• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatildigimi ogrendim

Sürdürenler icin diyorum maddi zorluktan dolayi mecburi katlananlari kast etmiyorum
Ama her şartı yerinde olup ta ekonomik gucu sayginligi olan kadınları
Bizim isyerinde kadın aldatmış adami mesela
Adam da israrla devam ediyor surdurmeye evliligi
Cinsiyet degil yani olay
Sende Haklısın...
Ben yaşadığım tecrübelere dayanarak büyük konuşmamayı insanları yargılamamayı öğrendim. Ateş düştüğü yeri yakıyor, herkesin karekteri, yapısı, düşüncesi farklı, kimi insan “küçük” bir mesajlaşmayı kaldıramayıp direk ayrılırken kimi insanda yıllarca aldatılmasına rağmen eşinden ayrılamıyor/ boşanmıyor, bazende insanın basireti bağlanıyor biliyormusun...
Bu bir tercihdir, her insan farklı, bana anca o insana saygı duymak düşer eğer yardıma ihtiyacı olursada elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım, moral vermeye çalışırım manen destek olmaya çalışırım, yadırgamam o insanı “aaa kaç kere boynuzlandın nedir bu aciziyet” diye.
Aldatılmak gerçekten çok kötü bir şey,
Allah kimseyi darda koymasın 🤲🏻

Çok güçlü bir kadınsınız siz tebrik ediyorum.
Ve söylediklerinize de yüzde yüz katılıyorum.
Kalmak isteyen zaten aldatmaz bu net bişey.
Herkesin hayatı kendine bende aynı onun gibiydim eski beni gördüm güçlü olmaya çalışan fakat yalnız kalınca kendine yediremeyen... Ne diyelim zaman neyin doğru olacağını gösteren iyi bir öğretmendir. Ben herşeyin iyi olmasını diliyorum kendisi için... Sizde tesekkür ederim güzel yorumunuz gecemi aydınlattı 🙏❤️

Sende Haklısın...
Ben yaşadığım tecrübelere dayanarak büyük konuşmamayı insanları yargılamamayı öğrendim. Ateş düştüğü yeri yakıyor, herkesin karekteri, yapısı, düşüncesi farklı, kimi insan “küçük” bir mesajlaşmayı kaldıramayıp direk ayrılırken kimi insanda yıllarca aldatılmasına rağmen eşinden ayrılamıyor/ boşanmıyor, bazende insanın basireti bağlanıyor biliyormusun...
Bu bir tercihdir, her insan farklı, bana anca o insana saygı duymak düşer eğer yardıma ihtiyacı olursada elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım, moral vermeye çalışırım manen destek olmaya çalışırım, yadırgamam o insanı “aaa kaç kere boynuzlandın nedir bu aciziyet” diye.
Aldatılmak gerçekten çok kötü bir şey,
Allah kimseyi darda koymasın 🤲🏻
bende anlamaya çalışyorum mesela tutan ne diye
Toplumsal baski mi
Boşanma korkusu mu
Yada adama.olan bagimlilik mi
Orada aldatilan insani tutan nedir

Daha üste başka uzun bir yazı yazdım onuda okuyun ne isteseniz öyle yapın... Kalmak isteyip size çok değer veren biri size bunu niye yaptı... Niye yapmadan düşünmedi.... Farketmeseniz ne olacaktı..... Birine çarpıp pardon demekle aynı şeymi bu... Eminim kafası karışıktır sizi de çok seviyordur. Hoşçakal İn
Hanımefendi, çok mutlu olun :) .. 🙏 İyi akşamlar..

bende anlamaya çalışyorum mesela tutan ne diye
Toplumsal baski mi
Boşanma korkusu mu
Yada adama.olan bagimlilik mi
Orada aldatilan insani tutan nedir
Bunun tek bir cevabı yoktur diye düşünüyorum, kimisinde toplumsal baskıdır
kimisinde maddiyattır
kimisinde alışılmışlıktır
kimisinde çocuktur
kimiside hala seviyordur...
Bilemeyizki, fakat gidememkteki /gitmemekteki sebep her ne olursa olsun 3. Kişileri ilgilendirmemeli diye düşünüyorum.
Başkalarına karışmak, yadırgamak, yargılamak, düşüncelerine ve vermiş olduğu kararlara saygı duymamak bizim toplumsal sorunumuz maalesef...

