ne ilgisi var yahu.
benim kadınla ne işim var. ben eşimden eşim benden mesul, elin kadını bana kazık da atar, yuvamı da yıkar beni mi düşünecek?
ama eşim beni düşünmek zorunda yani bana asıl kazığı atan kişi eşim, şerefsizliğin büyğü ona aitken ve ben canım kocam kızlar bırakmıyor yakasını gibi saflıklarla onunla hala evliliği yürütüyorken başka kadına tek laf edemem çünkü yılanın kendisi zaten benim koynumdadır.
pislik benim evimin içindeyse kimin pisliğine laf edeceğim.
tesekkurler bilgi verdiginiz icin, benim basima gelmedi ama, Allah korusun gelirsede cezada alacak olsam davalida olucak olsam tazminatta odeyecek olsam 4-5-6-7 kisilere yayarimne yazık ki TCK sizinle aynı fikirde değil. çünkü kocanıza mesaj atmış bir kadının attığı mesajı insanlara yayarsanız suç işlemiş olursunuz. Haberleşmenin gizliliği önemlidir ve 3. kişiler tarafından işlenen bir suçtur. tarafı olmadığınız bir konuşmayı 4. kişilere yayarak rezil edeyim derken davalık da olabilirsiniz. bilgilendirmiş olayım.
bilmiyorum bana acizce konuma dusen, nisanlanip 3 gun sonar seni hala seviyorum diye mesaj atan kadindir
eh siz bilirsiniz, kocanızla yatan kadına para vermek var işin ucunda yalnız. biraz al şekerim "bu da ikramiyesi tepe tepe kullan" demek gibi oluyor, komodinin üzerine bırakırsanız parayı belki daha ironik olur, belki adamın da yüzü kızarır biraz. (tabii yuvanızda mutlu mesut ve sadakat içinde yaşamanızı dilerim)tesekkurler bilgi verdiginiz icin, benim basima gelmedi ama, Allah korusun gelirsede cezada alacak olsam davalida olucak olsam tazminatta odeyecek olsam 4-5-6-7 kisilere yayarim
tipik suçu dışa vurma olayı.
çünkü kocayı suçlarsak boşanmak zorunda kalacağız. boşanırsak çalışmak ev geçindirmek zorunda kalacağız ve rahatımızı bozmak işimize gelmiyor. eh bu memleketin yapısı yüzünden boşanmış bir hanımın yeniden evlenmesi maalesef çok da kolay değil. o yüzden en iyi eşek bindiğim eşek düşüncesiyle kocayı affediyor. kocayı affetmenin en güzel yolu da "benim eşim harika bir insan ama o o...pu yoldan çıkardı" düşüncesini kucaklamak.
foruma kısacık göz atmak bile bekar kızların aylarca bakışıp bir türlü yanaşamadığı platonik aşklar yaşadığını görür. ruhsal sıkıntısı olmadığı sürece hiçbir kadın yüz görmeden, cesaret bulmadan, vaad duymadan bir erkeğe mesaj atmaz.
hahaeh siz bilirsiniz, kocanızla yatan kadına para vermek var işin ucunda yalnız. biraz al şekerim "bu da ikramiyesi tepe tepe kullan" demek gibi oluyor, komodinin üzerine bırakırsanız parayı belki daha ironik olur, belki adamın da yüzü kızarır biraz. (tabii yuvanızda mutlu mesut ve sadakat içinde yaşamanızı dilerim)
asla aldatilipta kocasiyla barissin diye dusunmuyorum tabiki pisligin en buyugu adam evliyken bunu yaptigi icin
ama diger kadinda sucsuz degil
benim dusuncem boyle Allah korusun basima gelse ikisinide rezil edebildigim kadar rezil ederim kendimde rezil olsam bile
yuva yikan kadinlarin cezasi verilmeli, erkek suclu olsada
benim kadınlık onurum o iki kişiyi rezil etmekten çok daha kıymetli.
öyle bir çeker giderim ki o adam sudan çıkmış balığa döner.
hiç öyle ciğeri beş para etmez uçkur düşkünleri için edebimden olamam.
mevlam öylesiyle karşılaştırmasın, şu hallere düşürmesin inşallah ne bir kadını ne de bir erkeği.
