- 25 Ağustos 2011
- 18.322
- 13.422
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy hayır düşünmek istemiyorum bile ondan dememiştir (ya çocuğa bunu dedide çocuk bu yüzdenmi korkuyor.
ben öyle anladım, hem babalarının yaptığını anlatmış bilgi alabilmek için hemde intihar fikrinden bahsetmişya çocuğa bunu dedide çocuk bu yüzdenmi korkuyor.
Cocuguna boyle birsey dediyse cok endise verici bir durum. dusunmek dahi istemiyorum. en son ne zaman sitedeydi acaba? mesaji yazip hemen cikti mi?ya çocuğa bunu dedide çocuk bu yüzdenmi korkuyor.
ya çocuğa bunu dedide çocuk bu yüzdenmi korkuyor.
çok panik yaptınız siz sakin olun biraz.ya çocuğa bunu dedide çocuk bu yüzdenmi korkuyor.
sakinim merak etmeyin siz ama can olunca ortada insan tedirgin oluyorçok panik yaptınız siz sakin olun biraz.
panik yapmak normal. bir dakikalık empati yapın insan çıldıracak gibi oluyor. ben de öyle hissederdim. canıma kıymayı düşünürdüm yalan değil. endişelenenler de böyle bir ihtimal olmasından korkuyor...çok panik yaptınız siz sakin olun biraz.
böyle mesajlarıda anlamak mümkün değil. oralı olmamak lazım demekpanik yapmak normal. bir dakikalık empati yapın insan çıldıracak gibi oluyor. ben de öyle hissederdim. canıma kıymayı düşünürdüm yalan değil. endişelenenler de böyle bir ihtimal olmasından korkuyor...
hayır ergen çocukları varBu hiç aklıma gelmemişti, bu fikrini çocuklara da söyledi mi acaba, yoksa çocuk neden birdenbire ölümden korksun ki. Biri 5 diğeri 2 yaşındaydı galiba yanlış hatırlamıyorsam o yaştaki çocuklar ölümü bile bilmezlerki korksunlar.
panik yapmak normal. bir dakikalık empati yapın insan çıldıracak gibi oluyor. ben de öyle hissederdim. canıma kıymayı düşünürdüm yalan değil. endişelenenler de böyle bir ihtimal olmasından korkuyor...
o mesaj uzun süredir orada yalnızProfiline 'yalnız kalmak istiyorum' yazmış. O'na yoruyorum (yormak istiyorum) bu üzün süreli sessizliği...
şu anda tabi ki de hayır diyorum ama yani ne bileyim. o ruh haliyle ne düşünürdüm? allah korusun herkesi böyle durumlardan. ama burada mantık aramak da mantıksızlık.çocuklarını öldürmeyi düşünür müydün peki
neden böyle düşündünüz?hiçbir şey olmayacak .Konu sahibini kocası bir güzel ikna edecek .Eskisinden de mutlu olacaklar .