- 12 Mayıs 2018
- 1.153
- 333
- 123
Siz aldatilip devam ediyorsunuz sanırım. Sizin sebepleriniz neler yazın da okiyalım mademEvet hepinize çok teşekkür ederim. Yanlış bir yere yanlış konu açmış olduğumu anladım. Daha önce de dediğim gibi acemiliğime verin. Burada herkes sorununu açıkça anlatıyor. Bu konuyla ilgili de anlatanlar olur mu acaba diye merak ettim. Ama birisi doğru tespit yapmış, buraya aldatılıp evliliğine devam etmeyi tercih edenler yazmaz demişti. Bu bana çok ilginç geldi. Şöyle düşündüm; Kadınlar olarak tercihlerinden dolayı saygı görülmeyi hak etmediklerini düşünüyorlar ve bu yüzden yazmıyorlar. Buna rağmen saklanmayı ya da kendilerini kandırmayı tercih ediyorlar. Ben böyle mutluyum vs. (Belki de gerçekten mutlular) Toplum baskısı böyle birşey olsa gerek. Ya da platform baskısı
Burası “Bir derdim var” bölümü olduğu için bu tepkileri aldınız bence. Buraya derdi olanlar yazıyor bence. Sadece sohbet etmek amacındaysanız sanırım ilişkiler, evlilik üzerine başka bölümler de var sitede.Hayır. Açıkçası ben çok farklı bir ortam beklemiştim. Bambaşka bir ortama gelmişim. Burada aldatılan ama evliliğini kendi nedenlerince devam ettirmek isteyen kadınlaraydı seslenişim. Sanırım çok acemice davrandım. Ve tabir-i caizse “niye böyle bi konu açtın hee? Seni gidi seniiii! Hadi kızım hadi, o kadar meraklı olma işine bak!” tarzında tepkilerle karşılaşmayı beklemiyordum.
Çocuklarınız kaç yaşında. Çok üzüldüm durumunuza ama bence kararlı olun. Ben bu adamı kabul etmiyorum diyin. Aileniz size destek olmak zorunda. Kendilerince size iyilik yapıyorlar, yuvanız yıkılmasın istiyorlar ama böyle iyilik olmaz.Bende aldatıldığımı bi kaç hafta oldu öğreneli . tek gecelikmiş zaten sabahına yakaladım birde öyle mutluyduk ki hiç problemimiz olmazdı. severek evlendik öyle de devam edıyordu. Her işime yardım ediyor çocuklara bakıyor hatta aldattığı ıc gece gıtmedem vana kahve yaptı karşılıklı içtik. Yakaladıktan sonra Eve almadım ama benim eve almamam yetmezdi kimse almayacaktı Eve duşa gırecek yatacak yer bulamayacaktı otellerde ne zamana kadar kalabilecekti rezil olacaktı. hala kinim geçmedi ona geçmeyecek yalvardı yakardı ama yetmedi yetmeyecek benden sana eş olmaz artık dedim git gelme buraya bu evi tercih etmeyen sensin sen gideceksin ben değil dedim eşyalarını kestim kapı önüne attım gitmedi ven gitmek ıstedım ailem işi bırak çocuğuna bak o zaman dedi,çok şaşırdım aldığım tepkiye otur evinde çocuğun babasız mı kalsın sen bizi oldurceksin gibi gibi baskılar gördüm annemden babamdan. Yataklara düştüler hasta oldular adamı eve almıyorum dıye,kendi derdim bitti onlarla uğraştım bide. Onun ailesinede soledim tabi. çocuklar küçük diye herkes benim ailemde dur bekle affettirir kendini. ( annem kaynanam bizde yaşadık diyor bide teselliye bakın) suan evdeyım oda geliyor eve ama yüzünü görmek ıstemıyorum asla etmedıgım hakaret kalmadı ama içim soğumuyor böyle nasıl devam eder bilmiyorum bende napacağımı bilmiyorum ama böyle devam etmeyecegını biliyorum birkere yapan birdaha yapacak tek gecelik yada 5 gecelik ne farkeder ki aldattılar bizi işte. Biz yapsak nolurdu hepsini sordum belkide yaşamıyordum suan işte bu çok acı verıcı nefret ediyorum.
