ALDATILDIM.....COK KOTUYUM COKK.

Kızınızla ilgili açtığınız konuda ne kadar sakin ve anlayışlı eşi var toplamaya çalışıyor herşeyi diye düşünmüştüm.Çok yanılmışım

Kocaniz sizi aldattı diye sizin ne suçunuz var?
ya çocuklarınız? Onları nasıl öldürmeyi düşünürsünüz?
Egoistlik bu yaptığınız... gerçekten çok sinirlendim.
Kendinize gelin bir. Hemen o evden çıkın ve fikirlerine güvendiğiniz birinin yanına giderek bu düşüncelerden uzaklaşın.
Eşinize kızıp üzülüp çocukları ile ondan öç almak çok gaddarca! Ve de mide bulandırici.

mikrop adamla kadın aslında zina suç olmalı hapse atılmalı yakalananlar.millet zevk alsın diye bir sürü kişinin hayatı değişiyo

Allahım okudum okudum delirdim ya.Adam aldatıp kadının yuvasına resmen bomba bırakıp defolup işe girmiş ya.
Nice bence panik halde kadınla konuşmaya gitti bende olsam durduramazdım kendimi öfkemi çıkaracak yer arardım.
Kadının başına gelenlere bak ya önce kızı hayal kırıklığına uğrattı neyseki kocam yanımda dedi kocasının ne mal olduğu ortaya çıktı.
Nice bunlar geçecek inanki geçecek kandırılan sen değilsin seni kandırdığını düşünenler.

Bence aldatanlara belirli bir süre hapis cezasi verilmeli kanitlandigi takdirde, aksi takdirde bu isin önüne gecmeyi birak gittikce daha da zivanadan cikacak insanlar

Nicin? Ne oldu ki? Kazenden neden ses cikacak?

ay bende sordum ne oldu diye benim sayfalar açılmadı.nedense konuyu tam okuyamadım.

bir kaç sorduktan sonra arkadaş yazdı.

konu sahibi aldatılmış ve intihar edicegini söylemiş o andan itibaren sesi çıkmamış.bazı arkadaşlar polisi aramış kazen ıp den araştırme yapıcaktı polisi aramayın dedi başka bir üyeliği daha çıktı konu sahibinin bakalım ne olucak bende merakla bekliyorum

Inanamiyorim su an soklar icindeyim Resmen. Insallah oyle bir sey yapmamistir.
Allah, bu kadını bu duruma getirenlerin bin belasini versin insallah. insallah bir sey yapmamissinidr nice insallah..

Menesa cok kotuyum.bahce icin fare zehiri almistik...cocuklarimla yesem olsemmm diye dusunuyorum.olsek hepimiz.hic uyanmasak.ama oglum cok korkuyor olmekten.cok.

konu sahibinin son mesajına bak bilgece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…