• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatildigimi ogrendim

😊🙏 Teşekkür ederim, böyle güzel dokunabildiysem ne mutlu.. Soruyu soran arkadaşa da yanıt vermiş olayım sizin vasıtanızla eğer yaşamasaydım asla o haddi bulup yazmazdım, tecrübeyle sabit :)
Ben yazis seklinizden anladim 😌
anca bu olayı yaşamış tecrübe etmiş biri bu denli dokunabilir insanın yüreğine... sizede geçmiş olsun. Peki nasılsınız? Atlatabildinizmi?

Ben yazis seklinizden anladim 😌
anca bu olayı yaşamış tecrübe etmiş biri bu denli dokunabilir insanın yüreğine... sizede geçmiş olsun. Peki nasılsınız? Atlatabildinizmi?
Hayır atlatamadım, çok kırgınım:) Hayatımdan da çıkarmadım onu ama bunun ne beni tekrar aldatmayacağını düşünmemle, ne fedakarlık beklememle ne de inanmak istememle ilgisi yok. Tek birşeyle ilgisi var ben yaşamayı seviyorum, sevmeyi seviyorum, kendimi seviyorum, bir tek ben varmışım, dünya benim ve acılarımın etrafında dönüyor gibi davranmıyorum. Sanırım bu kadar :)

Hayır atlatamadım, çok kırgınım:) Hayatımdan da çıkarmadım onu ama bunun ne beni tekrar aldatmayacağını düşünmemle, ne fedakarlık beklememle ne de inanmak istememle ilgisi yok. Tek birşeyle ilgisi var ben yaşamayı seviyorum, sevmeyi seviyorum, kendimi seviyorum, bir tek ben varmışım, dünya benim ve acılarımın etrafında dönüyor gibi davranmıyorum. Sanırım bu kadar :)
Ama gerçekten çok zor :)

Aldatılan kadınlar neden ısrarla evliliigni sürdürmek istiyorlar
Çok özürdilerim haddim olmayarak söylüyorum da, bence aldatılan kadın diye birşey yoktur. Aldatılan bir erkekten daha vahim değil çünkü kadın olanın da durumu.. Aldatılan insandır. İkincisi aldatmak diye birşey yoktur ancak aldanırsın o da sevdiğinden, inandığından, değer verdiğindendir yani senin tercihindir. İyi de var yaşamda kötü de..Böyle bir karşılık aldıktan sonra da sadece ve sadece kişinin kendisi bilebilir, hissedebilir ne yapması gerektiğini bence bunda anlaşılmayacak birşey yok. Çünkü affetmek ve acıyı kendine yük etmek yerine azad etmek daha hafifletici..İster bunu ayrılarak yaparsın, ister birlikte.. Benim karşı olduğum tek nokta ne karar alınırsa alınsın kin, intikam gibi duygular büyütmeden konuşarak anlaşılması..Çünkü beslediğimiz her kötü duygu yine bize ve belki gelecekteki ilişkilerimize zarar..Umarım doğru anlatabilmişimdir. 🙏

Çok özürdilerim haddim olmayarak söylüyorum da, bence aldatılan kadın diye birşey yoktur. Aldatılan bir erkekten daha vahim değil çünkü kadın olanın da durumu.. Aldatılan insandır. İkincisi aldatmak diye birşey yoktur ancak aldanırsın o da sevdiğinden, inandığından, değer verdiğindendir yani senin tercihindir. İyi de var yaşamda kötü de..Böyle bir karşılık aldıktan sonra da sadece ve sadece kişinin kendisi bilebilir, hissedebilir ne yapması gerektiğini bence bunda anlaşılmayacak birşey yok. Çünkü affetmek ve acıyı kendine yük etmek yerine azad etmek daha hafifletici..İster bunu ayrılarak yaparsın, ister birlikte.. Benim karşı olduğum tek nokta ne karar alınırsa alınsın kin, intikam gibi duygular büyütmeden konuşarak anlaşılması..Çünkü beslediğimiz her kötü duygu yine bize ve belki gelecekteki ilişkilerimize zarar..Umarım doğru anlatabilmişimdir. 🙏
yargılamak haddim degil sakin yanlis anlamayın
Sonuçta evlilikte kadin erkek kim aldatmayı tercih etmisse o evlilik bitmiştir
Yani sevgi ask saygi kalmamis
Dusunsenize baskasini dusunmus
Yani artik sizi istemiyor
Bu adam.yada kadini neden yanında tutayım

Daha çok taze... Allah gönlüne yüreğine ferahlık versin... bende aynı duyguları tattım 😞 o nedenle seni Çok iyi anlıyorum...
:) İyiyim, hiç merak etme.. Bazen sinir krizi geçirtmiyor değilim kendisine, zorluk çıkardığımda oluyor ama açtığı yaranın sorumluğunu almak zorunda hayatımda kalmak istiyorsa.. Sende üzülme lütfen, diyorum ya insanın alışamayacağı hiçbir yok'luk hiçbir durum yok.. Hepimize gönül ferahlığı diliyorum 😊🙏