Otur evınden diye beni baskılayan herkesten nefret ediyorum beni çaresiz bırakan, ben boşanmayım diye Bırak işi bak çocuğuna ozaman diyen herkesten. Biz çok severek evlendik ya yıllarca sevgılı olduk zor şartlarda evlendik beraber borca girdik ev aldık borca girdik araba aldık hepsini beraber ödedik rahata erdik derken yaptığına bakın.
Var annem. 34 yasindayken aldatildigini ogrendi 2 kardestik o zaman. Bosanma dilekcesine kadar hazirladi ama ailesi kabul etmedi annemi ben 14 kardesim 9 yasindaydi. Maddi gucu olmadigi icin bosanmadi. Bosan diye cok yalvarmistim oysa. Smdi annem 52 yasinda o gunden bu gune hala aldatiliyo. O zaman bosanmadigi icin cok pisman. 35 yasinda yeniden baslayamadigi hayata smdi baslayabilir miyim diye dusunuyo ara araHerkese selamlar olsun…Eşi tarafından yıllardır aldatıldığını çok sonra öğrenip buna rağmen evli kalmayı tercih eden kadınlarımız var mı burada merak ettim. Ve kendinizce olan sebeplerinizi paylaşır mısınız bizimle?
Hiçbirşey için geç değil aslında. Sağlık olduğu müddetçe hayallerini gerçekleştirebilir.Var annem. 34 yasindayken aldatildigini ogrendi 2 kardestik o zaman. Bosanma dilekcesine kadar hazirladi ama ailesi kabul etmedi annemi ben 14 kardesim 9 yasindaydi. Maddi gucu olmadigi icin bosanmadi. Bosan diye cok yalvarmistim oysa. Smdi annem 52 yasinda o gunden bu gune hala aldatiliyo. O zaman bosanmadigi icin cok pisman. 35 yasinda yeniden baslayamadigi hayata smdi baslayabilir miyim diye dusunuyo ara ara
Nasıl öğrendiniz?Bende aldatıldığımı bi kaç hafta oldu öğreneli . tek gecelikmiş zaten sabahına yakaladım birde öyle mutluyduk ki hiç problemimiz olmazdı. severek evlendik öyle de devam edıyordu. Her işime yardım ediyor çocuklara bakıyor hatta aldattığı ıc gece gıtmedem vana kahve yaptı karşılıklı içtik. Yakaladıktan sonra Eve almadım ama benim eve almamam yetmezdi kimse almayacaktı Eve duşa gırecek yatacak yer bulamayacaktı otellerde ne zamana kadar kalabilecekti rezil olacaktı. hala kinim geçmedi ona geçmeyecek yalvardı yakardı ama yetmedi yetmeyecek benden sana eş olmaz artık dedim git gelme buraya bu evi tercih etmeyen sensin sen gideceksin ben değil dedim eşyalarını kestim kapı önüne attım gitmedi ven gitmek ıstedım ailem işi bırak çocuğuna bak o zaman dedi,çok şaşırdım aldığım tepkiye otur evinde çocuğun babasız mı kalsın sen bizi oldurceksin gibi gibi baskılar gördüm annemden babamdan. Yataklara düştüler hasta oldular adamı eve almıyorum dıye,kendi derdim bitti onlarla uğraştım bide. Onun ailesinede soledim tabi. çocuklar küçük diye herkes benim ailemde dur bekle affettirir kendini. ( annem kaynanam bizde yaşadık diyor bide teselliye bakın) suan evdeyım oda geliyor eve ama yüzünü görmek ıstemıyorum asla etmedıgım hakaret kalmadı ama içim soğumuyor böyle nasıl devam eder bilmiyorum bende napacağımı bilmiyorum ama böyle devam etmeyecegını biliyorum birkere yapan birdaha yapacak tek gecelik yada 5 gecelik ne farkeder ki aldattılar bizi işte. Biz yapsak nolurdu hepsini sordum belkide yaşamıyordum suan işte bu çok acı verıcı nefret ediyorum.
