Aldatıldım aldatılıyorum diyenlere

ama bu haddini bildirmek midir?
ben evli biriyle olsam (mevlam korusun) adamın eşi bana şu mesajı atsa benim aklıma gelecek ilk şey adama acımak olur.
ve hatta düşünürüm bu adam bu kadınla nasıl evlenmiş ve hala niye evli diye.

asaletli olmak çok önemli. her söz söylenebilir ancak insana edep çok yakışır.
sokakta bir hırsız sizin çantanızı çalsa siz de ibreti alem olsun diye gidip onun çantasını mı çalarsınız yoksa "o onun ayıbıdır ben o duruma düşürmem kendimi" düşüncesiyle polise mi gidersiniz?
bu da aşağı yukarı aynı şey.

sevmedim ben çatlak patlak yusyuvarlak olayını.
dayakla, azarla uslanan çocuk gördünüz mü?
bu kadın da şu mesaj yüzünden haddim nedir benim diye düşünmez emin olun.

herseyin bir bedeli var, kendine zarar verecek kisi boyle islere kalkismasin ozaman
su an aldatmayi, yuva yikan kadinlari savundugunuzun farkindamisiniz?
cok ozur dileyerek soruyorum kizmayin ama bu tarz bir iliski yasadiginizi dusunmeye basladim

verdiginiz ornekte hirsiz olayi, o Kadin benim kocama asiliyor diye gidip benimde onun kocasina mi asilmam lazim diye soruyorsunuz
hayir ben o hirsizin hirsiz oldugunu herkesin bilmesi ve cezasi neyse cekmesini istiyorum

herseyin bir bedeli var, kendine zarar verecek kisi boyle islere kalkismasin ozaman
cok ozur dileyerek soruyorum kizmayin ama bu tarz bir iliski yasadiginizi dusunmeye basladim
İstediğinizi düşünebilirsiniz.
Siz düşüneceksiniz diye doğru bildiğimi söylemeyecek değilim.
Velev ki yaşıyorum bu da sizi hiç ilgilendirmez. Tam da yukarıda bahsettiğim gibi.
Etiketçi zihniyet en korkulması gereken şeydir.
Düz mantığınıza kurban.

Had bildirmek bir numarali marifetimiz ve görevimiz zaten.
Güçlü, ayaklari uzerine hem maddi hem manevi saglam basan bir kadin olabilirsek kocalarimiz hadlerini zaten bilirler. Elimize raket alıp tek tek sinek avlamaya calismakla bu is cozulmez. Ben engel oldum diye yapmayacaksa yani yapamayacaksa ne anladim ben bu işten? Aksine yapan kadinlar olsun, o da bana adamligini kanitlasin

Son düzenleme:
dea, unfortunate angel

haklisiniz herkesin dusuncesi farkli, sizin dusuncelerinizede saygi duyuyorum ama bana gore yanlis, size gore benim dedikleriminde yanlis oldugu gibi

bilmiyorum ben olsam yapardim

keşke son cümlenizi yazmasaydınız.
insanların bir şey hakkında yorum yapabilmek için o şeyin içine girmeleri gerekmez. bu hanım görüşünü paylaşıyor sadece. bence böyle diyor.

eğer sizin kurgunuza bağlı kalırsak bu konuyu da aldatılmış bir kadının açması icap eder, değil mi?
siz aldatıldınız mı?
hayır
bunu yazan kulanıcı da illa bu tarz bir ilişki yaşamış olmak zorunda değil işte.
umarım anlatabilmişimdir.

coooooook haklisin ornek verince anladim, dea>>dan cok ozur diliyorum belki var belki yok ama demek zaten bana dusmezdi

Önemsiz.
Burası böyle bir yer. Herkes var. :)
Kimsenin nabzına şerbet ayarlayamayız ki.

coooooook haklisin ornek verince anladim, dea>>dan cok ozur diliyorum belki var belki yok ama demek zaten bana dusmezdi

güzel güzel konuşalım güzel güzel paylaşalım ki birbirimizden bir şeyler öğrenebilelim.
başka fikirlere kulakları kapatırsak gelişemeyiz, dünyamız büyümez.

bunu fark etmeniz de güzel bir şey. umarım @dea bu mesajı okur.

Sıkıntı yok.
Buralara dünya muamelesi yapmıyorum.
Her düşünce ve her çeşit insan var burada. Reelde birlikte olamayacak kişiler birbirine laf anlatmaya çalışıyor sonuçta.
İş ki kişilik haklarına saldırılmasın, şahsa hakaret olmasın. Ötesi hikaye.
Benim gözümde tartışılmayacak şey, eleştirilmeyecek olgu, olay, fikir yoktur.

aslinda cok olgunsunuz bu konuda size ornek aldim
o cumle bana soylense agzima geleni sayardim herhalde, cirkeflesme gibi bir huyum var malesef

Nisanlanmis evlenmiş adama mesaj yazmasın oda. Hem kendi de nişanlı. Malesef eşi veya sevgilisi olduğunu bildiği halde bazi bayanlar erkeklere yanasıyorlar. Bence haketmis. Kocasının da suçu var elbette ondan da soracak hesabını. Kocası da engelleseymis.

Hatun hala seviyormuş ama başkası ile nişanlanmış... Hiç beklememiş içi soğusun diye. Nişanlısına yazık...

Diğer evli hatuna gelince, ben olsam bir kahkaha patlatırdım sadece...

Aferin kiz sana bravo valla.. en buyuk suc kadinda bnce evli oldugunu bile bile aklinca adami ayartmaya calisiyor hayir nisanlisinada yazik bekarkenden boyleyse o kiz bugun konu sahibinin kocasina yarin bir gun senin benim kocama dimi ama. tebriklerrrr hayati boyunca unutamayacagi bir ders vermissinn

Benim vicdanım el vermezdi bunu yapmaya engellemekle yetinirdim sadece
Vicdansizlik mi sizce? Peki 3 gun once nişanlanip eski sevgilisine seni seviyorum diye mesaj atinca o adama yapilan ne? Asil Vicdansizlik budur bence.

Cani gönülden kutluyorum kim yaptiysa haketmis kiz oh olmuş. Bilsin nisanlisi da nasil biriyle evleniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…