Aldatıldığını bilip birçok nedenden dolayı evli kalmayı tercih edenler burada mı?

Ben olaya şöyle bakıyorim
Yani zaten ilişkiniz kötü sohbet yok cinsellik yok paylaşım yok bu şekilde evliliğe devam ediyorsun da 3.kisi olunca mi bitiriyorsun ? Saçmalık

Bazı insanlarda çok acayip bir inkar psikolojisi var. Yedi düvel bilse de aldatıldığını, kendi kabullenemiyor veya kabullenmek istemiyor. Bosanmamalarinin sebebi Çoğunlukla kadının kendi kazancı olmayisi, refah seviyesini bozmak istememesi olsa da çok garip Bir şekilde boşanmayi başarısızlık olarak gören, kocasına "nikahini" vermek istemeyen, böylece kocasının hayatındaki kadınla evlenmesine engel olmayı uman kadınlar da bolca var. Es dost akraba boşanmış kadına ne der arkasından ne konuşur diye korkuyorlar sanki aldatılıyor olduğunu konuşmak daha hafif bir şeymiş gibi

Siz aldatilip devam ediyorsunuz sanırım. Sizin sebepleriniz neler yazın da okiyalım madem

Arkadaşım 4 yıl sevili oldu, aldatıldı defalarca, evlendi. Evlenince de devam ediyordur. Onun için önemli olan para.

Burası “Bir derdim var” bölümü olduğu için bu tepkileri aldınız bence. Buraya derdi olanlar yazıyor bence. Sadece sohbet etmek amacındaysanız sanırım ilişkiler, evlilik üzerine başka bölümler de var sitede.

Benim bir arkadaşım var eşinin maddi durumu iyi rahat bir hayatları var. Diyor ki boşansam çocuğumu sefil edicem ordan oraya. Lanet olasıca adam paraları başka karılarla yiyecek bize 3 kuruş nafaka gönderecek. Böyle ben yiyorum

Çocuklarınız kaç yaşında. Çok üzüldüm durumunuza ama bence kararlı olun. Ben bu adamı kabul etmiyorum diyin. Aileniz size destek olmak zorunda. Kendilerince size iyilik yapıyorlar, yuvanız yıkılmasın istiyorlar ama böyle iyilik olmaz.

Var annem. 34 yasindayken aldatildigini ogrendi 2 kardestik o zaman. Bosanma dilekcesine kadar hazirladi ama ailesi kabul etmedi annemi ben 14 kardesim 9 yasindaydi. Maddi gucu olmadigi icin bosanmadi. Bosan diye cok yalvarmistim oysa. Smdi annem 52 yasinda o gunden bu gune hala aldatiliyo. O zaman bosanmadigi icin cok pisman. 35 yasinda yeniden baslayamadigi hayata smdi baslayabilir miyim diye dusunuyo ara ara

Hiçbirşey için geç değil aslında. Sağlık olduğu müddetçe hayallerini gerçekleştirebilir.

Nasıl öğrendiniz?

Birde tek gecelik demişsiniz, ailenize bulaşıcı hastalıklardan bahsetmeniz lazım. Hiv var hpv var, bel soğukluğu var var da var. Hayati tehlike içinde olmak demek bu. Size ve çocuklara bulaşma riski var.

Anlamıyorum.Yani mal mı bu insanlar?

Yerinizde olsam ayrılırdım. Aldatılmış olmak yetmiyor mu bir evliliğin bittiğini anlatmaya. Hiçbirşey eskisi gibi olmayacak.

Zaten aldatıldıktan sonra cinsel hayat diye birşey olamaz. Geçmiş olsun.

1)uzaktan tanıdık birisi. ikisi de 55-60 yaslarindadir. Yıllardır var. Adam aldatıyor metresi diyim artık o da evli. Ve baya diğer aileyle komşuluklari var. Birbirlerinin evine gelip giderler. Tüm köy biliyor. Kadın da biliyor. Diğer kadının eşi biliyor mu bilmiyorum. Olayın iç yüzünü bilmiyorum neden bosanmadigini bilmiyorum
2) adam aldattı. Evi bıraktı gitti. kadın beş parasız kaldı. Ayrılmadı.ama barışmadı da.yeri geldi aç kaldı. Ama akıllı kadındı. Sonra ayrıldı şimdi alıyor nafakasını

Konumundan öğrendim sabah geç gelince ilk kez gec gelmişti zaten 10 yıldır evliyiz ulaşamadığım tek bir an olmadı diyebilirim o yüzden çok yıkıldım hala şoktayım rüya gibi geliyor.
Onlar eski kafa işte anlatamıyorum ama kendimi toplayıp bu şoku atlatıp gıdecegım

1 buçuk ve 5 yaşları. Kararlıyım ama maddi olarak hazır değilim gideceğim zaten. Burda kalabilecepimş sanmıyorum sen git diyorum gıtmıyorda. yalvarması bile batıyor bana çünkü tahammülüm yok çok zor Allah kimseye yaşatmasın

Amin.Sizinde Allah yardımcıniz olsun. Kendinizi üzüp hasta etmeyin mümkün olduğunca düşünmemeye çalışın. Çocuklarınızla mutlu mesut günleriniz olsun

Onu eve almayın. Siz neden düzeninizi bozuyorsunuz? Pislik yapan o. Verdiği sözde durmayan, ahlaksızlık yapan o.

Cehenneme kadar yolun var deyin. Çağırın bı çilingir kilidi değiştirin.

Onu eve almayın. Siz neden düzeninizi bozuyorsunuz? Pislik yapan o. Verdiği sözde durmayan, ahlaksızlık yapan o.

Cehenneme kadar yolun var deyin. Çağırın bı çilingir kilidi değiştirin.
Çocuklarına da mecbur bakmak zorunda. Tedbir nafakası bağlar mahkeme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…