Aldatıldım aldatılıyorum diyenlere

asla aldatilipta kocasiyla barissin diye dusunmuyorum tabiki pisligin en buyugu adam evliyken bunu yaptigi icin
ama diger kadinda sucsuz degil
benim dusuncem boyle Allah korusun basima gelse ikisinide rezil edebildigim kadar rezil ederim kendimde rezil olsam bile
yuva yikan kadinlarin cezasi verilmeli, erkek suclu olsada

tesekkurler bilgi verdiginiz icin, benim basima gelmedi ama, Allah korusun gelirsede cezada alacak olsam davalida olucak olsam tazminatta odeyecek olsam 4-5-6-7 kisilere yayarim

bilmiyorum bana acizce konuma dusen, nisanlanip 3 gun sonar seni hala seviyorum diye mesaj atan kadindir

tipik suçu dışa vurma olayı.
çünkü kocayı suçlarsak boşanmak zorunda kalacağız. boşanırsak çalışmak ev geçindirmek zorunda kalacağız ve rahatımızı bozmak işimize gelmiyor. eh bu memleketin yapısı yüzünden boşanmış bir hanımın yeniden evlenmesi maalesef çok da kolay değil. o yüzden en iyi eşek bindiğim eşek düşüncesiyle kocayı affediyor. kocayı affetmenin en güzel yolu da "benim eşim harika bir insan ama o o...pu yoldan çıkardı" düşüncesini kucaklamak.

foruma kısacık göz atmak bile bekar kızların aylarca bakışıp bir türlü yanaşamadığı platonik aşklar yaşadığını görür. ruhsal sıkıntısı olmadığı sürece hiçbir kadın yüz görmeden, cesaret bulmadan, vaad duymadan bir erkeğe mesaj atmaz.

tesekkurler bilgi verdiginiz icin, benim basima gelmedi ama, Allah korusun gelirsede cezada alacak olsam davalida olucak olsam tazminatta odeyecek olsam 4-5-6-7 kisilere yayarim
eh siz bilirsiniz, kocanızla yatan kadına para vermek var işin ucunda yalnız. biraz al şekerim "bu da ikramiyesi tepe tepe kullan" demek gibi oluyor, komodinin üzerine bırakırsanız parayı belki daha ironik olur, belki adamın da yüzü kızarır biraz. (tabii yuvanızda mutlu mesut ve sadakat içinde yaşamanızı dilerim)

bu tarz dusunen bir insan degilim, sokakta ac kalacak olsam bile boyle bir durumda bosanirim buyuk konusmak gibi olmasin ama
aldatilip kocasini savunan butun sucu kadina atan kisilerden bende hazetmiyorum
ama ne olursa olsun, bir baskasinin kocasini dunyalari ayagina serse bile bir Kadin bir kadina bunu yapmamali, bukadar rezil olmamali hic bir Kadin

haha boyle dusunmemistim evet o kismida var isin

benim kadınlık onurum o iki kişiyi rezil etmekten çok daha kıymetli.
öyle bir çeker giderim ki o adam sudan çıkmış balığa döner.
hiç öyle ciğeri beş para etmez uçkur düşkünleri için edebimden olamam.
mevlam öylesiyle karşılaştırmasın, şu hallere düşürmesin inşallah ne bir kadını ne de bir erkeği.

karisini sevip cekip gitmesinden korkan adam zaten aldatmazda
dedigin gibi Rabbim oyleleriyle karsilastirmasin

ben olsam aldatma yoksa ortada böyle bir şeye kalkışmazdım. sonuçta ortada bir şey yok kız taciz eder tarzda bir mesaj atmış sadece engelle gitsin. Neden kıza zarar vereyim ki ölümlü dünya sonuçta gereksiz bir şey.
Ayrıca nişanlısından ayrılır kocama falan iyice sarar adamın niyeti yoksa da aklına düşürmüş olurum
Nişanlansın evlensin gitsin işte aslında bir bakıma kurtuluş....