Affetmek kolaymı sanıyorsun.... Güven duymadan yaşamak yaslanmak ... Aldatıldım ben affedemedim affetmedim pişman değilim öbür kadına basit demişsin.... O zaman sana birşey söyliyim yaz Bi kenara sen bu kocayla daha çok basit dediğin kadın tanırsın...... Her kadını rezil edemezsin.... Daha çok devamı gelir bu olayların.... Napacaksın kaç kadını rezil edeceksin.... Çocuk işin bahanesi bu hikaye doğuralı 10 yıl olup hala kilo veremeyip doğumdan sonra böyle kaldım gibi şehir efsanesi palavra.... Sert yazıyorum neden biliyormusun sende kadın olaydın seksi giyin vs gibi Bi dolu çöp yazı arasında belki bu senin aklına girer de yolu bulursun.... Dua et daha senin erkek dememiş suç sende 3 5 kadın sonra onuda der az bekle.... Acını üzüntünü öfkeni anlıyorum aynı yollardan geçtim terapi doktor her yolu denedim.... Sana diyeceğim şu aldatan aldatır sadece daha dikkat eder.... Sende kurcalama duyma bilme kandır kendini devam et..... Yada yolunu çiz..... Bak sende eksik bişey yok..... Adam gibi adamla olamadık ya iyi niyetliyiz ya sevgiye inanıyoruz ya insanız ya..... Karşımızdaki olmamış ne yapalım..... Üzgünüm ben polyanna olmam ben ilahi den korkarım doğruyu söyleyeceğim evet devamı gelecek... Kendini boşuna yıpratma.... Kabullen sus yada Napacaksın yap.... O acıya burada merhem bulamazsın.. Yok yapmayacak şahane olacak demem niye bak dinle..... Sen adamı yakalamışsın o sana itiraf etmemiş.... İtiraf eden erkekde Bi şans görürüm.... Yakalanınca pişman olan erkek mi.... Hem karnım doysun hem pastam doysun herkes yapıyor paoaz her gün pilav yemez.... Merak etme eşini affet oda iyice pişkin olsun....bak ayrıl demem ayrılma demem.... Güven ne demek ... El emin..... Güvenilir insan.... Sor kendine sor bize sorma güven olmayınca ne olur..... Güven temelidir evin.... Ne kaldı geriye.... Sev devam et sakın kafayı yeme devam edeceksen yok süründüre yok bilmemne yap fasa fiso.... Sen Bi kere aldatıldın ne yapsan bu kırık eline gelecek.... Eeee bilmem kaç vuruşla zaten belki ilerde o terkeder seni daha yeni bir modelin için belki sen terkedersin belki susar yutkunur oturursun belkide ağustosda kar yağarken mucize olur.... Yahu kardeşim sevişmek aramak istemek zorlamı oluyor.... Sizde nikah var diye olmuyor işte yada bende olmadı... Olmamış insanla olmaz.... Sana bunları niye söyledim biliyormusun keşke ilk duyduğumda biri beni kolumdan tutup bağıra bağıra yüzüme bunları deseydi.......

yargılamak haddim degil sakin yanlis anlamayın
Sonuçta evlilikte kadin erkek kim aldatmayı tercih etmisse o evlilik bitmiştir
Yani sevgi ask saygi kalmamis
Dusunsenize baskasini dusunmus
Yani artik sizi istemiyor
Bu adam.yada kadini neden yanında tutayım
Yok estağfirullah nedwn yanlış anlayayım ne güzel muhabbet ediyoruz.. Tamam Tutmayın :) Siz tutmayın çünkü sevdim dediğiniz insanı da, ilişki içerisindeki kendinizi de bir tek siz bilirsiniz kimsenin de size ne yapacağınızı söylemeye hakkı yok. Ben tam olarak bundan bahsediyorum aslında :) Kendimden örnek vermek gerekirse akan bir hayat var, benim yolum çokça hata da yapmış(edep ve ahlak dışı birşey asla değil) olsam doğruluk, iyi niyet. Eğer yolumu yol bilip yürüyecekse kapımda açık, gönlümde. Yoksa da kendi bilir, ben hiçbir şey kaybetmem ama o bir insan kaybetmiş olur..

