- 27 Mayıs 2023
- 866
- 2.422
-
- Konu Sahibi Askobarbiee
Ekmeğe el basmış gönül rahatlığıyla konuyu kapatabilirsiniz1 yıllık bir ilişkim var ve bu zamana kadar gerçekten çok güzel ilerleyen bir ilişkiydi ailesiyle tanıştım benim ailemle tanıştı ve 1 yıldır sürekli beraberiz ayrı günümüz hiç geçmedi neredeyse ve beraber yaşıyoruz anlaşabiliyoruz ama gece o uyurken normalde hiç yapmam telefonunu karıştırma fikri geldi aklima aldım baktım mesajlaşmalar ve aramalar gördüm yıkıldım ama asıl yıkilmam gereken o değilmiş galeride eski sevgilisiyle sevişme videosu ve benimle beraber yaşadığı evde benim yatağımda çıktığımız tarihte ilişkimizin 2.ayinda şuan 1 sene 2 ay oldu tam 1 sene önce yani aldatmış ama bilgisayar ve bunlarla arası çok iyi ve genelde işleri fotoshop falan mesajlarında aramalarında videonunda düzenleme olduğunu söyledi tabiki inanmadım ilk başta ayrılalım dedim geçti diğer odaya oturdu sonra geçtim karşısına dedim ki söyle söylemiyor inkar ediyor hâlâ olayın üstünden 2 gün geçti hala inkar ediyor ama ekmeğe el bastırdım yemin ettirdim böyle birşey yapmadım yaptıysam bile birdaha yapamiycam diye yemin ettirdim o günden beri daha fazla ilgili pişman belli ama artık ilişkimizi uzak mesafeden yurutmemiz gerekicek neler yapmalıyım gözümün önünden gitmiyor unutamıyorum
Adam aldatmış ve siz sadece videoyamı taktınız kuzum niye ekmeği katıyorsun birde ortaya gözünle görmüşsün yani yemin ettirmene gerek bile yokmuş bir yapan bir daha yapar alışmış kurdurmuştan beter derler ayrılmak istemiyorsan böyle yalanlarla yaşamaya alışacaksın1 yıllık bir ilişkim var ve bu zamana kadar gerçekten çok güzel ilerleyen bir ilişkiydi ailesiyle tanıştım benim ailemle tanıştı ve 1 yıldır sürekli beraberiz ayrı günümüz hiç geçmedi neredeyse ve beraber yaşıyoruz anlaşabiliyoruz ama gece o uyurken normalde hiç yapmam telefonunu karıştırma fikri geldi aklima aldım baktım mesajlaşmalar ve aramalar gördüm yıkıldım ama asıl yıkilmam gereken o değilmiş galeride eski sevgilisiyle sevişme videosu ve benimle beraber yaşadığı evde benim yatağımda çıktığımız tarihte ilişkimizin 2.ayinda şuan 1 sene 2 ay oldu tam 1 sene önce yani aldatmış ama bilgisayar ve bunlarla arası çok iyi ve genelde işleri fotoshop falan mesajlarında aramalarında videonunda düzenleme olduğunu söyledi tabiki inanmadım ilk başta ayrılalım dedim geçti diğer odaya oturdu sonra geçtim karşısına dedim ki söyle söylemiyor inkar ediyor hâlâ olayın üstünden 2 gün geçti hala inkar ediyor ama ekmeğe el bastırdım yemin ettirdim böyle birşey yapmadım yaptıysam bile birdaha yapamiycam diye yemin ettirdim o günden beri daha fazla ilgili pişman belli ama artık ilişkimizi uzak mesafeden yurutmemiz gerekicek neler yapmalıyım gözümün önünden gitmiyor unutamıyorum
Çocuk çok akıllı.ekmeğe el basınca ne oluyor tam olarak?
Evet kız yolluymuş zaten seninkinin kanına girip tecavüz bile etmis olabilir Allah hepimizin kocalarını böyle yataga atan ve kendini cektiren yollulardan korusun.Bence hemen evlenin ve ilk aydan hamile kalın ona yazdi bununla sevisti bunu video cekti hır gür o büyürken yapıştıŕ ikinci çocuğuKızın haberi var ve kız zaten tam bir yollu evet doğru aldatan ben olsaydım kim bilir neler olurdu ama haklı cikarmaya çalışıyorum çok sarhoştu istemedi diye kendi kendime kurup duruyorum kafamda
Benim eski eşim ölmüş babasının üzerine yemin etti. Babam mezarında ters dönsün bidaha yaparsam dedi yine yaptı. O yüzden ben yemine asla inanmıyorumKurana el basan, ekmeğe el basan aldatıyor tekrar inanma
Bir daha aldatılacaksınız pişmanlığına inanma ayrıl gitsin
Aldatan için aldatma heyecanı hoş, hem evde bi kuş olsun hem telde bi kuş olsun istiyorlar.
Ayrılmamak için pişman olurlar özür dilerler ki tekrar aldatabilsinler diye
Şantaj da var uzak dur seni de çeker
Hayırlı evlat.Benim eski eşim ölmüş babasının üzerine yemin etti. Babam mezarında ters dönsün bidaha yaparsam dedi yine yaptı. O yüzden ben yemine asla inanmıyorum
geçtim karşısına dedim ki söyle söylemiyor inkar ediyor hâlâ olayın üstünden 2 gün geçti hala inkar ediyor ama ekmeğe el bastırdım yemin ettirdim
aldatmış işte böyle shop mu olur kendini kandırma AL DA TIL MIŞ SIN. yüzleş sonra yallah gönder adamı.1 yıllık bir ilişkim var ve bu zamana kadar gerçekten çok güzel ilerleyen bir ilişkiydi ailesiyle tanıştım benim ailemle tanıştı ve 1 yıldır sürekli beraberiz ayrı günümüz hiç geçmedi neredeyse ve beraber yaşıyoruz anlaşabiliyoruz ama gece o uyurken normalde hiç yapmam telefonunu karıştırma fikri geldi aklima aldım baktım mesajlaşmalar ve aramalar gördüm yıkıldım ama asıl yıkilmam gereken o değilmiş galeride eski sevgilisiyle sevişme videosu ve benimle beraber yaşadığı evde benim yatağımda çıktığımız tarihte ilişkimizin 2.ayinda şuan 1 sene 2 ay oldu tam 1 sene önce yani aldatmış ama bilgisayar ve bunlarla arası çok iyi ve genelde işleri fotoshop falan mesajlarında aramalarında videonunda düzenleme olduğunu söyledi tabiki inanmadım ilk başta ayrılalım dedim geçti diğer odaya oturdu sonra geçtim karşısına dedim ki söyle söylemiyor inkar ediyor hâlâ olayın üstünden 2 gün geçti hala inkar ediyor ama ekmeğe el bastırdım yemin ettirdim böyle birşey yapmadım yaptıysam bile birdaha yapamiycam diye yemin ettirdim o günden beri daha fazla ilgili pişman belli ama artık ilişkimizi uzak mesafeden yurutmemiz gerekicek neler yapmalıyım gözümün önünden gitmiyor unutamıyorum
Aldatmamış birisi "aldattıysam bile" diye yemin etmez.yaptıysam bile birdaha yapamiycam diye yemin ettirdim