Boyle bir olay oldugunda tek suclu kadın, bastan cikaran o. Zavalli adam bastan cikarilmis, ne yapsin... Kadina haddini bildirdin mi tamamdir. Intikamini alacağın kisi de kadın kocan, sevgilin degil. Aynen dediginiz gibi o adam eger niyeti varsa bugun Ayse' ye yarin Emine'ye. Ama bunu anlamak istemeyenler var. O kadina mesaj atip nasil kendini yerin dibine sokarsin anlamak imkansiz. Kocan cevap vermeyerek en buyuk darbeyi vurur zaten ama yok bazilari hir gur ciksin istiyor valla. Seviyesizlesmek de ayrı bir zevk

her iki kadın da rezil olmamalı.
ortada ne var bir tane erkek
bir erkeğin beynini kuşa taksak ters uçar
o kafayla uğraşmaya değmez.

adamin aklina dusecekse dussun demek ki zaten sevmiyor demek ozaman bence
bu durumda bende size katiliyorum belki sadece nisanlisina gonderse yine tamam ama sulaleye gondermesi kotu olmus
bilmiyorum ki insan basina gelmeden konusmak kolay bende soyle boyle diyorum ama basima gelse ne yaparim bilmem

işin gerçeği şu ki biz türk kadınları doğru düzgün ilişki yaşamayı bilmiyoruz.
ne flört ederken ne nişanlıyken ne de evliyken.

forumdaki konulara bile baktığımızda çıkan sorunlar hep insan idaresini bilmemekten kaynaklanıyor.
"yatak odamı babam almıyor, nişanlımla ayrılma noktasındayız"
"kaynanamgiller altınlarımı istedi/ söz verdikleri altını takmadı"
"eltim/ görümcem beni kıskanıyor"
"düğün yeri kavgası"
"erkek arkadaşım okuldan biri bana mesaj attı diye ayrıldı onu nasıl geri kazanayım"

şunları okudukça bakıyorum biz kadınlar gerçekten bu kadar zavallı mıyız?
bir ilişkiyi yönetemeyecek, insanlarla makul diyaloglar kuramayacak, kendi egosundan başka bir şey düşünmeyen bir erkeğe "aşkım valla bişeycikler yapmadım" diye yemin verip ağlayacak kadar mı değersiziz.

hem üzülüyorum hem de kızıyorum.

Kocami ayartmaya calisan her kadinla davalik mi olucam, kocam adam olsun ayartilmasin
Kazik kadar adam, flortune karsilik verdiyse bosarim, vermediyse sallamam bile ne ugrasicam

iste sadece sen-ben diye dusunuyoruz
o Kadin benim kocami ayartamadi gidip baskasinin kocasini ayartacak .. bunu yapamasin, bunu yapmaya bir daha cesaret edemesin bu benim icin vatandaslik gorevi gibi birsey
adamlarda adam olsun o ayri ama bu tarz kadinlarada haddini bildirmeli

Bunu yaparak icim sogumaz, sonucta benim o kadınla hicbir alip veremediğim yok, intikamini kadin üzerinden almaya çalışanları (aldiklarini sananlari) hic anlayamıyorum
olayı anlamadınız heralde. kadının kocasına, kocasının eski sevgilisi mesaj atıyor hala seni seviyorum vs diye. bu durumda bakkalla mı olacak alıp veremediği?

Mart kedisi mi bu adamlar her ciftlesmek isteyene gel diyecekler, biraz karakter lazim adama, boyle kadinlar hep varolacak, ama aldatmayacak adam kadin ustune de ciksa aldatmaz. Birakirim haddini ayartmaya calistigi evli adamlar versin

Vatandaşlık görevi mi?
İkili ilişkilerden bahsettiğinizin ve suç olan bir tutumu savunduğunuzun farkında mısınız?
Üstelik erkeklere potansiyel geri zekalı muamelesi yapıyorsunuz.
Herkes kendi ilişkisine karşı kendisi sorumludur.
Hedef gösterip linçe davet de vatandaşlık görevi değildir.
Bu kadın bunalıma girse? Ailesi tarafından dışlansa? Kendine zarar verse? Veyahut aile namusumuz(!) da namusumuz deyip olmadık işlere kalkışsa? Vatndaşlık görevi mi yapmış oluyorsunuz?
Vatandaşlık görevi yapmak istiyorsanız zilyon tane toplumsal olaya buyur ederim sizi.
Herkes kendi uçkurundan mesul. Eşim bile olsa kimsenin namus, uçkur, bacak arası bekçisi değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…