Aldatildigimi ogrendim

Sordum, cevabı şuydu, çok İlgisiz, soğusun, kıskandırmak için yaptım. Bu kadar

Sordum, cevabı şuydu, çok İlgisiz, soğusun, kıskandırmak için yaptım. Bu kadar
Anladım.. Kimse kimseyi kıskandırmak için aldatamaz ve çiftler arasındaki hiçbir sorunun sonu da aldatmak olmamalı bunun tartışmaya açık bir yanı yoktur ama yüreğinizden gelen tekrar denemekse bu yaşanmış kötü durumun sorumluluk olarak bir ucundan da siz tutun (eğer eşiniz hakkınızda söylediği şeylerde haklıysa).. Çok yorucu ve yıpratıcı bir süreç olacaktır elbet, yaşadığım için biliyorum çok zor geçiyor ama bana inanın ne ben, ne başkası buna karar verecek olan insanlar sadece siz ve eşinizsiniz.. Ben sadece ne olursa olsun yüreğinizden geçeni yapmanızı isterim. Sakın affedersem tekrar aldatmasına izin vermiş ve kabul etmiş olurum diye düşünmeyin onu terk etmek için sizi tekrar aldatmasını beklemenize gerek yok ilişkiniz adına bir çaba göstermemesi, gerekli fedakarlıklarda bulunmaması, yaptığı şeyin sorumluluğunu alamaması bile yeterli..Bunu da sadece duyguğunuz bir sevgi olduğunu düşünerek ve evladınız olduğu için söylüyorum. İçinizde bir sevgi, bir bağ kalmamışssa zaten hiç eziyet etmeyin kendinize.

Aradan 6 sene kadar geçti, her şey iyi gidiyor tek sorun şu ki ben aşırı kıskanç bir insan oldum ve eşimi rahatsız ediyorum, sürekli oraya bakma buraya bakma, hep bi kontrol altına alma çabalarım, eşim de artık söylenmeye başladı. Kendimi onun yerine koyuyorum ben olsam çıldırırdım herhalde ama beni bu hale getiren de kendisi. Nerden baksam ne yapsam boş, bazı şeyleri değiştirmem lazım, 6 senedir hiç bir hatasını görmedim Allah var, kendimi törpülemem lazım biliyorum. Rabbim gönlüme ferahlık versin inşallah

Şans verseniz de eskisi gibi olmayacak hiç bir şey. Yerinizde olsam o adamdan başka çocuk yapmam. Affedilen erkek yine yine yine aldatıyor malesef..

Normal bir hayat kadınına gitmiş olsa tek gecelik hata bir anlık gaflet derim ama evli ve çoxuklu bir kadınla ilişki yaşamış ise bu öncesi muhabbebti bağı olan bir durumdur. Ve hatadan dönmek için çokca zamanı olmasına rapmen dönmemiştir.

Kesinlikle katılıyorum +1

Benim tanıdığım aldatılan bir kadının 3 çocuğu vardı biri de karnında, hamileydi. Üstelik ne mesleği ne evi ne ailesi hiç bir maddi güvence yoktu. Boşandı. Temizliğe giderek iş hayatına atıldı çocuklarını büyüttü hepsi meslek sahibi oldular. Bu Aldatılan kadın ev aldı ehliyet aldı araba aldı hatta en son arsa falan aldığını söylüyodu.
yani diyeceğim o ki sıfırdan da başlasanız bi şekilde yeni bir hayat kuruluyor.. önemli olan bunu yapacak kadar cesur olabilmek ..

Bu bahane net suçu sana atmaya çalışmış

:)) Hayatımızı iyi veya kötü yönde değiştirebilecek tek şey bizim değişmemizdir. Başkalarının değil. Ben bunu tecrübe ettim. O yüzden kendinizi dinleyin, öz eleştirinizde haklısınız ve bunu değiştirmek için çaba verin ve en önemlisi hiçbir şeyi gözünüzde/gönlünüzde/kafanızda büyütmeyin.. İnanın ki daha iyi olacak.. Size sağlıklı, huzurlu bir hayat dilerim..

Teşekkür ediyorum, sizinle konuşmak iyi geldi.

Teşekkür ediyorum, sizinle konuşmak iyi geldi.
Ne demek, asıl ben teşekkür ederim dinleyen, çözüm arayan bir insan olduğunuz için bana ne haddine de diyebilirdiniz :) İyilik, güzellik eksik olmasın hiçbirimizin ömründen, hep güzel insanlar dokunsun hayatlarımıza.. Kendinize iyi bakın, hoşçakalın..

Bir komşumuz var böyle, adam çapkınlıkta master yapmış dersem yalan olmaz. Karısını nişanlıyken aldattı, buna rağmen evlendiler. Kadın hep bir mutsuz, huzursuz, üstüne de çocukları var. Bu güvensizliğin içinde çocuk yuva kurtarır mı diye düşündü bilemem ama yuvada güven yok onu biliyorum. Bunlar dışarıdam gözlemlerim. Sürekli kavgaları ve gürültüleri vardır. Adam aldatmasa bile kadın geçmişi hiç kapatmıyor, kapatacak gibi de görünmüyor çocuklarına olan oldu bence...
Bir arkadaş yazmış ya yukarıda, aynı düşünüyorum. Başka bir kadınla duyfusalnyaklaşım beni de yıkardı. Kaldı ki böylesi erkekler hep midrmi bulandırır. Arkadaş nedir bu ya, karısı biriyle normal konuşsa kıyamet kendileri her haltı yer. (her erkek için değil bu dediğim, hani dişi sinek görse hallenecek sapık ruhlular için yazdım). Bugün ona, yarın başka birinr gider böyle aptallar. Kendilerini de ne sanıyorsalar.

Kadına yaz tehdit et
Bıraksın peşini kocanın
İnsanlarda ar edep kalmamış
Evli bide kadın
O kadına bedelini ödetirim gözünün yaşına bakmam

Aldatmış bir asalağa en güzel cevap onu kendi silahıyla vurmaktır. Sen de onu aldat sonra içine sindire sindire devam etsin evliliğine . Zira hakettiği bundan ötesi değil. Allah belalarını versin karısını aldatan şeref yoksunu soysuz kopeklerin.

Yok o soruyu ben sormadim, baska biri sormus bende emoji yolladim
Beneklikiz yazilarini okudum cok beyendim. Okuduklarima istinaden Ne güzel yüregin var
Teşekkür ederim, böyle güzel dokunabildiysem ne mutlu.. Soruyu soran arkadaşa da yanıt vermiş olayım sizin vasıtanızla eğer yaşamasaydım asla o haddi bulup yazmazdım, tecrübeyle sabit :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…