ALDATILDIM.....COK KOTUYUM COKK.

Ben eşinin falan girdiğini düşünmüyorum, konunun bu kadar büyüyeceğini tahmin etmiyordu ve panik olmuş olabilir, polise kadar bildiren arkadaşlar oldu yani, muhtemelen kendi de açıklama yapacak bişey bulamıyor ve gizliden takip ediyor olabilir, kendine ve çocuklarına bişey yapacagını zannetmiyorum öyle kolay bişey değil bu

:KK43: gözümün önüne getirdim de o yaşta bir kız çocuğunu annesini merak etmesini ...:KK43: ne kadar travmatik bir durum...
Bir keresinde eşimle tartışmıştık, daha fazla tartışmayalım diye eşim akşam eve gelmedi haber de vermedi gitmiş otele vurmuş kafayı yatmış,
ben arıyorum arıyorum tel kapalı saatlerce akşam 9 oldu yok, çıldırdım, kendine bir şey yaptı, başına bir iş geldi sandım, çalıştığı şubeyi aradım eşim polis
komseri burada yok dedi ben de tartıştık saatlerdir ulaşamıyorum yok deyince şube birbirine girmiş hurra bütün şehri alt üst ettiler bütün müdürlere, baş müdüre kadar haber vermişler cümbür cemaat arayıp otelde bulmuşlar
bu olaydan bir gün önce de bir polis intihar etmişti bulunduğum şehirde ondan sebep intihar etti falan sanmışlar
geçici bir süreliğine silahını alıp birkaç gün izin verdiler...

sen neden bu şekilde yorum yaptığımı anlamışsındır belki, annemin o güçsüz silik hali beni demir yaptı resmen

bana da sizin en başından beri konu sahibine verdiğiniz tepkiler normal gelmiyor,aynı onun kadar fevrisiniz.
benimki fevrilik bu kadar insan onun için telaşlanıyor fakat o siteye baktığı halde tek cümle yazma geregı duymuyor.çok ayıp sadece hepsi bu.

:KK43: gözümün önüne getirdim de o yaşta bir kız çocuğunu annesini merak etmesini ...:KK43: ne kadar travmatik bir durum...
Bir keresinde eşimle tartışmıştık, daha fazla tartışmayalım diye eşim akşam eve gelmedi haber de vermedi gitmiş otele vurmuş kafayı yatmış,
ben arıyorum arıyorum tel kapalı saatlerce akşam 9 oldu yok, çıldırdım, kendine bir şey yaptı, başına bir iş geldi sandım, çalıştığı şubeyi aradım eşim polis
komseri burada yok dedi ben de tartıştık saatlerdir ulaşamıyorum yok deyince şube birbirine girmiş hurra bütün şehri alt üst ettiler bütün müdürlere, baş müdüre kadar haber vermişler cümbür cemaat arayıp otelde bulmuşlar
bu olaydan bir gün önce de bir polis intihar etmişti bulunduğum şehirde ondan sebep intihar etti falan sanmışlar
geçici bir süreliğine silahını alıp birkaç gün izin verdiler...
O bulunana kadar nasıl geçirdim bir ben biliyorum komseri de sağolsun hepten telaşlandırdı beni...ağlaya ağlaya kör oluyordum...

:)) Eşiniz sinirlenmedi mi ortalığı bu kadar karıştırdığınız için?

bana da sizin en başından beri konu sahibine verdiğiniz tepkiler normal gelmiyor,aynı onun kadar fevrisiniz.

Allah Allah yeni üye ne alaka? Ben 2012de uye oldum 1 yılda ogrendim forumu kullanmayi.. Konulari bulmayi, insanlari analiz etmeyi.. Acaba tanisiyorlar mi ki?

benimki fevrilik bu kadar insan onun için telaşlanıyor fakat o siteye baktığı halde tek cümle yazma geregı duymuyor.çok ayıp sadece hepsi bu.

bazen sitede gorunursun bilgisayar ayarlarindan dolayi, ama bilgisayrda deyilsindir.
Kadinin kimbilir su an ne durumu var.
Cok bencilce yazdiklarin.
Sanki tum o ruh halinden ve evdeki ortamdan ayrilip her an hepimize cevap yazicak.

