- 16 Temmuz 2010
- 19.695
- 55.169
okypete hayal kırıklığına uğrattınız beni. Tek amacım sakin olun kendinizede zarar veriyorsunuz demekti. Anlayamamış olmanız üzücü ciddenböyle mesajlarıda anlamak mümkün değil. oralı olmamak lazım demek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
okypete hayal kırıklığına uğrattınız beni. Tek amacım sakin olun kendinizede zarar veriyorsunuz demekti. Anlayamamış olmanız üzücü ciddenböyle mesajlarıda anlamak mümkün değil. oralı olmamak lazım demek
Ben öyle düşündüm.ya çocuğa bunu dedide çocuk bu yüzdenmi korkuyor.
Yok mesajı yazıp hemen çıkmamış yarım saat sonra falan çıkmış.Cocuguna boyle birsey dediyse cok endise verici bir durum. dusunmek dahi istemiyorum. en son ne zaman sitedeydi acaba? mesaji yazip hemen cikti mi?
sizin yorumlaraa bayılıyorummNumarayı ver bana, yardımcı olmaya çalışayım.
umarim hemen bir bilgiye ulasilabilir. ben cok endiselendim, yersiz olsun bu endise....Yok mesajı yazıp hemen çıkmamış yarım saat sonra falan çıkmış.
ben de tam bundan dolayi cok endiselendim.Çok ilginç cinnet hikayeleri var. Normalde bir anne evladına nasıl kıyar diyor insan ama o noktaya gelmeye görsün.
Yapanların da evlat düşmanı olmadığını düşünüyorum.
hep böyle olmuyor mu yani genelde böyle olmuyor mu ?neden böyle düşündünüz?
Lisede kızı var diye biliyorum ben, öyle bir konusu vardı.[çocuklar kaç yaşında
[çocuklar kaç yaşında
bir kızı var ergenlik çağında bir çocuğu daha var sanırım yaşını bilmiyorum[çocuklar kaç yaşında
bence de öyle. ama elinde somut bir kanıt var. kendi bulmuş mesajları. eşiymiş gibi konuşmuş watsappdan artık inanma durumda o herifin yapabileceği hiç bir şey yok. en fazla affedebilir konu sahibi...hep böyle olmuyor mu yani genelde böyle olmuyor mu ?
kadınlar gerçek olana değil inanmak istediklerine inanırlar .
[çocuklar kaç yaşında
Oğlu 12 yaşında kesin, kızı da 16-17
her ne olursa olsun .İsterse koynunda yakalasın .Kadın inanmak istediğine inanıyor .bence de öyle. ama elinde somut bir kanıt var. kendi bulmuş mesajları. eşiymiş gibi konuşmuş watsappdan artık inanma durumda o herifin yapabileceği hiç bir şey yok. en fazla affedebilir konu sahibi...