• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatildigimi ogrendim

4 yıllık evliyim ve bir evlâdım var 5 gün önce eşimin beni aldattığını öğrendim dünyam basima yıkıldı ertesi gün ablasını getirdi onun yanında konuştu evliliğimi kurtarmalı çocuğum için bir şans vermeli miyim yoksa bosanmalimiyim ben çalışmıyorum ailemden ayrı bir şehirde yaşıyorum kendi ayaklarım üzerinde durmadığım için kendime çok ofkeliyim. Eşim ağlayıp özür diliyor affetmemibekleyeceğini söylüyor ama güven duygusu bittiyse yeniden olurmu bilmiyorum. Üstelik aldattığı basit kadın da evli ve çocuğu var. Kendimi küçük düşürüp ona yazmadım görüşmedim ama bir yanimda tüm şehre rezil etmeyi istiyor. Kalbim öyle kırıldı ki asla yapmaz dediğim konduramadigim insan yaptı bunu. Yıkıldım.. çocuğum daha cok küçük onun için bir şans versem yuvam düzelir mi bilmiyorum kendimce bir arayış içindeyim. Bekara koca boşaması kolay derler lütfen başından böyle bir olay geçen aldatılanlar aldatilip affedenler yazsın.. bir umut var mıdır?
Hiç o kadınla muhattap olma bir şekilde kocasının öğrenmesini sagla.yuvasi sallansin o....nun.guven yeniden tesis edilemez.ayaklariniz üstünde durmanin yollarını arayin

4 yıllık evliyim ve bir evlâdım var 5 gün önce eşimin beni aldattığını öğrendim dünyam basima yıkıldı ertesi gün ablasını getirdi onun yanında konuştu evliliğimi kurtarmalı çocuğum için bir şans vermeli miyim yoksa bosanmalimiyim ben çalışmıyorum ailemden ayrı bir şehirde yaşıyorum kendi ayaklarım üzerinde durmadığım için kendime çok ofkeliyim. Eşim ağlayıp özür diliyor affetmemibekleyeceğini söylüyor ama güven duygusu bittiyse yeniden olurmu bilmiyorum. Üstelik aldattığı basit kadın da evli ve çocuğu var. Kendimi küçük düşürüp ona yazmadım görüşmedim ama bir yanimda tüm şehre rezil etmeyi istiyor. Kalbim öyle kırıldı ki asla yapmaz dediğim konduramadigim insan yaptı bunu. Yıkıldım.. çocuğum daha cok küçük onun için bir şans versem yuvam düzelir mi bilmiyorum kendimce bir arayış içindeyim. Bekara koca boşaması kolay derler lütfen başından böyle bir olay geçen aldatılanlar aldatilip affedenler yazsın.. bir umut var mıdır?
Allah yaşatmasın inşallah bize.. Yaşamadım ama kırmızı çizgimdir aldatma.. Her şeye tahammülüm var ama aldatma da saniye durmam eline çantasını verir gönderirim en ufak şüphem olsa bile.. Aldatmak demek bana göre artık karşındakine saygın kalmamış demektir.. Saygının olmadığı yerde de sevgi asla aramam...

Allah yaşatmasın inşallah bize.. Yaşamadım ama kırmızı çizgimdir aldatma.. Her şeye tahammülüm var ama aldatma da saniye durmam eline çantasını verir gönderirim en ufak şüphem olsa bile.. Aldatmak demek bana göre artık karşındakine saygın kalmamış demektir.. Saygının olmadığı yerde de sevgi asla aramam...

Ne güzel yazmışsınız her kadın böyle cesaretli olmalı.
başınıza geldi mi merak ettim?

