ALDATILDIM.....COK KOTUYUM COKK.

annemi defalarca bu halde gördüm.. benim evlat olarak annemi bakışımı acımı tarif edemem..
iyi bir anne olmaki çocuklarınızı gölgenizin altına alıp iyi yerlere getirmek sizin elinizde..

ya çocuğa bunu dedide çocuk bu yüzdenmi korkuyor.

Bu hiç aklıma gelmemişti, bu fikrini çocuklara da söyledi mi acaba, yoksa çocuk neden birdenbire ölümden korksun ki. Biri 5 diğeri 2 yaşındaydı galiba yanlış hatırlamıyorsam o yaştaki çocuklar ölümü bile bilmezlerki korksunlar.

çok kötü bir durum.
konu sahibiyle birkaç gün önce açtığı diğer konuda konuşmuştuk. eşinin otel aradığını görmüş bu onu tedirgin etmişti.
kendisi çocuk sahibi, anlayışlı,kibar bir bayan. konularda yazdıkları hep mantıklı şeylerdir.
yazdıklarından da mutlu bir evliliği olduğu izlenimine kapılmıştım.ona da dedim. direkt sordu ve de eşi kıvırmadan bir açıklama yapmış. işle ilgili olduğunu daha öncede kaldığını söylemiş,konu sahibi de onayladı. o da biz de inandık ve rahatladık. bu başlığı görüp konuya girdiğimde bu konuyu açmasını en son bekledğim üye oydu. hızlıca sayfaları taradım. yine yanlış anlamışım yazsın diye. onun yerine her yerimi bir endişe ve korku kapladı. onun yerinde olsaydım bile diyemedim. umarım sessizliği burayı okumasından kaynaklanıyordur.güçlü ol kardeşim.
allah sana sabır versin. bugünler de geçecek sakın bırakma kendini.

nice1985 dedi:
Menesa cok kotuyum.bahce icin fare zehiri almistik...cocuklarimla yesem olsemmm diye dusunuyorum.olsek hepimiz.hic uyanmasak.ama oglum cok korkuyor olmekten.cok.

ben bu mesajını görmedim mesela ve son mesajına bakmakta aklıma gelmedi.

allahım ya inşallah o anki boşluğuyla birşeyler yapmaz.

bu çok korkunç eşinin yaptığını kendi canıyla çocuklarına kıyarak yapmaz inşallah

allahım inşallah caydırıcı bir sebeb yaratmıştırda yapmamıştır

böyle mesajlarıda anlamak mümkün değil. oralı olmamak lazım demek

çocuklarını öldürmeyi düşünür müydün peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…