Bunun tek bir cevabı yoktur diye düşünüyorum, kimisinde toplumsal baskıdır
kimisinde maddiyattır
kimisinde alışılmışlıktır
kimisinde çocuktur
kimiside hala seviyordur...
Bilemeyizki, fakat gidememkteki /gitmemekteki sebep her ne olursa olsun 3. Kişileri ilgilendirmemeli diye düşünüyorum.
Başkalarına karışmak, yadırgamak, yargılamak, düşüncelerine ve vermiş olduğu kararlara saygı duymamak bizim toplumsal sorunumuz maalesef...
Ağzınıza sağlık 🙏

4 yıllık evliyim ve bir evlâdım var 5 gün önce eşimin beni aldattığını öğrendim dünyam basima yıkıldı ertesi gün ablasını getirdi onun yanında konuştu evliliğimi kurtarmalı çocuğum için bir şans vermeli miyim yoksa bosanmalimiyim ben çalışmıyorum ailemden ayrı bir şehirde yaşıyorum kendi ayaklarım üzerinde durmadığım için kendime çok ofkeliyim. Eşim ağlayıp özür diliyor affetmemibekleyeceğini söylüyor ama güven duygusu bittiyse yeniden olurmu bilmiyorum. Üstelik aldattığı basit kadın da evli ve çocuğu var. Kendimi küçük düşürüp ona yazmadım görüşmedim ama bir yanimda tüm şehre rezil etmeyi istiyor. Kalbim öyle kırıldı ki asla yapmaz dediğim konduramadigim insan yaptı bunu. Yıkıldım.. çocuğum daha cok küçük onun için bir şans versem yuvam düzelir mi bilmiyorum kendimce bir arayış içindeyim. Bekara koca boşaması kolay derler lütfen başından böyle bir olay geçen aldatılanlar aldatilip affedenler yazsın.. bir umut var mıdır?
Basimdan gecti ayi olay bnde evli 3 cocuklu bir kadinla aldayldm ogrendgmde ucuncu cocuguma hamileydim suan oglum 1 yasida en uyuk 6 kizim 4 yasinda bosanamadim ailem sahip cikmiyo :( ama kocam olucak okuz hic bebi affet ozur dileri demedi aadece babam ve kardeslerime bi hata yaptim dedi ama bna yuz yuzeyken hic ama hic kendibi affettirecek bir seyler yapmadi aalesef hala o kadini unutmdgni dusunuyrm ben kadini kayni kardeslerim uyardi kocanla girusrz diye kadin yok artk piyasada cxaa kocam olucak adama guv ev nmiyorum mecburi suruyor evkklk

Basimdan gecti ayi olay bnde evli 3 cocuklu bir kadinla aldayldm ogrendgmde ucuncu cocuguma hamileydim suan oglum 1 yasida en uyuk 6 kizim 4 yasinda bosanamadim ailem sahip cikmiyo :KK43: ama kocam olucak okuz hic bebi affet ozur dileri demedi aadece babam ve kardeslerime bi hata yaptim dedi ama bna yuz yuzeyken hic ama hic kendibi affettirecek bir seyler yapmadi aalesef hala o kadini unutmdgni dusunuyrm ben kadini kayni kardeslerim uyardi kocanla girusrz diye kadin yok artk piyasada cxaa kocam olucak adama guv ev nmiyorum mecburi suruyor evkklk
Ahh canım çok üzüldüm senin adına, Allah eşini islah etsin seninde hayırlısı ile gönlüne göre versin 🤲🏻 Severekmi evlenmiştiniz?

Çok şükür gelmedi.. Eşime de çok güvenirm ama çokta temkinliyimdir mesleğimden kaynaklı galiba gizliden sürekli takip ederim girdiği sitelere, mesajlarına bakarım çok yakınıma kız arkadaşlarımı dahil etmem yani eşli görüşmeler fazla yapmam.. Arkadaşlarımla yalnız görüşürüm gibi... Yapacak kişi her türlü yapar ama en azından fırsat verende biz olmasak iyi olur.. Eşime çok güvenmem demek onu serbest bıraktığım anlamına gelmez yani👍😉
Övünür gibi yazmışsınız bir de. Kocanizi ve çevrenizi potansiyel aldatıcı olarak görüyorsanız evlenmeseydiniz keske

