• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldığını bilip birçok nedenden dolayı evli kalmayı tercih edenler burada mı?

Benim bir tanıdığım aldatıldığı halde devam etti. Üç çocukları vardı. Maddi durumları çok yüksek değildi ama Türkiye şartlarına göre fena değildi. Güzel de bir evlilik vardı başlarda.

Hani bazen en başından anlarsın. Bir adamın sorumsuz oluşunu ya da aldatmaya meyilli olduğunu falan. Öyle biri değildi adam. Yıllar içinde ne olduysa, aldattı.

Kadın bunu ilk duyduğunda, eşi tabi ki inkar etmiş. Çevreden çok fazla duyuluyordu, konuşuluyordu ama kadın da inkar ediyordu. Eşini savunuyordu. Söylenenlerin dedikodu olduğunu söylüyordu. Bir ara büyü yapıldığına falan inandı eşine. Sağlıklı düşünemiyordu.

Birkaç yıl sonra adam bıraktı gitti, başka bir kadına. Alelade de söyledi başka kadını seviyorum diye. Boşandılar.
Şimdi kadın tek başına, 3 çocukla hayat mücadelesi veriyor.

Psikolojik olarak çok zor bir süreç. Hiç bir suçun olmadığı halde, hayatın sillesini fena yemiş oluyorsun. Fakat haklı olmak, evliliğin devam etmesi için bir sebep olmuyor maalesef. Araya üçüncü biri girdiğinde artık ortada evlilik kalmamış oluyor. Bir an önce boşanıp, yola devam etmek gerek.

Grup olup wa da dert mi paylaşacaksınız ?

Ben aldatıldım diye bir konu açmadım. Bu konuyu aldatıldığımı ilan etmek için de açmadım. Sadece aldatılıp hala evli kalmanın sizde uyandırdığı duygu ve düşünceleri merak ettim. Yazıp yazmamakta özgürsünüz. Düşüncelerini paylaşnlar için de teşekkür ederim.

Herkese selamlar olsun…Eşi tarafından yıllardır aldatıldığını çok sonra öğrenip buna rağmen evli kalmayı tercih eden kadınlarımız var mı burada merak ettim. Ve kendinizce olan sebeplerinizi paylaşır mısınız bizimle?
Bir arkadaşim var. Vazgecemiyor ve surekli aldatiliyor. Ve terketmedigi için de eşi neredeyse onun gozunun onunde mesajlaşacak kadinlarla. Başka nasil ola bilir ki? Gelecegi goremiyoruz ama bunu öngormek zor degil

Az önce aldatıldım konunuzu okudum. Tam herkes zaten gerekenleri yazmış derken bu konunuzu gördüm. Sanırım yazılanları hiç dikkate almıyorsunuz. Boşanmamak için sebep arıyorsunuz. Eğer boşanmayacaksanız çok ses yapmayın. İlerde boşanmadınız diye madalya takmayacak o herif size. Boşansaydın bana ne diyecek? Başka çıkarlarınız varsa devam edin bari.
Böyle bir konu açmadım. Başka biriyle karıştırıyorsunuz.

neden 6 ay merak ettim)))
En büyük sebepler şunlardı biraz daha eklenebilir ama Kaynana görümce sorunu, pasif karısının arkasında durmayan bir eş sebebiyle bitirdim. Hayat bu tarz sorunları çekmek için çok kısa.

cesaret istiyor::bak küçük haftle yazıyorum bu arada)))
Hayır. Açıkçası ben çok farklı bir ortam beklemiştim. Bambaşka bir ortama gelmişim. Burada aldatılan ama evliliğini kendi nedenlerince devam ettirmek isteyen kadınlaraydı seslenişim. Sanırım çok acemice davrandım. Ve tabir-i caizse “niye böyle bi konu açtın hee? Seni gidi seniiii! Hadi kızım hadi, o kadar meraklı olma işine bak!” tarzında tepkilerle karşılaşmayı beklemiyordum. 😃

Ben aldatıldım diye bir konu açmadım. Bu konuyu aldatıldığımı ilan etmek için de açmadım. Sadece aldatılıp hala evli kalmanın sizde uyandırdığı duygu ve düşünceleri merak ettim. Yazıp yazmamakta özgürsünüz. Düşüncelerini paylaşnlar için de teşekkür ederim.
Öyle bir derdi olmayan bir insan ne diye konu açar ki? Durduk yere konu açılmaz.

Öyle bir derdi olmayan bir insan ne diye konu açar ki? Durduk yere konu açılmaz.
Evet haklısınız. Ama benim amacım sadece fikirlerin ve düşüncelerin paylaşılmasıydı. Yanlış mı yaptım? ( Buraya şeceremi yazmam mı gerekiyordu öncelikle, ya da dertlenmem mi lazım dı acaba😃) Çünkü benim de etrafımda bu durumda olan çok kadın var.

Neden herkes bu kadar ters tepki verdiki kadının gidecek yeri olmayabilir ailesi sahip çıkmayabilir zor durumda olabilir nice kadınlar var böyle
Kadınların dilinden kadınlar anlar diye düşünüyorum. Ama birbirimizi yanlış da anlıyoruz bazen.

Kadınların dilinden kadınlar anlar diye düşünüyorum. Ama birbirimizi yanlış da anlıyoruz bazen.

Genel sebepler çok bilindik , istersen yazarım ama özetle adamın bir aldatmadan diğerine geçiş süreci içinde kadının kendini oyaladığı bahaneler topluluğu diyelim

Back