- 24 Ağustos 2015
- 4.650
- 12.516
- 32
-
- Konu Sahibi sabirsizsabir
Amin... Tesekkur ederim... Tazminat odeyemez sanirim zaten ortada paylasilacak bi mal da yok. Nafaka devlet baglasa da odemeleri duzenli yapacagini hic sanmiyorum. Cocugunun hakki olan parayi bile mahkeme icra yoluyla ugrastirir yani. Oyuzden acaba hicbisey istemesem mi diye dusunuyorumadliyeye gidip adlı yardimdan avukat isteyebilirsiniz maddi durum yetersizse
ama bence kendiniz avukat tutun
ben delil toplanması gibi bir şey taraftarı değilim
nasıl olsa elinizde mesaj var numara belirtirsiniz konusma sıklığının ve hattın kime ait olduğunun tespiti istenir
şahit bulmalisiniz evinize sık gelip giden yaşadığınız ayrıntılari bilen biri olmalı
eşinizin gercekten zengin degilse tazminat talebi tavsiye etmiyorum ama nafaka hem size hem varsa çocuğa istenmeli
ya da hiç bunlara girmeden hem nafaka hem tazminat miktarı belirlenmiş bir anlaşma metnini önüne koyarsiniz sizce imzalayacak bir tipse tabi
böylece tek celsede istediğiniz gibi biter
Her şeyden önce gidecek yer nasıl gecineceksiniz vs.bunları ayarlamalisiniz
en önemlisi avukata mutlaka başvurun
ama her şeyi alırız donuna kadar alırız vs. derse o avukata pek itibar etmeyin
Allah yardımcınız olsun
Sen iste hakkını bırakma, gözü korksun yaptığı şeyin cezasını çeksin. Ödemezsede onu o zaman düşünürsün almak istemezsen almazsın. Çocuğuna vermek zorunda çocugun hakkını başkalarına yedirmesine müsade etme.Amin... Tesekkur ederim... Tazminat odeyemez sanirim zaten ortada paylasilacak bi mal da yok. Nafaka devlet baglasa da odemeleri duzenli yapacagini hic sanmiyorum. Cocugunun hakki olan parayi bile mahkeme icra yoluyla ugrastirir yani. Oyuzden acaba hicbisey istemesem mi diye dusunuyorum
Amin... Tesekkur ederim... Tazminat odeyemez sanirim zaten ortada paylasilacak bi mal da yok. Nafaka devlet baglasa da odemeleri duzenli yapacagini hic sanmiyorum. Cocugunun hakki olan parayi bile mahkeme icra yoluyla ugrastirir yani. Oyuzden acaba hicbisey istemesem mi diye dusunuyorum
Amin... Tesekkur ederim... Tazminat odeyemez sanirim zaten ortada paylasilacak bi mal da yok. Nafaka devlet baglasa da odemeleri duzenli yapacagini hic sanmiyorum. Cocugunun hakki olan parayi bile mahkeme icra yoluyla ugrastirir yani. Oyuzden acaba hicbisey istemesem mi diye dusunuyorum
Kendi isini kurdu yeni duzenli bir geliri yok henuz cocuga nafaka baglanirsa istemem demem ozaman odeyip odememek te vicdanina kalmis artik
Aldatma var zaten piskolojik ve ekonomik siddette var insaallah cocugumu almazlar benden. Oglum zaten babasini cok goremedigi icin gun icindede sorup duruyo cok ozluyo babasini. Uzman sordugunda da ya babasini secerse eve gelmeyen adam cocuga nasil bakacaknafaka konusuna gercekten önem veriyorum elalem harcayacagina çocuğuna versin ha vermiyor mu gerekirse şikayet edersiniz hapis yatar
velayet konusunda da çocuğunuzun taşı büyük olduğu için uzman atıyor hakim o da çocukla sohbet ediyor sizinle de babasıyla da ona göre bir görüş bildiriyor mahkemeye hakim genellikle Ona göre karar veriyor
velayet sizde olur o konuda çekinmeyin
Aldatma var zaten piskolojik ve ekonomik siddette var insaallah cocugumu almazlar benden. Oglum zaten babasini cok goremedigi icin gun icindede sorup duruyo cok ozluyo babasini. Uzman sordugunda da ya babasini secerse eve gelmeyen adam cocuga nasil bakacak
Aldatma var zaten piskolojik ve ekonomik siddette var insaallah cocugumu almazlar benden. Oglum zaten babasini cok goremedigi icin gun icindede sorup duruyo cok ozluyo babasini. Uzman sordugunda da ya babasini secerse eve gelmeyen adam cocuga nasil bakacak
Yasadigin yerde nasil bilmem ama Turkiyede 11 yasindan once cocuga nerede kalmak istedigi sorulmuyor. Anne cocugunu istedigi surece annede kalir merak etme. Anca sana agir iftiralar atmasi lazim abilmek icin.
Dedigim gibi oglum babasini cok goremedigi icin özluyo uzman sordugunda babasini secerse naparim bensoruluyor tabii ki konuşmayı bildikten sonra yaş faketmiyor
Pedagog hem aileyle hem çocukla konuşuyor bakıyor çocuk her şeyi anlayabilecek durumda mi annesi mi daha ilgili babası mi Nerede daha mutlu gelişimi daha iyi ona göre görüş yazıyor bizim bir dosyada 5 yaşındaki kız çocuğuna soruldu konuşuldu sohbet edildi ve her şeyin farkında olduğu annesinde daha mutlu olduğu yönünde görüş bildirildi hakim ona göre anneye verdi
Amin sagolYuh kaçıncı konu.nisan Mayıs aylarına yanastik coştu erkekler. Tiksiniyorum hepsinden.gebersinler. Allah yardimcin olsun arkadaşım ne diyeyim
Dedigim gibi oglum babasini cok goremedigi icin özluyo uzman sordugunda babasini secerse naparim ben
naptınız son durumunuz nedir iyi sabırlısınız tek kelimeyleAmin sagolbirde bilseniz ne fedakarliklar ne zorluklardan sonra bana bunu layik gordu
Aynen sosyal hizmet uzmanı çocukla birebir görüşüyor ve çocuğun nerede kalmasının daha sağlıklı olduğu hakkında rapor düzenleyip mahkemeye sunuyor ve hakim de ona göre karar veriyor.annen mi baban mı diye sorulmuyor tabii ki
onların kendine göre yöntemi var emin olun uzman bosuna uzman değil
çocuğun nerede mutlu olup olmadığını hangi ebeveynin daha ilgili olduğunu ve cocuğun iyiliği için hangisini verilmesi gerektiğini anlıyor
Eşyalarimi alip baba evine memleketime döndüm. Kafam çorba gibi herkes herseyi ogrendi. Rezilliknaptınız son durumunuz nedir iyi sabırlısınız tek kelimeyle
Keşke kimseye anlatmasaydiniz.Eşyalarimi alip baba evine memleketime döndüm. Kafam çorba gibi herkes herseyi ogrendi. Rezillik
Kocaniz da o kadin da rezil olsun zaten pislikler ustelik kadin sizi de taniyormusEşyalarimi alip baba evine memleketime döndüm. Kafam çorba gibi herkes herseyi ogrendi. Rezillik