Hep de aldatanlar Kuran'a el basarlar nedense. Hic sasirmadim.
Affederseniz ve bu evlilige devam ederseniz ileride bosanmak istediginizde elinizdeki delillerin hukmunun kalmadigini umarim biliyorsunuzdur. Aldatilma olaylarinda yanlis hatirlamiyorsam dava acma suresi 6 ay. Bu sureden sonra acilirsa affetmis oluyorsunuz.
Ikinci soylemek istedigim karsi tarafi rezil etmek icin birsey yapmayin. Cunku bu tipler sirret mi sirret oluyor. Ugrasmayin, iyice sinirleriniz bozulur.
Ucuncusu aldatan affedilmemeli. Bu luks pisman da olsa ona verilmemeli. Kirdigi onur pismanim kelimesiyle bile tamir edilmiyor. Bir omur icinizde suphelerle sizi yasamaya mahkum eder eger affederseniz. Ve kirilan guven bir daha geri gelmiyor.
Tek yapilacak sey bosanmak ve bir ise girip yeni bir duzen kurmak. Cocuklar anne mutlu ise mutlu oluyor. Cocuk icin affetmeyidusunuyirsaniz yapmayin lutfen. Bu affedilecek birsey degil. Uc ay boyunca akli neredeydi? Hatta siz yakalamasaydiniz daha da devam edecekti. Yakalaninca mi akli basina gelmis?

Hep de aldatanlar Kuran'a el basarlar nedense. Hic sasirmadim.
Affederseniz ve bu evlilige devam ederseniz ileride bosanmak istediginizde elinizdeki delillerin hukmunun kalmadigini umarim biliyorsunuzdur. Aldatilma olaylarinda yanlis hatirlamiyorsam dava acma suresi 6 ay. Bu sureden sonra acilirsa affetmis oluyorsunuz.
Ikinci soylemek istedigim karsi tarafi rezil etmek icin birsey yapmayin. Cunku bu tipler sirret mi sirret oluyor. Ugrasmayin, iyice sinirleriniz bozulur.
Ucuncusu aldatan affedilmemeli. Bu luks pisman da olsa ona verilmemeli. Kirdigi onur pismanim kelimesiyle bile tamir edilmiyor. Bir omur icinizde suphelerle sizi yasamaya mahkum eder eger affederseniz. Ve kirilan guven bir daha geri gelmiyor.
Tek yapilacak sey bosanmak ve bir ise girip yeni bir duzen kurmak. Cocuklar anne mutlu ise mutlu oluyor. Cocuk icin affetmeyidusunuyirsaniz yapmayin lutfen. Bu affedilecek birsey degil. Uc ay boyunca akli neredeydi? Hatta siz yakalamasaydiniz daha da devam edecekti. Yakalaninca mi akli basina gelmis?

Çok doğru yazmışsınız hep mi birbirinin kopyası olurlar güya hep çok pişman olurlar ama yakalanana kadar değil yakalandıktan sonra olur o pişmanlık.
Midemi bulandırıyor bu erkekler hepsi aynı pisliğin farklı renkleri.

Ne güzel yazmışsınız her kadın böyle cesaretli olmalı.
başınıza geldi mi merak ettim?
Çok şükür gelmedi.. Eşime de çok güvenirm ama çokta temkinliyimdir mesleğimden kaynaklı galiba gizliden sürekli takip ederim girdiği sitelere, mesajlarına bakarım çok yakınıma kız arkadaşlarımı dahil etmem yani eşli görüşmeler fazla yapmam.. Arkadaşlarımla yalnız görüşürüm gibi... Yapacak kişi her türlü yapar ama en azından fırsat verende biz olmasak iyi olur.. Eşime çok güvenmem demek onu serbest bıraktığım anlamına gelmez yani👍😉

Çok şükür gelmedi.. Eşime de çok güvenirm ama çokta temkinliyimdir mesleğimden kaynaklı galiba gizliden sürekli takip ederim girdiği sitelere, mesajlarına bakarım çok yakınıma kız arkadaşlarımı dahil etmem yani eşli görüşmeler fazla yapmam.. Arkadaşlarımla yalnız görüşürüm gibi... Yapacak kişi her türlü yapar ama en azından fırsat verende biz olmasak iyi olur.. Eşime çok güvenmem demek onu serbest bıraktığım anlamına gelmez yani👍😉