Aldatılan kadınlar neden ısrarla evliliigni sürdürmek istiyorlar
Israrla?
:) İyiyim, hiç merak etme.. Bazen sinir krizi geçirtmiyor değilim kendisine, zorluk çıkardığımda oluyor ama açtığı yaranın sorumluğunu almak zorunda hayatımda kalmak istiyorsa.. Sende üzülme lütfen, diyorum ya insanın alışamayacağı hiçbir yok'luk hiçbir durum yok.. Hepimize gönül ferahlığı diliyorum 😊🙏
Amiin canım inşAllah 🤲🏻 Aynen, Rabbim evlat acısı yaşatmasın başka herşeye alışabilir insanoğlu diye düşünüyorum... sende üzülme, zaman herşeyin ilacıdır, eğer konuşmak istersen özeldende yazabilirsin...

Yok estağfirullah nedwn yanlış anlayayım ne güzel muhabbet ediyoruz.. Tamam Tutmayın :) Siz tutmayın çünkü sevdim dediğiniz insanı da, ilişki içerisindeki kendinizi de bir tek siz bilirsiniz kimsenin de size ne yapacağınızı söylemeye hakkı yok. Ben tam olarak bundan bahsediyorum aslında :) Kendimden örnek vermek gerekirse akan bir hayat var, benim yolum çokça hata da yapmış(edep ve ahlak dışı birşey asla değil) olsam doğruluk, iyi niyet. Eğer yolumu yol bilip yürüyecekse kapımda açık, gönlümde. Yoksa da kendi bilir, ben hiçbir şey kaybetmem ama o bir insan kaybetmiş olur..
hayırlısı olsun 👍

Israrla?

Amiin canım inşAllah 🤲🏻 Aynen, Rabbim evlat acısı yaşatmasın başka herşeye alışabilir insanoğlu diye düşünüyorum... sende üzülme, zaman herşeyin ilacıdır, eğer konuşmak istersen özeldende yazabilirsin...
Sürdürenler icin diyorum maddi zorluktan dolayi mecburi katlananlari kast etmiyorum
Ama her şartı yerinde olup ta ekonomik gucu sayginligi olan kadınları
Bizim isyerinde kadın aldatmış adami mesela
Adam da israrla devam ediyor surdurmeye evliligi
Cinsiyet degil yani olay

En azından kabul et ömür boyu bu şüpheyle yaşayacaksın o ilk güvenin asla geri gelmeyecek...Bunu yaşayan ve düzeldi diyen hiç kimseye inanmıyorum....iyi kurcalayın derim Emin misiniz.... İşte ben bu nedenle ayrıldım çünkü kendimi meraktan deli edemezdim hayatımı o duyguyla tüketip sinirli şirret bir insana dönüşmek istemedim.....

En azından kabul et ömür boyu bu şüpheyle yaşayacaksın o ilk güvenin asla geri gelmeyecek...Bunu yaşayan ve düzeldi diyen hiç kimseye inanmıyorum....iyi kurcalayın derim Emin misiniz.... İşte ben bu nedenle ayrıldım çünkü kendimi meraktan deli edemezdim hayatımı o duyguyla tüketip sinirli şirret bir insana dönüşmek istemedim.....
Neden kurcalayayım? Ben hiç kurcalamadan çıktı karşıma..Neden yine çıkmasın? Yada velev ki bir daha yaptı ama bu sefer çıkmadı karşıma ne yapayım? Bilinç nedir biliyor musunuz tohum. O ektiğimizde topraktan ağaçlar, çiçekler bitiren tohumdur. Ve Ne ekerseniz biçersiniz. Ne aldattığını düşünüyorum, ne aldatmadığını..Bu şekilde zehir olacak olan benim hayatım neden bunu yapayım kendime? Hayatımız ne kadar seversek sevelim sadece bir insanın etrafında mı dönüyor yada dönsün? Elbette bazen ataklar oluyor ama hayatımı mafedemem..Bunun sorumluluğunu kalmak istiyorsa o alacak..

Neden kurcalayayım? Ben hiç kurcalamadan çıktı karşıma..Neden yine çıkmasın? Yada velev ki bir daha yaptı ama bu sefer çıkmadı karşıma ne yapayım? Bilinç nedir biliyor musunuz tohum. O ektiğimizde topraktan ağaçlar, çiçekler bitiren tohumdur. Ve Ne ekerseniz biçersiniz. Ne aldattığını düşünüyorum, ne aldatmadığını..Bu şekilde zehir olacak olan benim hayatım neden bunu yapayım kendime? Hayatımız ne kadar seversek sevelim sadece bir insanın etrafında mı dönüyor yada dönsün? Elbette bazen ataklar oluyor ama hayatımı mafedemem..Bunun sorumluluğunu kalmak istiyorsa o alacak..
Daha üste başka uzun bir yazı yazdım onuda okuyun ne isteseniz öyle yapın... Kalmak isteyip size çok değer veren biri size bunu niye yaptı... Niye yapmadan düşünmedi.... Farketmeseniz ne olacaktı..... Birine çarpıp pardon demekle aynı şeymi bu... Eminim kafası karışıktır sizi de çok seviyordur. Hoşçakal İn

Back