- 30 Ocak 2017
- 1.578
- 2.210
- 133
- 40
- Konu Sahibi Papatyakokusu11
-
Sordum, cevabı şuydu, çok İlgisiz, soğusun, kıskandırmak için yaptım. Bu kadarBu kadar dramatize etmeyin. Hem de hiçbir şeyi..
Evet özellikle gözünüzde, gönlünüzde çizmiş olduğu dürüst, edepli, ahlaki değerleri olan bir insan profiliyse çok büyük bir hayal kırıklığı ve öfke doğuyor kendimden biliyorum fakat cevabınız bizde yada benzer tecrübelerimizi duymanızda değil, maalesef yine size bunu yaşatan kişide. Benim sorduğum ilk soru "Kendine bunu neden yaptın" oldu.. Sordunuz mu hiç bunu? Bakın, o kadını yada kocasına ulaşmak yada eşiniz dahil hepsini rezil etmeyi düşünmek yada köşenize çekilip aldatılmış ve kırılmış kadın olmak yerine alıp karşınıza konuşun. İlişkinize dair kaubedecek birşeyiniz kaldımı bilmiyorum ama ne karar verirseniz verin bunu anlayarak, anlatarak yapın.. Açık yüreklilikle sorunun ne olduğunu konuşun ve bunun sonunda karar verin. Belki kimseye ihtiyacınız kalmadan hayatınızın sorumluluğunu alacak gücü verecek size söyledikleriyle ve tek seferde bitireceksiniz ama belki de kendinizi sorgulamanıza sebep olacak şeyler anlatacak ve bir orta yolda buluşacaksınız..Bu sizin ve eşinizin hayatı bizim değil. Neyi kaldırıp, neyi kaldıramayacağınızı ancak siz bilebilirsiniz. Canınızın acısını yaşayın layığıyla bu ayrı ama lütfen kendinize acımayın, acıtmayın, insan denen varlığın alışamayacağı hiçbir yok'luk ve durum yok.
Gönül rahatlığı dilerim size..
Sordum, cevabı şuydu, çok İlgisiz, soğusun, kıskandırmak için yaptım. Bu kadar
Anladım.. Kimse kimseyi kıskandırmak için aldatamaz ve çiftler arasındaki hiçbir sorunun sonu da aldatmak olmamalı bunun tartışmaya açık bir yanı yoktur ama yüreğinizden gelen tekrar denemekse bu yaşanmış kötü durumun sorumluluk olarak bir ucundan da siz tutun (eğer eşiniz hakkınızda söylediği şeylerde haklıysa).. Çok yorucu ve yıpratıcı bir süreç olacaktır elbet, yaşadığım için biliyorum çok zor geçiyor ama bana inanın ne ben, ne başkası buna karar verecek olan insanlar sadece siz ve eşinizsiniz.. Ben sadece ne olursa olsun yüreğinizden geçeni yapmanızı isterim. Sakın affedersem tekrar aldatmasına izin vermiş ve kabul etmiş olurum diye düşünmeyin onu terk etmek için sizi tekrar aldatmasını beklemenize gerek yok ilişkiniz adına bir çaba göstermemesi, gerekli fedakarlıklarda bulunmaması, yaptığı şeyin sorumluluğunu alamaması bile yeterli..Bunu da sadece duyguğunuz bir sevgi olduğunu düşünerek ve evladınız olduğu için söylüyorum. İçinizde bir sevgi, bir bağ kalmamışssa zaten hiç eziyet etmeyin kendinize.Sordum, cevabı şuydu, çok İlgisiz, soğusun, kıskandırmak için yaptım. Bu kadar
Aradan 6 sene kadar geçti, her şey iyi gidiyor tek sorun şu ki ben aşırı kıskanç bir insan oldum ve eşimi rahatsız ediyorum, sürekli oraya bakma buraya bakma, hep bi kontrol altına alma çabalarım, eşim de artık söylenmeye başladı. Kendimi onun yerine koyuyorum ben olsam çıldırırdım herhalde ama beni bu hale getiren de kendisi. Nerden baksam ne yapsam boş, bazı şeyleri değiştirmem lazım, 6 senedir hiç bir hatasını görmedim Allah var, kendimi törpülemem lazım biliyorum. Rabbim gönlüme ferahlık versin inşallahAnladım.. Kimse kimseyi kıskandırmak için aldatamaz ve çiftler arasındaki hiçbir sorunun sonu da aldatmak olmamalı bunun tartışmaya açık bir yanı yoktur ama yüreğinizden gelen tekrar denemekse bu yaşanmış kötü durumun sorumluluk olarak bir ucundan da siz tutun (eğer eşiniz hakkınızda söylediği şeylerde haklıysa).. Çok yorucu ve yıpratıcı bir süreç olacaktır elbet, yaşadığım için biliyorum çok zor geçiyor ama bana inanın ne ben, ne başkası buna karar verecek olan insanlar sadece siz ve eşinizsiniz.. Ben sadece ne olursa olsun yüreğinizden geçeni yapmanızı isterim. Sakın affedersem tekrar aldatmasına izin vermiş ve kabul etmiş olurum diye düşünmeyin onu terk etmek için sizi tekrar aldatmasını beklemenize gerek yok ilişkiniz adına bir çaba göstermemesi, gerekli fedakarlıklarda bulunmaması, yaptığı şeyin sorumluluğunu alamaması bile yeterli..Bunu da sadece duyguğunuz bir sevgi olduğunu düşünerek ve evladınız olduğu için söylüyorum. İçinizde bir sevgi, bir bağ kalmamışssa zaten hiç eziyet etmeyin kendinize.
