Aldatıldım aldatılıyorum diyenlere

Vicdansizlik mi sizce? Peki 3 gun once nişanlanip eski sevgilisine seni seviyorum diye mesaj atinca o adama yapilan ne? Asil Vicdansizlik budur bence.

Cani gönülden kutluyorum kim yaptiysa haketmis kiz oh olmuş. Bilsin nisanlisi da nasil biriyle evleniyor
Herkesin görüşü farklı tartışmaya girmek istemiyorum

aldatan koca koca degil adamda degil o ayri

ama hemcinslerine bunu yapan kadinlardan nefret ediyorum, ve rezil olmayi hak ediyorlar, rezil olsun ki bir baska kadinin yuvasini yikmaya cesareti olmasin

Yuvaları 3.şahıslar yıkmaz. Evlilik 2 kişi arasında yapılır. 3.şahısların sizin evliliğinize karşı direkt sorumluluğu yoktur.

Diğer kutusuna düşen mesaj bir de eskaza isim benzerliğinden o beyefendiye gitti ise mesela ? Ki direkt beyefendiye atıldıysa da sonuç değişmez. Mesajı silmek tek tuş , engellemek tek tuş.

Neyin intikamı mesela ? Diğer kadını rezil edeyim. Peki beyefendiye ne yapılmış o arada ? Parfümler sıkılıp makyaj yapılıp süslenilip kapıda mı karşılanmış ?

Şayet bu olay gerçekten yaşandı ise umarım o hanımefendi siber suçlar kapsamında şikayetçi olmuştur. 2 kişi arasındaki sorunu çözmenin yolu 7 mahalleyi karıştırmak değildir , olmamalı.

asla aldatilipta kocasiyla barissin diye dusunmuyorum tabiki pisligin en buyugu adam evliyken bunu yaptigi icin
ama diger kadinda sucsuz degil
benim dusuncem boyle Allah korusun basima gelse ikisinide rezil edebildigim kadar rezil ederim kendimde rezil olsam bile
yuva yikan kadinlarin cezasi verilmeli, erkek suclu olsada

" yuva yikan kadinlarin cezasi verilmeli, erkek suclu olsada "

Erkeğin özelliği nedir ? Erkek suçlu olsa da demişsiniz. Pes yahu.

Diyelim ki beyefendi kendini bekar tanıttı. Bekar yazan kimliğini değiştirmeden hayatına devam edenler olduğu gibi bekar yazan kimliği elinde kalsın diye kayıp başvurusunda bulunup yeni kimlik alanlar da var.

Diyelim ki tanıştığınız insan yurt dışında evli ancak Türkiye de evliliğini kayıt altına aldırmamış , resmi makamlarca bilgilerine bakma imkanınız olsa dahi bekar olarak görürsünüz. Hatta bu konumdaki bir insan Türkiye de yeniden evlenmeye dahi kalkışabilir ve hatta başarabilir.

Olmaz olmaz demeyin , dünyanın bin türlü hali var. Şimdi bu örneklerin muhatabı olan her hangi bir kadının suçu nedir ? İnanmak mı ? Nüfus idaresi kayıtlarına sınırsız erişimi mi var tüm vatandaşların yoksa ?

Kızın nişanlısı bizİm kardeşimiz olsaydı ne olacaktı? Ailemize alacağımız kızı tanıdığımız için kime teşekkür ediyor olacaktık? Bunu yapan erkek kardesimizide cok rahat aldatır ve üzer. Bunu engelleyen bize haber veren VICDANLI kişi kim ?

Vatandaşlık görevi mi?
İkili ilişkilerden bahsettiğinizin ve suç olan bir tutumu savunduğunuzun farkında mısınız?
Üstelik erkeklere potansiyel geri zekalı muamelesi yapıyorsunuz.
Herkes kendi ilişkisine karşı kendisi sorumludur.
Hedef gösterip linçe davet de vatandaşlık görevi değildir.
Bu kadın bunalıma girse? Ailesi tarafından dışlansa? Kendine zarar verse? Veyahut aile namusumuz(!) da namusumuz deyip olmadık işlere kalkışsa? Vatndaşlık görevi mi yapmış oluyorsunuz?
Vatandaşlık görevi yapmak istiyorsanız zilyon tane toplumsal olaya buyur ederim sizi.
Herkes kendi uçkurundan mesul. Eşim bile olsa kimsenin namus, uçkur, bacak arası bekçisi değilim.

:KK9::KK9::KK9:

Ağzına sağlık dea.

herseyin bir bedeli var, kendine zarar verecek kisi boyle islere kalkismasin ozaman
su an aldatmayi, yuva yikan kadinlari savundugunuzun farkindamisiniz?
cok ozur dileyerek soruyorum kizmayin ama bu tarz bir iliski yasadiginizi dusunmeye basladim

Her ne kadar sonraki sayfalarda @_dea_ dan özür dilemiş olsanız da çok ayıp etmişsiniz.

" Yuva yıkan kadınlar " nedir yahu ? Örgüt mü dernek mi ? Zorla zavallı biçare erkeklere saldırıyorlar mı ?

Temel sorun : ikili ilişkilerin günün birinde bitebileceğini ve insanların şayet hisleri tükendi ise medenice ayrılıp yollarına devam edebileceğinin unutulması.

Uuuuuuuuuu ne kadınlar var be. Kocam cvp vermiyosa sallamam ben böyle insanları tabi sinirime dokunur ama böyle kapsamlı bi plan ı-ıh bana göre değil en olmadı gider yolarım düz mantığım ben :-))

ben de olsam aynısını yapardım. diğer kadının ne haddine fotoğraf gönderip ilişkiyi bozmak... böyle intikam alınır işte

X