Boyle bir olay oldugunda tek suclu kadın, bastan cikaran o. Zavalli adam bastan cikarilmis, ne yapsin... Kadina haddini bildirdin mi tamamdir. Intikamini alacağın kisi de kadın kocan, sevgilin degil. Aynen dediginiz gibi o adam eger niyeti varsa bugun Ayse' ye yarin Emine'ye. Ama bunu anlamak istemeyenler var. O kadina mesaj atip nasil kendini yerin dibine sokarsin anlamak imkansiz. Kocan cevap vermeyerek en buyuk darbeyi vurur zaten ama yok bazilari hir gur ciksin istiyor valla. Seviyesizlesmek de ayrı bir zevkben de kocalarını akçapakça yapıp kadını suçlayarak bir yere varmaya çalışanlardan hazzetmiyorum.
bir kadının eşinde sadakat yoksa bugün ayşe olur yarın fatma öbür gün gonca beriki gün ayça.
eh bütün kadınlarla bu şekilde mahalle kavgası yapacak kadar düşecekse bir kadın varsın düşsün.
bence burada rezil olan sadece fotoğrafı yayılan kız değil. rezillik çok daha büyük.
bir kadın kendini nasıl böyle acizce bir konuma düşürebilir, hiç anlamıyorum.
bu tarz dusunen bir insan degilim, sokakta ac kalacak olsam bile boyle bir durumda bosanirim buyuk konusmak gibi olmasin ama
aldatilip kocasini savunan butun sucu kadina atan kisilerden bende hazetmiyorum
ama ne olursa olsun, bir baskasinin kocasini dunyalari ayagina serse bile bir Kadin bir kadina bunu yapmamali, bukadar rezil olmamali hic bir Kadin
ben olsam aldatma yoksa ortada böyle bir şeye kalkışmazdım. sonuçta ortada bir şey yok kız taciz eder tarzda bir mesaj atmış sadece engelle gitsin. Neden kıza zarar vereyim ki ölümlü dünya sonuçta gereksiz bir şey.
Ayrıca nişanlısından ayrılır kocama falan iyice sarar adamın niyeti yoksa da aklına düşürmüş olurum
Nişanlansın evlensin gitsin işte aslında bir bakıma kurtuluş....
Boyle bir olay oldugunda tek suclu kadın, bastan cikaran o. Zavalli adam bastan cikarilmis, ne yapsin... Kadina haddini bildirdin mi tamamdir. Intikamini alacağın kisi de kadın kocan, sevgilin degil. Aynen dediginiz gibi o adam eger niyeti varsa bugun Ayse' ye yarin Emine'ye. Ama bunu anlamak istemeyenler var. O kadina mesaj atip nasil kendini yerin dibine sokarsin anlamak imkansiz. Kocan cevap vermeyerek en buyuk darbeyi vurur zaten ama yok bazilari hir gur ciksin istiyor valla. Seviyesizlesmek de ayrı bir zevk
Kocami ayartmaya calisan her kadinla davalik mi olucam, kocam adam olsun ayartilmasin
Kazik kadar adam, flortune karsilik verdiyse bosarim, vermediyse sallamam bile ne ugrasicam
olayı anlamadınız heralde. kadının kocasına, kocasının eski sevgilisi mesaj atıyor hala seni seviyorum vs diye. bu durumda bakkalla mı olacak alıp veremediği?Bunu yaparak icim sogumaz, sonucta benim o kadınla hicbir alip veremediğim yok, intikamini kadin üzerinden almaya çalışanları (aldiklarini sananlari) hic anlayamıyorum
iste sadece sen-ben diye dusunuyoruz
o Kadin benim kocami ayartamadi gidip baskasinin kocasini ayartacak .. bunu yapamasin, bunu yapmaya bir daha cesaret edemesin bu benim icin vatandaslik gorevi gibi birsey
adamlarda adam olsun o ayri ama bu tarz kadinlarada haddini bildirmeli
Vatandaşlık görevi mi?iste sadece sen-ben diye dusunuyoruz
o Kadin benim kocami ayartamadi gidip baskasinin kocasini ayartacak .. bunu yapamasin, bunu yapmaya bir daha cesaret edemesin bu benim icin vatandaslik gorevi gibi birsey
adamlarda adam olsun o ayri ama bu tarz kadinlarada haddini bildirmeli