ALDATILDIM AMA AYRILAMIYORUM

Ee aldatma video yosuna rağmen ayrılmak istemiyorsunuz ne diye adamı itirafa zorluyorsunuz. Zaten sizde ilişkide kalmak için bahane bulmaya çalışıyorsunuz. Adam itiraf etmeyerek size kolaylık sağlıyor. Bence hiç üstüne gitmeyin. Böyle kendinizi kandırmanız daha kolay olur. Ayrılmadım çünkü itiraf etmedi diye kendi kendinizi teselli edersiniz.

Kızın haberi var ve kız zaten tam bir yollu evet doğru aldatan ben olsaydım kim bilir neler olurdu ama haklı cikarmaya çalışıyorum çok sarhoştu istemedi diye kendi kendime kurup duruyorum kafamda

Kızın haberi var ve kız zaten tam bir yollu
Neden yollu oluyor ?
Ne kadar tanıyorsun ?
Sevgilin suttun çıkmış kaşık da kız mi yollu..
Sen ne akillisin yahu.
Zorla adaminkini içine aldı değil mi,zorla sevgilini yatağa attı..
Ayrıca erkekler genel olarak aynı tip kadınlara ilgi duyurlar,dikkat et bence.

Neden yollu oluyor ?
Ne kadar tanıyorsun ?
Sevgilin suttun çıkmış kaşık da kız mi yollu..
Sen ne akillisin yahu
Kızın çünkü yaptığı şeylerin hepsini biliyorum tanıyorum sevgilimin yaptığını dogrulamiyorum kızın geçmişi duanı kötü o anlamda

Kızın haberi var ve kız zaten tam bir yollu evet doğru aldatan ben olsaydım kim bilir neler olurdu ama haklı cikarmaya çalışıyorum çok sarhoştu istemedi diye kendi kendime kurup duruyorum kafamda

Hade kız yollu
O videoyu telefonunda saklayan sevgiliniz ne oluyor peki ?

İnanmaya dünden raziymissiniz zaten.Siz de biliyorsunuz aldatildiginizi...Kaldı ki fotoshop kısmı o insanı daha çok şerefsiz ve sapik yapar.Yani ikisi de ayrılmayı gerektir.Boyle şerefsiz bir adam sizin seçiminiz.Belli ki siz de ayrılmak istemiyorsunuz ,ne diyelim geçmiş olsun

Bu bir de evli ve çocuklu olsa nasıl olurdu acaba? Daha sevgiliyle ayrılmıyor.

Keşke adam gibi aldatsaydı, herif istifçi, lazım olur diye saklıyor telefonda. Belki tehdit edecek şantaj yapacak? O kadar belgeyi görüp sadece aldatıldığınızı düşünmeniz çok iyimserce değil mi?

O videolari belli sayfalara yukleyip uzerinden para bile kazanabilir. Ahhh ahir zaman...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…