ALDATILDIM AMA AYRILAMIYORUM

Adam yolda karşılaşsa selam verse boşarım siz kendi yatağınızda bir güzel videosunu izliyor ve hala ayrılmam mı diyorsunuz
Var ya bu hayat saftiriklere cennet
Bence saf falan değil gayet akli basın da

Sadece ya erkeksiz kalırsa çok zor erkeksiz olmak

Kız yollu ama sevgilisi arlı namuslu ya giderse ya gidince erkek milleti yok olursa

Mesajı silmişsiniz raporladım. Kız yollu siz el değmemiş gül goncası öyle mi? Tebrikler, bir adet kokuşmuş erkek donu kazandınız.
Ben kendimi aklamıyorum ama kızın adı olduğunu ve nasil olduğunu biliyorum o yüzden oyle yazdım ve üstüme gelinince sildim.

Ben kendimi aklamıyorum ama kızın adı olduğunu ve nasil olduğunu biliyorum o yüzden oyle yazdım ve üstüme gelinince sildim.
Sizin gibiler lazım böyle heriflere, kadına yollu deyin bilmem ne deyin, göz göre göre ekmeğe bastı diye inanmaya çalışın, heriflere tek laf etmeyin, aldatılın durun böyle, her eve lazımsınız maşallah.

Bide videosu varken kuran ekmek üstüne yemin ettirip kıza yollu yakıştırması yapmak
Yaşı doğruysa henüz 19 yaşında, banı açılınca okusun diye yazıyorum bugün eski sevgilisinin videosunu telefonunda saklayan belki o videoyu iddia ettiği gibi kendisi düzenleyen birisi, yarın bu kızımızdan ayrılınca da aynısını yapar bugün yollu dediği kızın durumuna düşürür o delikanlı, bir bakmışsınız delikanlının yeni sevgilisi Askobarbiee hakkında çok çirkin sözler sarf ediyor, o yüzden genç kızlarımız kendilerini aldatan videolar çekip arşivde tutan erkeklere güvenmesinler hemen ayrılsınlar, hemcinslerine laf söyleyip yollu demek yerine birlikte oldukları erkekleri sorgulasınlar, bulduğu her fırsatta biriyle beraber olup çekimler yapan insanda karakter yoktur, karakteri olmayan kişilerden de zarar geleceğinden uzak durmak gerekir.

Ben varya herşeyi geçtim video kısmında kitlendim böyle bir pislikle devam mı edeceksiniz? insan sevgilisiyle özel anını çeker mi sapıkmıdır sapkınmıdır..

ha birde photoshopsa zaten adam direk ruh hastası takıntılı bir sapık nerden tutsan elinde kalır siz iyimisiniz gercekten suan ? gözünüze perde indi zaar... derhal ayrılın bu adamdan

sevgilin "fotoshop" kullanarak bu kadar iyi montaj videolar yapabiliyorsa bu yeteneğini kendine saklamasın. FBI olur, CIA olur CV'sini göndersin. belki bu müthiş fotoshop yeteneklerini kullanarak putin'e şantaj falan yaparlar. iyi para var he bu işlerde, köşeyi dönersiniz.

beyaz ekmeğe mi el bastı yoksa tahıllı ekmek mi? benim bildiğim aldatmalarda en net sonuç veren ekşi mayalı tam buğday ekmeği. eğer için rahat etmiyorsa bir de ekşi mayalı dene.

Vayyy be

007 çıkardın bi aldatma konusundan

Bu ekmek konusu yanlız tam Canan teyzemlik

Bırak kardeşim bundan hayır gelmez.
Kaç kurtar kendini.
Millet kocasinu bosuyor siz ne ilişkisinden bahsediyorsunuz

Valla umarım sizinde videonuzu fotoğrafınızi cekmemistir bunu iyice araştırın bence ve ayrılın bir kez aldatan hep aldatır bu kesindir

Kendi hemcinsine sırf ilişkiye girdi diye y*llu diyen bir konu sahibi iğrençsin
Bu konuda tek bir yollu var o da sevgilin olacak şerefsiz.
Sen bu şerefsizi affet bence sürekli aldatilmayi hakediyorsun. Kadınları ilerde öyle bir serefsizle tanışmaktan, evlenmekten kurtarırsın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…