ya kızlar şu 40 dakika önce falan yazıyor ya, o 40 dakikadır online olduğunu mu gösteriyor, 40 dakika önce siteden çıktığını mı?o_O

ben yazmasam da izliyordum çok üzücü şeyler yazıyordu merak ettım bır ınsan olarak tanımasam da
ama ismini arattıgımda karsıma mesajları cıktı ve cogu mesajında dert paylaşan kadınlara

aman vur k*çına tekmeyı ben olsam cocuk ıcın dayanmam o adama
cocuklarımla kuru ekmek yerım yıne onu affetmem gıbı
buna benzer mesajlar vs bı cok sey gerisini üşendım okumaya

yanı umarım boyle dıyorsa cocukları ıle ılgılı kötü seyler düşünmüyordur inşallah :KK43:

cok sekersin adam olucak kiz :)
ne demek istedigini anliyorum.
ama nice dramatik davranan biri zaten.
cocuklarini ya da kendini oldurecegini hic zannetmiyorum.

Bence hayata bagliligi, ve beklentileri onu bu kadar dramatik yapiyor zaten.

Can arkadaşım bence de ne kendine ne bebelerine zarar verdi lakin bunu dillendirmek bile korkunç anne baba öyle böyle ters düştü diye çocukların günahı ne

canım 2 dk bakıp çıkmış,ne yaşadığını bilemiyorz tabii.ama en azından hayattalar diye anladık.

büyük konuşmak istemem ama kanserim annem kanserden öldü diye kandıran kızdan sonra ben böyle artık üzülmemeye karar verdim kadesa
insan cocuklarını kocası aldattı diye öldürecek zihniyette ise birşey diyemem

bazen sitede gorunursun bilgisayar ayarlarindan dolayi, ama bilgisayrda deyilsindir.
Kadinin kimbilir su an ne durumu var.
Cok bencilce yazdiklarin.
Sanki tum o ruh halinden ve evdeki ortamdan ayrilip her an hepimize cevap yazicak.
cevap yazdığında anlaşılacak ne olduğu..bu kadar insanı umursayıp yazarsa

evet be canım benim fikrim, katılmanı beklemiyorum

kuzum annem de benzerini yapardı bana,seni anlıyorum ben.ben ölsem ne yaparsın derdi bende hüngür hüngür ağlardım kaç gece kapı deliğinden anneme bakardım nefes sesi geliyor mu yaşıyor mu diye.şimdi soruyorum anne neden bana bunu yaşattın diye,cahillik işte kızım bilsem yapar mıydm diyor.

sizi hatırladım kızınız ile ilgili bi sorun vardı, eşinizin ne kadar destek olduğunu birbirinize sarılıp kızınız için ağladığınızı falan yazmıştınız. ilk sayfalardan sonrasını takip edemedim ama şaşırdım açıkcası, genelleme yapmakta istemiyorum ama erkeklere güvenemeyecek miyiz biz kadınlar bilemedim şimdi..

Bazı insanlar olayları aşırı dramatik yaşayabilir aşırı tepkiler verebilirler. Bunda tartisicak bişey yok arkadaşlar hepimizin karakteri bir değil ki. Yalniz sevgili konu sahibi. sana sadece bir örnek vericem. Annem yıllarca babamla kavga ettiklerinde kendimi asicam dedi. Bu yaşıma geldim hala kendini asmis birini görsem asma konusu açılsa Film dahi olsa kendimi kaybeder panik atak krizlerine girerim. Hala annemi arasam acmasa bayginlik derecesine gelirim. Çocuklarına neden konuyu yansitiyorsun bu şekilde ? Bi adam için çocuklarının psikolojisini bozmaya değer mi ? Bu sekilde kimi cezalandiricagini düşünüyorsun. Yapma arkadaşım yapma çocuklarına yazık onları düşün Allah bizi en sevdigimizle sinarmis sabır. Aç mahkemeni surundur bak hayatına dünyanın sonu gelmedi ya neler geçiyor buda geçer

X