oldu olacak çeşme başında saç saça baş başa da girselermiş. bu nasıl bir seviye? hem de ne için, diğer kutusuna düşmüş bir mesaj için. kocasının listesinde bile değil diğer kadın.
bilemiyorum ben kendi gururuma kocamın facebook mesajlarını karıştırıp elin kadınına hele de eski sevgiliye mesaj atmayı, ortamda bir dişi varken "bakın bu adam sahipli" mesajı vermeyi yediremem.
böyle davranan kadınların özgüven sorunları olduğunu düşünüyorum, kimse kusura bakmasın.
ne alaka yani belki adamın hiç görmediği/ belki teeeee 3 yıl sonra fark edeceği bir mesaj için rezillik çıkarmak.
"hanım hanım o benim kocam" mantığı.
memleketimin kadınları kurna başı kavgasından bir adım öteye geçemedi mi yani?
eğer yanınızdaki erkeğe güveniyorsanız varsın eski sevgili "seni çok özledim" diye mesaj atsın, ne çıkar alacağı( o da alırsa elbet) cevap "ben seni özlemedim" olduktan sonra.
bilemiyorum. ben tenezzül edip uğraşmazdım sanırım, hoş sevgilimin telefonunu, facebookunu, instagramını, twitter'ını karıştırmadığımdan söz konusu gibi bir mesajdan zaten haberim olmazdı da olsaydı da iplemezdim. benden öncesi beni ilgilendirmez benden sonrası da tufan zaten. ben yanımdaki adama bakarım bir tarafı oynuyor mu diye, elalemin kadınıyla işim olmaz benim.