- 3 Temmuz 2022
- 4.388
- 12.630
- 26
-
- Konu Sahibi Askobarbiee
Kızın haberi var ve kız zaten tam bir yollu evet doğru aldatan ben olsaydım kim bilir neler olurdu ama haklı cikarmaya çalışıyorum çok sarhoştu istemedi diye kendi kendime kurup duruyorum kafamdaErkek arkadaşının eski sevgilisinin, sevisirken kayıt edildiğinden haberi var mı ?
Kızı gizlice cekmisse ; sevgilim dediğin adam hem sapik hem de bir suçlu şu an itibariyle.
Ne yapacağım diyerek sorman ise içler acısı..
Seninle birlikteyken yataginiza başka bir kadın alan adamı ne yapsan ki..
Bazen akıl tutulması yasiyorsunuz.
Eğer aldatan sen olsaydin ; ne orsp.lugun kalırdı ne ahlaksızlığın.
Neden yollu oluyor ?Kızın haberi var ve kız zaten tam bir yollu
Kızın çünkü yaptığı şeylerin hepsini biliyorum tanıyorum sevgilimin yaptığını dogrulamiyorum kızın geçmişi duanı kötü o anlamdaNeden yollu oluyor ?
Ne kadar tanıyorsun ?
Sevgilin suttun çıkmış kaşık da kız mi yollu..
Sen ne akillisin yahu
Kız yapınca yollu peki erkek yapınca?????????Kızın haberi var ve kız zaten tam bir yollu evet doğru aldatan ben olsaydım kim bilir neler olurdu ama haklı cikarmaya çalışıyorum çok sarhoştu istemedi diye kendi kendime kurup duruyorum kafamda
Kızın haberi var ve kız zaten tam bir yollu evet doğru aldatan ben olsaydım kim bilir neler olurdu ama haklı cikarmaya çalışıyorum çok sarhoştu istemedi diye kendi kendime kurup duruyorum kafamda
Bu bir de evli ve çocuklu olsa nasıl olurdu acaba? Daha sevgiliyle ayrılmıyor.Yemin ettiği için neden inanıyorsunuz? Aldatmak da bir insanı en hafif tabirle kandirmaktir. E aldatarak kandıran bir şeref yoksunu yalan yere de yemin ederek kandirmaz mi?
Daha evli değilsiniz, çocuğunuz yok -ki bunlar varsa da ayrılır- niye güven dolu bir ilişki yaşamak varken böyle bir ilişkiyi kendinize layık görüyorsunuz?
O videolari belli sayfalara yukleyip uzerinden para bile kazanabilir. Ahhh ahir zaman...Keşke adam gibi aldatsaydı, herif istifçi, lazım olur diye saklıyor telefonda. Belki tehdit edecek şantaj yapacak? O kadar belgeyi görüp sadece aldatıldığınızı düşünmeniz çok iyimserce değil mi?
Olsun kız zaten yolluO videolari belli sayfalara yukleyip uzerinden para bile kazanabilir. Ahhh ahir zaman...
Gercekten aldattiysa su bulandi.bulabik suda yuzmeye raziysan sen bilirsin.