Otur evınden diye beni baskılayan herkesten nefret ediyorum beni çaresiz bırakan, ben boşanmayım diye Bırak işi bak çocuğuna ozaman diyen herkesten. Biz çok severek evlendik ya yıllarca sevgılı olduk zor şartlarda evlendik beraber borca girdik ev aldık borca girdik araba aldık hepsini beraber ödedik rahata erdik derken yaptığına bakın.
Burası “Bir derdim var” bölümü olduğu için bu tepkileri aldınız bence. Buraya derdi olanlar yazıyor bence. Sadece sohbet etmek amacındaysanız sanırım ilişkiler, evlilik üzerine başka bölümler de var sitede.
Benim bir arkadaşım var eşinin maddi durumu iyi rahat bir hayatları var. Diyor ki boşansam çocuğumu sefil edicem ordan oraya. Lanet olasıca adam paraları başka karılarla yiyecek bize 3 kuruş nafaka gönderecek. Böyle ben yiyorum
Yerinizde olsam ayrılırdım. Aldatılmış olmak yetmiyor mu bir evliliğin bittiğini anlatmaya. Hiçbirşey eskisi gibi olmayacak.Bende aldatıldığımı bi kaç hafta oldu öğreneli . tek gecelikmiş zaten sabahına yakaladım birde öyle mutluyduk ki hiç problemimiz olmazdı. severek evlendik öyle de devam edıyordu. Her işime yardım ediyor çocuklara bakıyor hatta aldattığı ıc gece gıtmedem vana kahve yaptı karşılıklı içtik. Yakaladıktan sonra Eve almadım ama benim eve almamam yetmezdi kimse almayacaktı Eve duşa gırecek yatacak yer bulamayacaktı otellerde ne zamana kadar kalabilecekti rezil olacaktı. hala kinim geçmedi ona geçmeyecek yalvardı yakardı ama yetmedi yetmeyecek benden sana eş olmaz artık dedim git gelme buraya bu evi tercih etmeyen sensin sen gideceksin ben değil dedim eşyalarını kestim kapı önüne attım gitmedi ven gitmek ıstedım ailem işi bırak çocuğuna bak o zaman dedi,çok şaşırdım aldığım tepkiye otur evinde çocuğun babasız mı kalsın sen bizi oldurceksin gibi gibi baskılar gördüm annemden babamdan. Yataklara düştüler hasta oldular adamı eve almıyorum dıye,kendi derdim bitti onlarla uğraştım bide. Onun ailesinede soledim tabi. çocuklar küçük diye herkes benim ailemde dur bekle affettirir kendini. ( annem kaynanam bizde yaşadık diyor bide teselliye bakın) suan evdeyım oda geliyor eve ama yüzünü görmek ıstemıyorum asla etmedıgım hakaret kalmadı ama içim soğumuyor böyle nasıl devam eder bilmiyorum bende napacağımı bilmiyorum ama böyle devam etmeyecegını biliyorum birkere yapan birdaha yapacak tek gecelik yada 5 gecelik ne farkeder ki aldattılar bizi işte. Biz yapsak nolurdu hepsini sordum belkide yaşamıyordum suan işte bu çok acı verıcı nefret ediyorum.
Zaten aldatıldıktan sonra cinsel hayat diye birşey olamaz. Geçmiş olsun.Nasıl öğrendiniz?
Birde tek gecelik demişsiniz, ailenize bulaşıcı hastalıklardan bahsetmeniz lazım. Hiv var hpv var, bel soğukluğu var var da var. Hayati tehlike içinde olmak demek bu. Size ve çocuklara bulaşma riski var.
Anlamıyorum.Yani mal mı bu insanlar?
Cinselliği geçtim, aynı tuvalet aynı banyo,aynı havlu, aynı çamaşır makinası, her çamaşır kaynatilmiyor sonuçta.Zaten aldatıldıktan sonra cinsel hayat diye birşey olamaz. Geçmiş olsun.
