- 15 Mart 2017
- 152
- 330
- 36
-
- Konu Sahibi sabirsizsabir
Ona gelen bi msj var uzun zamandir supeleniyordum zaten soguk davranmalar gec gelmeler vardiTek bir mesajla mı emin oldun canım? eşine gelen bir mesaj mı yoksa eşin mi atmış bu mesajı karşı tarafa? imkanın varsa konuşmalarını takibe al. eşini de yakından izle. hal hareket konuşmalar dikkat çekici tavırlar var mı? eve geç gelmeler, belli kişilerden daha sık söz etmeler. oğlunu yalnız dışarı çıkardığında oğlunun ağzını ara babayla neler yapıyorsunuz diye sor. Çok zor bir durum Allah yardım etsin. Ama fevri davranma sakın. Mutlaka kanıtın olsun. Kanıtsız dava açarsan yine sen yıpranırsın canım elini güçlendir, oğlun için güçlü dur. Eğer gerçekten aldatıyorsa (inşallah öyle birşey yoktur) yanına kar kalmasın bari
Allah razi olsun evet kesin bosanicamCanım öncelikle Allah yardimcin olsun. Çok zor bir durum. Eğer kesin bosanacaksan davayı aç yoksa öbür türlü daha kötü olur. Hiçbir kadın ihaneti kaldıramaz. Eğer kararliysan boşan çünkü seni sevmeyen bir adamla ömür tüketmeye değmez. Rabbim yar ve yardımcın olsun insallah..
Hakkınızda hayirlisini diliyorum.Allah razi olsun evet kesin bosanicam
Avukat arama kaydi falan ister herhalde elimizde onlarda olur yeter galiba nefes alamiyorum ne olcaksa olsun istiyorum bian onceAllah yardımcın olsun. Bencede biraz daha bilgi topla söylemeden. Whatsapptan yapabilirsin.yada gizli takip programları var onları yapabilirsin. Nerde olduğunu görürsen gizli gizli resim bile çekersin. Ama sabret. Her kötü günün güzel günü gelir
Son zamanlarda hic dialoga acik degil ne desem bagirir tahammulu yok bana sebebi sonunda anlasildi gerci. Elimde o mesajin fotografi var sadece baska delil birakmaz siler herseyiniEkran resmini çek sende kalsin delil toplamaya çalış sogukkanli ol . Ya da esin diyaloga acik biriyse ayrilmak istiyorum sen de hayatina bak diye bi konus onceden
Suphelenmemek mumkun degil kadin hisseder denir ya hani gercekten dogru Allah tarafindan hissediyosun sonra ustune dustukce aciklama yapmak yerine bagirip kendini hakli cikarmalar basliyo ne demek istiyosun sen bana guvenmiyo musun, en sonunda bana yapmadigim seyi yaptiracaksin falan diye. Zaten 1 aydir dokunmadi bile bana hep yorgunum falan eve gelir uyur sabah ise gider otel yapmisti eviBu tarz konular beni çok düşündürüyor. Rica etsem yakalama oncesi davranislarinda bariz bir degisiklik var mıydı yani gerçekten aldatılip oncesinde hiç suphelenmememiz mumkun mu ?
Allah yardimciniz olsun umarım bir daha ne sizin başınıza gelir yeni hayatınızda ne bizim. Supheleniyorsak daha iyi bence hiç beklememek en acısı.Suphelenmemek mumkun degil kadin hisseder denir ya hani gercekten dogru Allah tarafindan hissediyosun sonra ustune dustukce aciklama yapmak yerine bagirip kendini hakli cikarmalar basliyo ne demek istiyosun sen bana guvenmiyo musun, en sonunda bana yapmadigim seyi yaptiracaksin falan diye. Zaten 1 aydir dokunmadi bile bana hep yorgunum falan eve gelir uyur sabah ise gider otel yapmisti evi
Haklısınız aynı evin içinde çok kötü oluyorsunuzdue eminim. Ama siz çok güçlüsünüz tebrij ederim ben olsam sizin kadar olgun davranamazdım. Ona en güzel haber celp gitmesi bencede. Anlaşmalı boşanma açarsanız zorlanırsınız sanırım biraz araştırın ama yinede.Avukat arama kaydi falan ister herhalde elimizde onlarda olur yeter galiba nefes alamiyorum ne olcaksa olsun istiyorum bian once
Ben uzun zamandir hissediyordum galiba ondan hazilamisim bilinc altimda kendimi birden ogrensem daha cok etkilerdi beniHaklısınız aynı evin içinde çok kötü oluyorsunuzdue eminim. Ama siz çok güçlüsünüz tebrij ederim ben olsam sizin kadar olgun davranamazdım. Ona en güzel haber celp gitmesi bencede. Anlaşmalı boşanma açarsanız zorlanırsınız sanırım biraz araştırın ama yinede.
O mesajı baska birine gönder senin telefonunda kalmasın Allah yardımcın olsun çok zorSon
Son zamanlarda hic dialoga acik degil ne desem bagirir tahammulu yok bana sebebi sonunda anlasildi gerci. Elimde o mesajin fotografi var sadece baska delil birakmaz siler herseyini
Aynen oyle yaptim. Amin sagol cok zor evet ama bundan sonrasi daha zor olacak 8 yildan sonra baba eviO mesajı baska birine gönder senin telefonunda kalmasın Allah yardımcın olsun çok zor
Kirada değilsen sakın evden çıkma.Aynen oyle yaptim. Amin sagol cok zor evet ama bundan sonrasi daha zor olacak 8 yildan sonra baba evi
Maalesef ev kiraKirada değilsen sakın evden çıkma.
Barodan avukat talep edicem ama oyle paylasilacak bi malimiz yok delil olarakta bir msj var sadece insallah isime yararAvukatsiz olmaz, mutlaka bi avukata gidin. O size adım adım ne yapmanız gerektigini söyler. Tabii öncesinde toplayabildiginiz kadar delil toplayın. Eve gec geldigine sahitlik edecek komsulariniz var mi? Veya cocugunuza karşı ilgisiz olduguna sahitlik edecek akraba ve okul ogretmeni vs varsa işiniz daha kolay.
Madem kadını da taniyorsunuz, direk suçlarsınız.
Cekismeli açın, nafaka begenmeyin, mal paylaşımını uzatin, temyize götürün. Surundurun kısaca. Bin pisman olsun yaptıklarına