Aldatıldım aldatılıyorum diyenlere

aynen böyle düşünüyorum burdaki yazı gibi yapsam kendimiküçük düşürüp milletin ağzına da sakız olamam doğrusu herkes ettiğinden bulsun der geçerim..
Bende o şekilde karşılık versem ondan bi farkım kalmaz bide olaya tek taraflı bakmazdım zamanında ne geçti de aralarında kız evli bi adama yazma cesaretinde bulunuyo diye merak edip kızla konuşurdum sonra uygun bi dille bidaha rahatsız etmemesini söylerdim baktım tekrarlıyo o zaman gereğini yapardım ama o şekilde değil.

Yüzsüz insana verilecek en güzel şeyi yapmış bence...

kızdan suç arıyoruz ama belki kız adamın evli olduğunu bilmiyor kızı deşifre edip rezil ediceksin ama kocan iyi olucak hani yazmış ya oğlunuz böyle bir gelin getirecek diye o zaman karşıya da böyle damat gidicek

yani her iki tarafıda acımazca yok etmekle birlikte herkes bunları sen yaptın demek sende onlardan kalır yanın yok diyecekler el bu herşeyi der valla

ben hiç tavrımı bozmam kıza evet mesaj atarım ama adamın ağzından mesajın içeriğine göre bakalım durum nedir.

sonrası varsa aldatma o zaten o kadını seçerek seçimini yapmış demektir.

allaha bırakırım ...eden bulur nasılsa

ben o öfkeyle bunu yapsam kendime gelince bin pişman olurum...o yüzden yapamam aynı duruma düşemem..

Bu hikayadeki kadin ilkokulda "hocam mehmet kopya cekti" diyenn ispiyoncu ogrenci.

Şaka bi yana kizin yaptigi cok kotu birsey evet ama uyarmadan konusmadanboyle ifşa etmek hic hos degil. İnsaniz konusabiliyoruz sonucta

Benimde düşüncem böyle. Kız eşinden ayrıl gel biz birlikte olalım dememiş ki.
Ben mutlu değilim sende mutlu olma gibi bişey demiş.
Kadın da tek bi mesaj yüzünden ortalığı birbirine katmış acımasızca ,haklıyken haksız duruma düşmüş.

Bence gayet iyi yapmıssın ..Kadın kaşınırsa kadın bedel oder,erkek cevaplayıp yuz verdıyse ıkısı de öder..Bu kadar basıt net..Ben onceden ögrenseydım ne yapardım bılmıyorum ..Çok gec ogrendım,artık Allah yapar yapacagını ben cekıldım..

oldu olacak çeşme başında saç saça baş başa da girselermiş. bu nasıl bir seviye? hem de ne için, diğer kutusuna düşmüş bir mesaj için. kocasının listesinde bile değil diğer kadın.
bilemiyorum ben kendi gururuma kocamın facebook mesajlarını karıştırıp elin kadınına hele de eski sevgiliye mesaj atmayı, ortamda bir dişi varken "bakın bu adam sahipli" mesajı vermeyi yediremem.
böyle davranan kadınların özgüven sorunları olduğunu düşünüyorum, kimse kusura bakmasın.
ne alaka yani belki adamın hiç görmediği/ belki teeeee 3 yıl sonra fark edeceği bir mesaj için rezillik çıkarmak.
"hanım hanım o benim kocam" mantığı.
memleketimin kadınları kurna başı kavgasından bir adım öteye geçemedi mi yani?
eğer yanınızdaki erkeğe güveniyorsanız varsın eski sevgili "seni çok özledim" diye mesaj atsın, ne çıkar alacağı( o da alırsa elbet) cevap "ben seni özlemedim" olduktan sonra.
bilemiyorum. ben tenezzül edip uğraşmazdım sanırım, hoş sevgilimin telefonunu, facebookunu, instagramını, twitter'ını karıştırmadığımdan söz konusu gibi bir mesajdan zaten haberim olmazdı da olsaydı da iplemezdim. benden öncesi beni ilgilendirmez benden sonrası da tufan zaten. ben yanımdaki adama bakarım bir tarafı oynuyor mu diye, elalemin kadınıyla işim olmaz benim.