Bende aldatıldığımı bi kaç hafta oldu öğreneli . tek gecelikmiş zaten sabahına yakaladım birde öyle mutluyduk ki hiç problemimiz olmazdı. severek evlendik öyle de devam edıyordu. Her işime yardım ediyor çocuklara bakıyor hatta aldattığı ıc gece gıtmedem vana kahve yaptı karşılıklı içtik. Yakaladıktan sonra Eve almadım ama benim eve almamam yetmezdi kimse almayacaktı Eve duşa gırecek yatacak yer bulamayacaktı otellerde ne zamana kadar kalabilecekti rezil olacaktı. hala kinim geçmedi ona geçmeyecek yalvardı yakardı ama yetmedi yetmeyecek benden sana eş olmaz artık dedim git gelme buraya bu evi tercih etmeyen sensin sen gideceksin ben değil dedim eşyalarını kestim kapı önüne attım gitmedi ven gitmek ıstedım ailem işi bırak çocuğuna bak o zaman dedi,çok şaşırdım aldığım tepkiye otur evinde çocuğun babasız mı kalsın sen bizi oldurceksin gibi gibi baskılar gördüm annemden babamdan. Yataklara düştüler hasta oldular adamı eve almıyorum dıye,kendi derdim bitti onlarla uğraştım bide. Onun ailesinede soledim tabi. çocuklar küçük diye herkes benim ailemde dur bekle affettirir kendini. ( annem kaynanam bizde yaşadık diyor bide teselliye bakın) suan evdeyım oda geliyor eve ama yüzünü görmek ıstemıyorum asla etmedıgım hakaret kalmadı ama içim soğumuyor böyle nasıl devam eder bilmiyorum bende napacağımı bilmiyorum ama böyle devam etmeyecegını biliyorum birkere yapan birdaha yapacak tek gecelik yada 5 gecelik ne farkeder ki aldattılar bizi işte. Biz yapsak nolurdu hepsini sordum belkide yaşamıyordum suan işte bu çok acı verıcı nefret ediyorum.
Konumundan öğrendim sabah geç gelince ilk kez gec gelmişti zaten 10 yıldır evliyiz ulaşamadığım tek bir an olmadı diyebilirim o yüzden çok yıkıldım hala şoktayım rüya gibi geliyor.Nasıl öğrendiniz?
Birde tek gecelik demişsiniz, ailenize bulaşıcı hastalıklardan bahsetmeniz lazım. Hiv var hpv var, bel soğukluğu var var da var. Hayati tehlike içinde olmak demek bu. Size ve çocuklara bulaşma riski var.
Anlamıyorum.Yani mal mı bu insanlar?
1 buçuk ve 5 yaşları. Kararlıyım ama maddi olarak hazır değilim gideceğim zaten. Burda kalabilecepimş sanmıyorum sen git diyorum gıtmıyorda. yalvarması bile batıyor bana çünkü tahammülüm yok çok zor Allah kimseye yaşatmasınÇocuklarınız kaç yaşında. Çok üzüldüm durumunuza ama bence kararlı olun. Ben bu adamı kabul etmiyorum diyin. Aileniz size destek olmak zorunda. Kendilerince size iyilik yapıyorlar, yuvanız yıkılmasın istiyorlar ama böyle iyilik olmaz.
Amin.Sizinde Allah yardımcıniz olsun. Kendinizi üzüp hasta etmeyin mümkün olduğunca düşünmemeye çalışın. Çocuklarınızla mutlu mesut günleriniz olsun1 buçuk ve 5 yaşları. Kararlıyım ama maddi olarak hazır değilim gideceğim zaten. Burda kalabilecepimş sanmıyorum sen git diyorum gıtmıyorda. yalvarması bile batıyor bana çünkü tahammülüm yok çok zor Allah kimseye yaşatmasın
Onu eve almayın. Siz neden düzeninizi bozuyorsunuz? Pislik yapan o. Verdiği sözde durmayan, ahlaksızlık yapan o.1 buçuk ve 5 yaşları. Kararlıyım ama maddi olarak hazır değilim gideceğim zaten. Burda kalabilecepimş sanmıyorum sen git diyorum gıtmıyorda. yalvarması bile batıyor bana çünkü tahammülüm yok çok zor Allah kimseye yaşatmasın
Çocuklarına da mecbur bakmak zorunda. Tedbir nafakası bağlar mahkemeOnu eve almayın. Siz neden düzeninizi bozuyorsunuz? Pislik yapan o. Verdiği sözde durmayan, ahlaksızlık yapan o.
Cehenneme kadar yolun var deyin. Çağırın bı çilingir kilidi değiştirin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?