Ahh canım çok üzüldüm senin adına, Allah eşini islah etsin seninde hayırlısı ile gönlüne göre versin 🤲🏻 Severekmi evlenmiştiniz?
Uzulerek soyluyorumki severek hemde kacarak evlenmistik cok inanmstm sevgisine eski resimlerimize baktkca uzulmuyor degilim oyle seven bakislar neden boyle yapar ve yakaladigim zaman da suclu ben oldum 1 senedir duzelmedi dusman gibiyiz bi ara duzelir gibi olmustu bir kavgamzda iste ben bu hatasini yuzune vurdum ondan beri dikis tutmadik

Uzulerek soyluyorumki severek hemde kacarak evlenmistik cok inanmstm sevgisine eski resimlerimize baktkca uzulmuyor degilim oyle seven bakislar neden boyle yapar ve yakaladigim zaman da suclu ben oldum 1 senedir duzelmedi dusman gibiyiz bi ara duzelir gibi olmustu bir kavgamzda iste ben bu hatasini yuzune vurdum ondan beri dikis tutmadik
Çok üzüldüm ya birde kaçarak ha... Adi herif, Keşke ailen sana sahip çıksaydı 😐

Çok şükür gelmedi.. Eşime de çok güvenirm ama çokta temkinliyimdir mesleğimden kaynaklı galiba gizliden sürekli takip ederim girdiği sitelere, mesajlarına bakarım çok yakınıma kız arkadaşlarımı dahil etmem yani eşli görüşmeler fazla yapmam.. Arkadaşlarımla yalnız görüşürüm gibi... Yapacak kişi her türlü yapar ama en azından fırsat verende biz olmasak iyi olur.. Eşime çok güvenmem demek onu serbest bıraktığım anlamına gelmez yani👍😉
Pardon eşiniz sizin için de aynı bakıcılığı yapıyor mu? Zannetmem. O zamana size fırsat vermiş oluyor. Siz neden ınu aldatmıyorsunuz? Afedersiniz bu erkekler kudurmuş ve biz onları kontrol altında tutmak zorunda mıyız? Herkesin nefsi var. Kadınlar da erkekler kadar cinsel istek duyar, erkeği bi yere bağlayarak bişey elde edemeyiz.

Cok uzgunum basimiza Boyle haketmedigimiz olaylar geldigi icin. Benim suphelerim var sadece hala. Yani elimde ne bir Kanit ne bir itiraf ama anlattigin sordugum herkes genelde birsey vardir diyor Esim ve eleMalinin arasinda. Esime MALdan rahatsiz oldugumu gereksiz yakin durdugunu soyledim ona o da israrla cikarmadigin isten. Kavgalar bosanma tehditlerinden sonra kadina Ben cik dedim ve birkac ima edici sey daha. Tabi cikmadi esim direndi vs. Sonra aileme ve inad ve evlilik son noktaya gelince onun aile grubuna Calisirken cok yakinlastiklari bir fotoyu paylasarak esimin elemaniyla calisma yakinligi ve onu cikarmaktansa beni bosamayi tercih ediyor bende kabul ediyorum diye mesaj attim. Intikamim buydu. Ailede buyuk sok yasandi tabi. Ona baski yaptilar yine inad etmeye calisti cikarmamak icin ama sonunda cikardi. Hala evdeyim 2 kucuk cocugum var hic guvenmiyorum. Maddi ve bazi karmasik baglarim var. Ve de net bir Kanit yok dedigim gibi. Olsaydi ne yapardim bilmiyorum. Bekar ve cocuksuz oldugum zamanlarda ki ahkamlari kesemiyorim haliyle.

Nerdeyse aynı şeyleri bende yaşadım severek evlendik. Hamileyken aldatıldığımı öğrendim sırf çaresizlikten affettim. 4 yıl geçti affettiğim için her gün pişman oldum. Hiç bi zaman atlatamadım geçmiyor geçmicekte. Geçen her yıl daha yük oldu birikti taştı içimde. Cesaretimi toplamaya çalışıyorum bende evladımla yeni bir hayat kurmaya. Bir tane hayatımız var kimse için heba etmeye değmez bende yeni yeni anlıyorum.

Aldatan kisi kadin veya erkek ayirt etmiyorum: Sizi sevmiyordur..O iliski aliskanliktir artik yani sizin yuvam yuvam dediginiz sey aslinda sadece konfor alani ve aliskanliktir esiniz icin..Sizi kadin olarak görmüyordur artik!Annesinden farkiniz kalmamistir!!Ha dersiniz ki; ben de onu erkek olarak gormuyorum, eve ekmek getiren biri o gözümde..O zaman ok affedin ve devam edin..Ama ask istiyorsaniz o is artik o kisi ile olmaz!!!

Back