rabbim büyük konuşturmasın bu hiç hoş değil.
başıma öyle bir şey gelirse hesap soracağım tek kişi eşim olur. bana sadakat sözü verip vaadlerde bulunan ve beni aldatan eşim hiç tanımadığım o kadın değil.
hele şu kadını rezil edin olayı tam bir saçmalık. peki öbür kadını rezil eden bu hanım kendi kocasına ne yapacak merak ediyorum.

ve belirtmeden geçemeyeceğim bu yapılan siber suçlar ve özel hayatın ifşası suçuna girer.
ben o kızın yerinde olsam bunu her kim yaptıysa hukuki yoldan ağzından burnundan getirirdim.
ne kıymetli şu erkek milleti yahu "oh senin olmadı ya benim oldu nanik"
bu nedir, nasıl bir evlilik nasıl bir ilişki yaşama hali.

aldatan koca koca degil adamda degil o ayri

ama hemcinslerine bunu yapan kadinlardan nefret ediyorum, ve rezil olmayi hak ediyorlar, rezil olsun ki bir baska kadinin yuvasini yikmaya cesareti olmasin

yanlis anlama oyle yorum yapiyorsun ki, sanki Allah korusun aldatilsan kadini arayip sagolasin diyeceksin
arkadaslar evli insanlara mesaj atan, arayan iletisimde bulmak isteyen kadinlar bunu hak ediyor, lutfen gormezden gelip dahada edepsizlesmelerini saglamayalim

aldatan koca koca degil adamda degil o ayri

ama hemcinslerine bunu yapan kadinlardan nefret ediyorum, ve rezil olmayi hak ediyorlar, rezil olsun ki bir baska kadinin yuvasini yikmaya cesareti olmasin

ben de kocalarını akçapakça yapıp kadını suçlayarak bir yere varmaya çalışanlardan hazzetmiyorum.
bir kadının eşinde sadakat yoksa bugün ayşe olur yarın fatma öbür gün gonca beriki gün ayça.
eh bütün kadınlarla bu şekilde mahalle kavgası yapacak kadar düşecekse bir kadın varsın düşsün.
bence burada rezil olan sadece fotoğrafı yayılan kız değil. rezillik çok daha büyük.
bir kadın kendini nasıl böyle acizce bir konuma düşürebilir, hiç anlamıyorum.

bilmiyorum bana acizce konuma dusen, nisanlanip 3 gun sonar seni hala seviyorum diye mesaj atan kadindir

ne ilgisi var yahu.
benim kadınla ne işim var. ben eşimden eşim benden mesul, elin kadını bana kazık da atar, yuvamı da yıkar beni mi düşünecek?
ama eşim beni düşünmek zorunda yani bana asıl kazığı atan kişi eşim, şerefsizliğin büyğü ona aitken ve ben canım kocam kızlar bırakmıyor yakasını gibi saflıklarla onunla hala evliliği yürütüyorken başka kadına tek laf edemem çünkü yılanın kendisi zaten benim koynumdadır.
pislik benim evimin içindeyse kimin pisliğine laf edeceğim.

ne yazık ki TCK sizinle aynı fikirde değil. çünkü kocanıza mesaj atmış bir kadının attığı mesajı insanlara yayarsanız suç işlemiş olursunuz. Haberleşmenin gizliliği önemlidir ve 3. kişiler tarafından işlenen bir suçtur. tarafı olmadığınız bir konuşmayı 4. kişilere yayarak rezil edeyim derken davalık da olabilirsiniz. bilgilendirmiş olayım.

He siz burada o edepsiz kadınlara karşı bir sövme örgütlemesi yapmak istediniz.
Ben de diyorum ki konu sahibi bunu neden dert etmiş. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…