- 13 Eylül 2013
- 4.185
- 2.582
Can arkadaşım bence de ne kendine ne bebelerine zarar verdi lakin bunu dillendirmek bile korkunç anne baba öyle böyle ters düştü diye çocukların günahı ne
kuzum annem de benzrini yapardı bana,seni anlıyoum ben.ben ölsem ne yaparsın derdi bende hüngür hüngür ağlardım kaç gece kapı deliğinden anneme bakardım nefes sesi geliyor mu yaşıyor mu diye.şimdi soruyorum anne neden bana bunu yaşattın diye,cahillik işte kızım bilsem yapar mıydm diyor.
kuzum annem de benzrini yapardı bana,seni anlıyoum ben.ben ölsem ne yaparsın derdi bende hüngür hüngür ağlardım kaç gece kapı deliğinden anneme bakardım nefes sesi geliyor mu yaşıyor mu diye.şimdi soruyorum anne neden bana bunu yaşattın diye,cahillik işte kızım bilsem yapar mıydm diyor.
:)) Eşiniz sinirlenmedi mi ortalığı bu kadar karıştırdığınız için?
40 dk önce sitedeymiş...ya kızlar şu 40 dakika önce falan yazıyor ya, o 40 dakikadır online olduğunu mu gösteriyor, 40 dakika önce siteden çıktığını mı?
benimki fevrilik bu kadar insan onun için telaşlanıyor fakat o siteye baktığı halde tek cümle yazma geregı duymuyor.çok ayıp sadece hepsi bu.
kuzum annem de benzerini yapardı bana,seni anlıyorum ben.ben ölsem ne yaparsın derdi bende hüngür hüngür ağlardım kaç gece kapı deliğinden anneme bakardım nefes sesi geliyor mu yaşıyor mu diye.şimdi soruyorum anne neden bana bunu yaşattın diye,cahillik işte kızım bilsem yapar mıydm diyor.
yok ya hu onu demiyorum konu sahibi değil,konuya yorum yapan benim alıntıladığım üye.
nice1985 üyesinin en son etkinliği: Foruma Bakıyor Bir derdim var : (, Bugün 21:28
Bu ne demek arkadaşlar?
Konu sahibi olabilir mi acaba bu? Bir ara kendi kendine giydiren kavga eden bir hatun vardı burda. Ben mi paranoyak oldum?
nice1985 üyesinin en son etkinliği: Foruma Bakıyor Bir derdim var : (, Bugün 21:28
Bu ne demek arkadaşlar?
Bu ne demek arkadaşlar?
Yazdıklarında çok haklısın.Bir çocuk için en büyük travmadır annesini kaybetmek, ve bir annenin bunu çocuğuna karşı kullanmasıda korkunç birşey. Konu sahibi hakkında da yazdığın çoğu şeye katılıyorum, ama şuan bunu dillendirmek riskli diye düşünüyorum.küçük bir ihtimalde olsa belki bizim çözümlediğimiz gibi olmayabilir olay. Belki çok daha büyük bir psikolojik rahatsızlığı da olabilir ve buraya yazılanlar bile önem taşıyabilir . O yüzden konu sahibi ortaya çıkıp " tabii ki kendimi öldürmiycem, sinirle yazdım" diyene kadar susuyorum ben. Biraz toparlansın söyleyecek bir çift sözüm var.Benim annem de yapardı bunu, belki o yüzden bu kadar hassasım, babamla kavga ettikçe kendimi asacam bigün okuldan gelince beni ölü bulcan falan derdi okula gider ders dinleyemezdim okulda ankesörlü telefondan evi arar annem açınca kapatirdim, o hala telefon sapığı zanneder arayıp kapatanı