Bu kadar dramatize etmeyin. Hem de hiçbir şeyi..
Evet özellikle gözünüzde, gönlünüzde çizmiş olduğu dürüst, edepli, ahlaki değerleri olan bir insan profiliyse çok büyük bir hayal kırıklığı ve öfke doğuyor kendimden biliyorum fakat cevabınız bizde yada benzer tecrübelerimizi duymanızda değil, maalesef yine size bunu yaşatan kişide. Benim sorduğum ilk soru "Kendine bunu neden yaptın" oldu.. Sordunuz mu hiç bunu? Bakın, o kadını yada kocasına ulaşmak yada eşiniz dahil hepsini rezil etmeyi düşünmek yada köşenize çekilip aldatılmış ve kırılmış kadın olmak yerine alıp karşınıza konuşun. İlişkinize dair kaubedecek birşeyiniz kaldımı bilmiyorum ama ne karar verirseniz verin bunu anlayarak, anlatarak yapın.. Açık yüreklilikle sorunun ne olduğunu konuşun ve bunun sonunda karar verin. Belki kimseye ihtiyacınız kalmadan hayatınızın sorumluluğunu alacak gücü verecek size söyledikleriyle ve tek seferde bitireceksiniz ama belki de kendinizi sorgulamanıza sebep olacak şeyler anlatacak ve bir orta yolda buluşacaksınız..Bu sizin ve eşinizin hayatı bizim değil. Neyi kaldırıp, neyi kaldıramayacağınızı ancak siz bilebilirsiniz. Canınızın acısını yaşayın layığıyla bu ayrı ama lütfen kendinize acımayın, acıtmayın, insan denen varlığın alışamayacağı hiçbir yok'luk ve durum yok.
Gönül rahatlığı dilerim size..