Karakterinde varsa aynen yapacak adamı kafese de koysan yapar. Dilerim hiçbir kadın aldatılmasın ben sevgiliyken aldatıldım bende böyle büyük büyük konuşurdum ve söylediğim gibi de yaptım ayrıldım. Ama evliyken olsa eminim çok daha zor olurdu sevgiliyken bile çok kötü bişey yaşamak çok farklı oluyor.

O kadın ise girdikten 2 ay sonra başlıyor yaklaşık 3 ay kadar

Hayatında siz varken başka bir kadına ilgi duyabiliyor. Nasıl kaldırabilirsiniz ki bunu? Kim olsa kaldıramaz.. Affetmeyi düşünmeyin bile nolur. Güven olmadığı yerde ilişki olamaz isteseniz de.. Bugün bitmese de başka gün biter. İçiniz içinizi yer bitirir, hep bir şüphe..

5 günde agzimabir lokma koyamadım su dışında 5 kilo vermişim ne yemeye çalışsam kusuyorum ablaları annesi hepsi benim tarafımda çok pişman olduğunu söylesede kararımı veremedim

Affetmenizden yüz bulur yine yapar.. Affetmeyin lütfen 🙏🏻 kadınla konuşurken görüşürken aklına siz gelmemiş misiniz üzüleceğinizi düşünmemiş mi de şimdi pişman oluyor.

Çok üzüldüm, okurken gözlerim doldu, çünkü aynı benim yaşadıklarım. Ben affettim, üzerinden 5,6 sene geçti bir daha yapmadı ve ya ben yakalamadım. Ama halâ içim yanıyor, yaşarken öldürdü beni, kendimi hiç bir şey gibi görüyorum, değersizleştim, o kadını halâ takip ediyorum sosyal medya üzerinden. Hayatım hep şüphe ile geçiyor, düşündükçe kafayı yiyecek gibi oluyorum acaba ne yaşadılar, elini tuttu mu, sevdi mi, sarıldı mı, bana söylemediği güzel sözleri ona söyledimi. Affettim ben. Ama olan bana oldu. Koca bir hiçim ben. Hiç
Profesyonel yardım almanızı öneriyorum. Bunu daha fazla yapmayın kendinİZe .. konu sahibine de..

Kadinla iliskilerinin boyutu hiccc onemli degil bence aldatma aldatmadir.
Ha msjlasma ha fiziksel.
Bi guven gidince asla geri gelmez ve yapan bidaha yapiyo.
Benimkide coook diller doktu . Arkami döndugum an yapti gene.
Asla ona guvenmiceksin, hazirlikli ol bu . duygulara.
Asamiyo insan kolay kolay unutamiyo. Esinden diksiniyo insan o saatten sonra maalesef

Aynı iş yerindelerdi eşim isten çıktıktan 1 hafta sonra öğrendim cinsellik yok diye kurana el bastı yeminler ediyor ama inandım mi sorguluyorum hala . Ama görüşme var haliyle ben mesajları yakaladım.

is yerine rezil ederdim o o..yu..
hatta eşine..
kocanızda yapabileceklerinizi görür, boşanmak ya da devam kararı size kalir..ama bu ihaneti hic bir zaman unutmayacaksiniz her kavgada bu öne gelecek..

Affetmezsen keşke affetsemiydim diye içinde kalacak muhtemelen.

Affedersen de kesinlikle ve kesinlikle unutamayacaksın.bir ömür hatta en yakinlaştiginiz anlarda bile aklınıza gelip burnunuzun direği sızlayacak.öfkeniz bir süre sonra keninize dönecek..sessiz sessiz köşede acı ceken artik hep yarim kalacak olan kendi ruhunuza bakarken ;neden affettim neden yaptim?nasıl yapabildim ki? kendime bu aciyi nasıl reva gödüm.nasil böyle kendi elimle kendi ruhumu erittim diyeceksiniz..

