- 12 Ağustos 2014
- 3.880
- 5.273
- 30
Bende o şekilde karşılık versem ondan bi farkım kalmaz bide olaya tek taraflı bakmazdım zamanında ne geçti de aralarında kız evli bi adama yazma cesaretinde bulunuyo diye merak edip kızla konuşurdum sonra uygun bi dille bidaha rahatsız etmemesini söylerdim baktım tekrarlıyo o zaman gereğini yapardım ama o şekilde değil.aynen böyle düşünüyorum burdaki yazı gibi yapsam kendimiküçük düşürüp milletin ağzına da sakız olamam doğrusu herkes ettiğinden bulsun der geçerim..
Bende o şekilde karşılık versem ondan bi farkım kalmaz bide olaya tek taraflı bakmazdım zamanında ne geçti de aralarında kız evli bi adama yazma cesaretinde bulunuyo diye merak edip kızla konuşurdum sonra uygun bi dille bidaha rahatsız etmemesini söylerdim baktım tekrarlıyo o zaman gereğini yapardım ama o şekilde değil.
Benimde düşüncem böyle. Kız eşinden ayrıl gel biz birlikte olalım dememiş ki.kızdan suç arıyoruz ama belki kız adamın evli olduğunu bilmiyor kızı deşifre edip rezil ediceksin ama kocan iyi olucak hani yazmış ya oğlunuz böyle bir gelin getirecek diye o zaman karşıya da böyle damat gidicek
yani her iki tarafıda acımazca yok etmekle birlikte herkes bunları sen yaptın demek sende onlardan kalır yanın yok diyecekler el bu herşeyi der valla
ben hiç tavrımı bozmam kıza evet mesaj atarım ama adamın ağzından mesajın içeriğine göre bakalım durum nedir.
sonrası varsa aldatma o zaten o kadını seçerek seçimini yapmış demektir.
allaha bırakırım ...eden bulur nasılsa
ben o öfkeyle bunu yapsam kendime gelince bin pişman olurum...o yüzden yapamam aynı duruma düşemem..
Çok fena sesli güldüm ama ben burada :))yürü be hatçee kim tutar senii
rabbim büyük konuşturmasın bu hiç hoş değil.
başıma öyle bir şey gelirse hesap soracağım tek kişi eşim olur. bana sadakat sözü verip vaadlerde bulunan ve beni aldatan eşim hiç tanımadığım o kadın değil.
hele şu kadını rezil edin olayı tam bir saçmalık. peki öbür kadını rezil eden bu hanım kendi kocasına ne yapacak merak ediyorum.
ve belirtmeden geçemeyeceğim bu yapılan siber suçlar ve özel hayatın ifşası suçuna girer.
ben o kızın yerinde olsam bunu her kim yaptıysa hukuki yoldan ağzından burnundan getirirdim.
ne kıymetli şu erkek milleti yahu "oh senin olmadı ya benim oldu nanik"
bu nedir, nasıl bir evlilik nasıl bir ilişki yaşama hali.
aldatan koca koca degil adamda degil o ayri
ama hemcinslerine bunu yapan kadinlardan nefret ediyorum, ve rezil olmayi hak ediyorlar, rezil olsun ki bir baska kadinin yuvasini yikmaya cesareti olmasin
ben de kocalarını akçapakça yapıp kadını suçlayarak bir yere varmaya çalışanlardan hazzetmiyorum.
bir kadının eşinde sadakat yoksa bugün ayşe olur yarın fatma öbür gün gonca beriki gün ayça.
eh bütün kadınlarla bu şekilde mahalle kavgası yapacak kadar düşecekse bir kadın varsın düşsün.
bence burada rezil olan sadece fotoğrafı yayılan kız değil. rezillik çok daha büyük.
bir kadın kendini nasıl böyle acizce bir konuma düşürebilir, hiç anlamıyorum.
ben de kocalarını akçapakça yapıp kadını suçlayarak bir yere varmaya çalışanlardan hazzetmiyorum.
bir kadının eşinde sadakat yoksa bugün ayşe olur yarın fatma öbür gün gonca beriki gün ayça.
eh bütün kadınlarla bu şekilde mahalle kavgası yapacak kadar düşecekse bir kadın varsın düşsün.
bence burada rezil olan sadece fotoğrafı yayılan kız değil. rezillik çok daha büyük.
bir kadın kendini nasıl böyle acizce bir konuma düşürebilir, hiç anlamıyorum.
yanlis anlama oyle yorum yapiyorsun ki, sanki Allah korusun aldatilsan kadini arayip sagolasin diyeceksin
arkadaslar evli insanlara mesaj atan, arayan iletisimde bulmak isteyen kadinlar bunu hak ediyor, lutfen gormezden gelip dahada edepsizlesmelerini saglamayalim
ne yazık ki TCK sizinle aynı fikirde değil. çünkü kocanıza mesaj atmış bir kadının attığı mesajı insanlara yayarsanız suç işlemiş olursunuz. Haberleşmenin gizliliği önemlidir ve 3. kişiler tarafından işlenen bir suçtur. tarafı olmadığınız bir konuşmayı 4. kişilere yayarak rezil edeyim derken davalık da olabilirsiniz. bilgilendirmiş olayım.yanlis anlama oyle yorum yapiyorsun ki, sanki Allah korusun aldatilsan kadini arayip sagolasin diyeceksin
arkadaslar evli insanlara mesaj atan, arayan iletisimde bulmak isteyen kadinlar bunu hak ediyor, lutfen gormezden gelip dahada edepsizlesmelerini saglamayalim
He siz burada o edepsiz kadınlara karşı bir sövme örgütlemesi yapmak istediniz.yanlis anlama oyle yorum yapiyorsun ki, sanki Allah korusun aldatilsan kadini arayip sagolasin diyeceksin