Şans verseniz de eskisi gibi olmayacak hiç bir şey. Yerinizde olsam o adamdan başka çocuk yapmam. Affedilen erkek yine yine yine aldatıyor malesef..4 yıllık evliyim ve bir evlâdım var 5 gün önce eşimin beni aldattığını öğrendim dünyam basima yıkıldı ertesi gün ablasını getirdi onun yanında konuştu evliliğimi kurtarmalı çocuğum için bir şans vermeli miyim yoksa bosanmalimiyim ben çalışmıyorum ailemden ayrı bir şehirde yaşıyorum kendi ayaklarım üzerinde durmadığım için kendime çok ofkeliyim. Eşim ağlayıp özür diliyor affetmemibekleyeceğini söylüyor ama güven duygusu bittiyse yeniden olurmu bilmiyorum. Üstelik aldattığı basit kadın da evli ve çocuğu var. Kendimi küçük düşürüp ona yazmadım görüşmedim ama bir yanimda tüm şehre rezil etmeyi istiyor. Kalbim öyle kırıldı ki asla yapmaz dediğim konduramadigim insan yaptı bunu. Yıkıldım.. çocuğum daha cok küçük onun için bir şans versem yuvam düzelir mi bilmiyorum kendimce bir arayış içindeyim. Bekara koca boşaması kolay derler lütfen başından böyle bir olay geçen aldatılanlar aldatilip affedenler yazsın.. bir umut var mıdır?
Normal bir hayat kadınına gitmiş olsa tek gecelik hata bir anlık gaflet derim ama evli ve çoxuklu bir kadınla ilişki yaşamış ise bu öncesi muhabbebti bağı olan bir durumdur. Ve hatadan dönmek için çokca zamanı olmasına rapmen dönmemiştir.4 yıllık evliyim ve bir evlâdım var 5 gün önce eşimin beni aldattığını öğrendim dünyam basima yıkıldı ertesi gün ablasını getirdi onun yanında konuştu evliliğimi kurtarmalı çocuğum için bir şans vermeli miyim yoksa bosanmalimiyim ben çalışmıyorum ailemden ayrı bir şehirde yaşıyorum kendi ayaklarım üzerinde durmadığım için kendime çok ofkeliyim. Eşim ağlayıp özür diliyor affetmemibekleyeceğini söylüyor ama güven duygusu bittiyse yeniden olurmu bilmiyorum. Üstelik aldattığı basit kadın da evli ve çocuğu var. Kendimi küçük düşürüp ona yazmadım görüşmedim ama bir yanimda tüm şehre rezil etmeyi istiyor. Kalbim öyle kırıldı ki asla yapmaz dediğim konduramadigim insan yaptı bunu. Yıkıldım.. çocuğum daha cok küçük onun için bir şans versem yuvam düzelir mi bilmiyorum kendimce bir arayış içindeyim. Bekara koca boşaması kolay derler lütfen başından böyle bir olay geçen aldatılanlar aldatilip affedenler yazsın.. bir umut var mıdır?
Kesinlikle katılıyorumOnunde iki secenek var ya bosanacaksin yada bosanmayip o adama ve kadina dunyayi zehir edeceksin.ben olsam kadini rezil ederdim tabi kocam olacak kisiyide.biraz intikamci olun oyle oturup guvenim kiridi diyip sineye cekmeyin.allahin adaleti var ama bu dunyada da biraz aci ceksinler.