2.şans hayatin akışı içinde çok farki durumlarda verilebilir.ama 2.bir kadina uçkur çözebilmek ,sahip olamasa bile ilgi duyuyor olabilmek bile asla ama asla 2.sansi haketmiyor.

Affetmek pişmanliktir.

6 yıldır evliyim bir cok kavga gürültü yaşadım evet bekara karı boşamak kolay herseye göz yumdum tek affetmeyecegim sey aldatılmak olur ben ona hayatımı emanet ediyorum evlat dünyaya getiriyoruz baska arayış içine girmek isteyen kişiye kapı orda once boşa sonra ne yaparsan yap kafasindayim asla affetmem annem babam hayatta evlatlarına sahip çıkacaklarını bende çalışıp hayata beni aldatan birinden bağımsız yasayabilip tutuncagima eminim meslek sahibi degilim ama oyle birinin eline bakacagima gider en zor uste çalışırım yinede oyle birinin ekmeğini evlatlarimin boğazından geçirmem ayrica oyle bisey başıma gelse yapacağım ilk şey o kadının kocasının öğrenmesini sağlamak ardından gözü dışarda olan vicdansizi duyururum herkese sen utanılacak bisey yapiyosun sonucta evladın icin vereceğin tek fırsat o adamdan kurtulmak olsun adam derken mecaziiii anladn sen

Profesyonel yardım almanızı öneriyorum. Bunu daha fazla yapmayın kendinİZe .. konu sahibine de..
Konu sahibi affederse nasıl hissedeceğini anlatmaya çalıştım. Anlatırken biraz daha yaralandım sanırım. Psikolojik destek aldım, almaya devam da ediyorum. Bir işe yarıyor mu bilmiyorum.

Vermiyecekler biliyorum, yaşayan ölü gibiyim zaten. Mutlu olduğum zamanlar az, gerisi hep hüsran. Boşansam ne değişecek ki. Hiç yine acı yine hüzün
Bu kadar dramatize etmeyin. Hem de hiçbir şeyi..
Evet özellikle gözünüzde, gönlünüzde çizmiş olduğu dürüst, edepli, ahlaki değerleri olan bir insan profiliyse çok büyük bir hayal kırıklığı ve öfke doğuyor kendimden biliyorum fakat cevabınız bizde yada benzer tecrübelerimizi duymanızda değil, maalesef yine size bunu yaşatan kişide. Benim sorduğum ilk soru "Kendine bunu neden yaptın" oldu.. Sordunuz mu hiç bunu? Bakın, o kadını yada kocasına ulaşmak yada eşiniz dahil hepsini rezil etmeyi düşünmek yada köşenize çekilip aldatılmış ve kırılmış kadın olmak yerine alıp karşınıza konuşun. İlişkinize dair kaubedecek birşeyiniz kaldımı bilmiyorum ama ne karar verirseniz verin bunu anlayarak, anlatarak yapın.. Açık yüreklilikle sorunun ne olduğunu konuşun ve bunun sonunda karar verin. Belki kimseye ihtiyacınız kalmadan hayatınızın sorumluluğunu alacak gücü verecek size söyledikleriyle ve tek seferde bitireceksiniz ama belki de kendinizi sorgulamanıza sebep olacak şeyler anlatacak ve bir orta yolda buluşacaksınız..Bu sizin ve eşinizin hayatı bizim değil. Neyi kaldırıp, neyi kaldıramayacağınızı ancak siz bilebilirsiniz. Canınızın acısını yaşayın layığıyla bu ayrı ama lütfen kendinize acımayın, acıtmayın, insan denen varlığın alışamayacağı hiçbir yok'luk ve durum yok.
Gönül rahatlığı dilerim size..

Back