- 15 Mart 2017
- 152
- 330
- 36
-
- Konu Sahibi sabirsizsabir
Nasil kanitlicam ya nefes alamiyorumhayır sevgilim die 1 tane msjla kanıtalayamazsınız .Tazminat içinde uğraşın çünkü herşey çocuğunuzun geleceği için
Nasil kanitlicam ya nefes alamiyorum
Merhaba hanimlar aldatiliyorum ogrendigimden esimin haberi yok telefonunda msjini yakaladim. Pazartesi mahkemeye basvurduktan sonra konusucam onunla. Ne yapmam gerek davayi anlasmali cekismeli mi nasil acacagim avukat veriliyor mu hicbir bilgim yok.
Çalismiyorum suan 6 yasinda oglum var benden alirlar mi onu? Aranizda avukat olan yada bu tarz olaylar atlatmis olan varsa yorumlarinizi bekliyorum.
Bana destek olup yol gosterecek kimsem yok gurbetteyim zaten davami acip memleketime dönmek istiyorum.
Tek bir mesajla mı emin oldun canım? eşine gelen bir mesaj mı yoksa eşin mi atmış bu mesajı karşı tarafa? imkanın varsa konuşmalarını takibe al. eşini de yakından izle. hal hareket konuşmalar dikkat çekici tavırlar var mı? eve geç gelmeler, belli kişilerden daha sık söz etmeler. oğlunu yalnız dışarı çıkardığında oğlunun ağzını ara babayla neler yapıyorsunuz diye sor. Çok zor bir durum Allah yardım etsin. Ama fevri davranma sakın. Mutlaka kanıtın olsun. Kanıtsız dava açarsan yine sen yıpranırsın canım elini güçlendir, oğlun için güçlü dur. Eğer gerçekten aldatıyorsa (inşallah öyle birşey yoktur) yanına kar kalmasın bariMerhaba hanimlar aldatiliyorum ogrendigimden esimin haberi yok telefonunda msjini yakaladim. Pazartesi mahkemeye basvurduktan sonra konusucam onunla. Ne yapmam gerek davayi anlasmali cekismeli mi nasil acacagim avukat veriliyor mu hicbir bilgim yok.
Çalismiyorum suan 6 yasinda oglum var benden alirlar mi onu? Aranizda avukat olan yada bu tarz olaylar atlatmis olan varsa yorumlarinizi bekliyorum.
Bana destek olup yol gosterecek kimsem yok gurbetteyim zaten davami acip memleketime dönmek istiyorum.
Nasil kanitlicam ya nefes alamiyorum