Bu bahane net suçu sana atmaya çalışmış
:)) Hayatımızı iyi veya kötü yönde değiştirebilecek tek şey bizim değişmemizdir. Başkalarının değil. Ben bunu tecrübe ettim. O yüzden kendinizi dinleyin, öz eleştirinizde haklısınız ve bunu değiştirmek için çaba verin ve en önemlisi hiçbir şeyi gözünüzde/gönlünüzde/kafanızda büyütmeyin.. İnanın ki daha iyi olacak.. Size sağlıklı, huzurlu bir hayat dilerim..Aradan 6 sene kadar geçti, her şey iyi gidiyor tek sorun şu ki ben aşırı kıskanç bir insan oldum ve eşimi rahatsız ediyorum, sürekli oraya bakma buraya bakma, hep bi kontrol altına alma çabalarım, eşim de artık söylenmeye başladı. Kendimi onun yerine koyuyorum ben olsam çıldırırdım herhalde ama beni bu hale getiren de kendisi. Nerden baksam ne yapsam boş, bazı şeyleri değiştirmem lazım, 6 senedir hiç bir hatasını görmedim Allah var, kendimi törpülemem lazım biliyorum. Rabbim gönlüme ferahlık versin inşallah
Teşekkür ediyorum, sizinle konuşmak iyi geldi.:)) Hayatımızı iyi veya kötü yönde değiştirebilecek tek şey bizim değişmemizdir. Başkalarının değil. Ben bunu tecrübe ettim. O yüzden kendinizi dinleyin, öz eleştirinizde haklısınız ve bunu değiştirmek için çaba verin ve en önemlisi hiçbir şeyi gözünüzde/gönlünüzde/kafanızda büyütmeyin.. İnanın ki daha iyi olacak.. Size sağlıklı, huzurlu bir hayat dilerim..
Ne demek, asıl ben teşekkür ederim dinleyen, çözüm arayan bir insan olduğunuz için bana ne haddine de diyebilirdiniz :) İyilik, güzellik eksik olmasın hiçbirimizin ömründen, hep güzel insanlar dokunsun hayatlarımıza.. Kendinize iyi bakın, hoşçakalın..Teşekkür ediyorum, sizinle konuşmak iyi geldi.
Aldatmış bir asalağa en güzel cevap onu kendi silahıyla vurmaktır. Sen de onu aldat sonra içine sindire sindire devam etsin evliliğine . Zira hakettiği bundan ötesi değil. Allah belalarını versin karısını aldatan şeref yoksunu soysuz kopeklerin.4 yıllık evliyim ve bir evlâdım var 5 gün önce eşimin beni aldattığını öğrendim dünyam basima yıkıldı ertesi gün ablasını getirdi onun yanında konuştu evliliğimi kurtarmalı çocuğum için bir şans vermeli miyim yoksa bosanmalimiyim ben çalışmıyorum ailemden ayrı bir şehirde yaşıyorum kendi ayaklarım üzerinde durmadığım için kendime çok ofkeliyim. Eşim ağlayıp özür diliyor affetmemibekleyeceğini söylüyor ama güven duygusu bittiyse yeniden olurmu bilmiyorum. Üstelik aldattığı basit kadın da evli ve çocuğu var. Kendimi küçük düşürüp ona yazmadım görüşmedim ama bir yanimda tüm şehre rezil etmeyi istiyor. Kalbim öyle kırıldı ki asla yapmaz dediğim konduramadigim insan yaptı bunu. Yıkıldım.. çocuğum daha cok küçük onun için bir şans versem yuvam düzelir mi bilmiyorum kendimce bir arayış içindeyim. Bekara koca boşaması kolay derler lütfen başından böyle bir olay geçen aldatılanlar aldatilip affedenler yazsın.. bir umut var mıdır?
Evet basit kadın. Yalnız belirtmek istediğim bir konu var çocuğunuz için şans vermeyi düşündüğünüz adam kadar basit.aldattığı basit kadın da evli ve çocuğu var.
Ne güzel yazmışsınız her kadın böyle cesaretli olmalı.
başınıza geldi mi merak ettim?
Anladım.. Kimse kimseyi kıskandırmak için aldatamaz ve çiftler arasındaki hiçbir sorunun sonu da aldatmak olmamalı bunun tartışmaya açık bir yanı yoktur ama yüreğinizden gelen tekrar denemekse bu yaşanmış kötü durumun sorumluluk olarak bir ucundan da siz tutun (eğer eşiniz hakkınızda söylediği şeylerde haklıysa).. Çok yorucu ve yıpratıcı bir süreç olacaktır elbet, yaşadığım için biliyorum çok zor geçiyor ama bana inanın ne ben, ne başkası buna karar verecek olan insanlar sadece siz ve eşinizsiniz.. Ben sadece ne olursa olsun yüreğinizden geçeni yapmanızı isterim. Sakın affedersem tekrar aldatmasına izin vermiş ve kabul etmiş olurum diye düşünmeyin onu terk etmek için sizi tekrar aldatmasını beklemenize gerek yok ilişkiniz adına bir çaba göstermemesi, gerekli fedakarlıklarda bulunmaması, yaptığı şeyin sorumluluğunu alamaması bile yeterli..Bunu da sadece duyguğunuz bir sevgi olduğunu düşünerek ve evladınız olduğu için söylüyorum. İçinizde bir sevgi, bir bağ kalmamışssa zaten hiç eziyet etmeyin kendinize.
[/QUOTE
Ne kadar güzel yazmissiniz
Yok o soruyu ben sormadim, baska biri sormus bende emoji yolladimBana mı sordunuz başınıza geldi mi diye? :)
Yok o soruyu ben sormadim, baska biri sormus bende emoji yolladim
Beneklikiz yazilarini okudum cok beyendim. Okuduklarima istinaden Ne güzel yüregin var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?