ALDATILDIM AMA AYRILAMIYORUM

Ekmeğe el basmış gönül rahatlığıyla konuyu kapatabilirsiniz

Adam aldatmış ve siz sadece videoyamı taktınız kuzum niye ekmeği katıyorsun birde ortaya gözünle görmüşsün yani yemin ettirmene gerek bile yokmuş bir yapan bir daha yapar alışmış kurdurmuştan beter derler ayrılmak istemiyorsan böyle yalanlarla yaşamaya alışacaksın

ekmeğe el basınca ne oluyor tam olarak?
Çocuk çok akıllı.
Yani ekmek yahut başka bir yiyecek veya içecek üzerinden yemin edilmez.
Günahı var ama yemin bozmak gibi bir kefareti yok.
Adam hem aldatmış,hem kefareti ve geçerliliği olmayan bir yemin etmiş.
Üzerine de karşındaki kişiyi inandirmis.
Görüntülere de montaj diyerek resmen karşındaki kisiye saf/salak demiş.
Ama kızımız cozememis

Kur'an'a el bastırmak nedir ya.

Adam karakter yoksunu istediğin yere elini bastır istersen kafasını bastır sonuç değişmeyecek.

Aldatırsa sonuçta aşağıdaki gibi olmayacak. Bakınız yıllarca internette viral olan Kur'an'ı yakan kız

Eklentiler

• images (15).jpeg
    24,3 KB · Görüntüleme: 57
Kızın haberi var ve kız zaten tam bir yollu evet doğru aldatan ben olsaydım kim bilir neler olurdu ama haklı cikarmaya çalışıyorum çok sarhoştu istemedi diye kendi kendime kurup duruyorum kafamda
Evet kız yolluymuş zaten seninkinin kanına girip tecavüz bile etmis olabilir Allah hepimizin kocalarını böyle yataga atan ve kendini cektiren yollulardan korusun.Bence hemen evlenin ve ilk aydan hamile kalın ona yazdi bununla sevisti bunu video cekti hır gür o büyürken yapıştıŕ ikinci çocuğu

Benim eski eşim ölmüş babasının üzerine yemin etti. Babam mezarında ters dönsün bidaha yaparsam dedi yine yaptı. O yüzden ben yemine asla inanmıyorum

Hımmm… Photoshop ile video yapmak. Böyle teknoloji Silikon Vadisi'nde bile yok. Bravo erkek arkadaşınıza, hem teknolojide hem p…likte çığır açmış.

Tebrikler paranoyak oldunuz
Artık her an beni aldatıyor mu yoksa onu mu düşünüyor benden gizli ne yapıyor diye kafayı yiyeceksin
Adam sapık bir de üstüne belki kızı tehdit edecek veya ediyor bir de bu var

Kızın haberi varmı acaba video'dan, yoksa gizlimi çekilmiş? Eğer gizli çekim ise, aldatılmayı geçin adam bildiğiniz sapık ve bu işlediğide bir suç!!! Kaçın kurtarın kendinizi vaktiniz varken, kaçmadan görüntüleri silinde, hemcinsinizede bir faydanız dokunsun...

Amaaaaan zaten ayrılmayacaksınız neyin tatavası bu ??
Siz iyisinden bir törpü alın yeter

Peki şey mesela hiç açıp bakmadınız mı photoshopla oluyor mu bu işler veya ne bileyim başka bir video edit uygulaması yoktan görüntü var edebiliyor mu diye ? Photoshop falan imkanı olmayan işler, siz inanmak istemişsiniz inanmışsınız. Yarın başka bir şey yakalarsınız ona da şu uygulama ile yaptım der. Böyle kendinizi saf yerine koymasına açık kapı bırakıyorsunuz. En fazla bir ay ağlarsınız, onda da aklınıza amatör takılan, insanların videosunu çeken, yalan söyleyip sizi saf yerine koyan sevgilinizi hatırlayın, ağlamanız da geçip gider.

aldatmış işte böyle shop mu olur kendini kandırma AL DA TIL MIŞ SIN. yüzleş sonra yallah gönder adamı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…