• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatildigimi ogrendim

Bence bunun cevabını buradakilere degil kendine sormalısın , zira herkesin görüşü farklı ve her bir ağızdan çıkacak kelimeler dahada çok kafanı karıştıracak . Öncelikle sakin sakin artılarını ve eksilerini düşün ve tekrar tekrar düşün fevri bir karar almamak icin ...

4 yıllık evliyim ve bir evlâdım var 5 gün önce eşimin beni aldattığını öğrendim dünyam basima yıkıldı ertesi gün ablasını getirdi onun yanında konuştu evliliğimi kurtarmalı çocuğum için bir şans vermeli miyim yoksa bosanmalimiyim ben çalışmıyorum ailemden ayrı bir şehirde yaşıyorum kendi ayaklarım üzerinde durmadığım için kendime çok ofkeliyim. Eşim ağlayıp özür diliyor affetmemibekleyeceğini söylüyor ama güven duygusu bittiyse yeniden olurmu bilmiyorum. Üstelik aldattığı basit kadın da evli ve çocuğu var. Kendimi küçük düşürüp ona yazmadım görüşmedim ama bir yanimda tüm şehre rezil etmeyi istiyor. Kalbim öyle kırıldı ki asla yapmaz dediğim konduramadigim insan yaptı bunu. Yıkıldım.. çocuğum daha cok küçük onun için bir şans versem yuvam düzelir mi bilmiyorum kendimce bir arayış içindeyim. Bekara koca boşaması kolay derler lütfen başından böyle bir olay geçen aldatılanlar aldatilip affedenler yazsın.. bir umut var mıdır?
İşte şimdi tam zamanı bak ayakların üstünde dursaydın arkanı döner giderdin şimdi kendini avutmak için neden aramazdın şimdi yap kalk git bir iş bir düzen bir şekilde kur çünkü bir kere yapan bir daha yapacaktır o zamana kadar körelmiş tecrübesiz olacaksın hiç ayaklarının üstünde duramazsın

Korktum boşanmaktan, halâ korkuyorum, çok acizim ben, korkağım
Yaşadıklarınıza çok üzüldüm ama bu düşüncenize daha çok üzüldüm
Siz aciz değilsin korkakta değilsin böylesi kolayınıza geliyor.
Hemcinslerimiz bakan oluyor F16 kullanıyor neyiniz eksik ?
Çocukların için düzenini bozmamışsın ama kendini bu şekil de küçük görme sen kendini böyle ezersen eşin daha da üzerine basar.

4 yıllık evliyim ve bir evlâdım var 5 gün önce eşimin beni aldattığını öğrendim dünyam basima yıkıldı ertesi gün ablasını getirdi onun yanında konuştu evliliğimi kurtarmalı çocuğum için bir şans vermeli miyim yoksa bosanmalimiyim ben çalışmıyorum ailemden ayrı bir şehirde yaşıyorum kendi ayaklarım üzerinde durmadığım için kendime çok ofkeliyim. Eşim ağlayıp özür diliyor affetmemibekleyeceğini söylüyor ama güven duygusu bittiyse yeniden olurmu bilmiyorum. Üstelik aldattığı basit kadın da evli ve çocuğu var. Kendimi küçük düşürüp ona yazmadım görüşmedim ama bir yanimda tüm şehre rezil etmeyi istiyor. Kalbim öyle kırıldı ki asla yapmaz dediğim konduramadigim insan yaptı bunu. Yıkıldım.. çocuğum daha cok küçük onun için bir şans versem yuvam düzelir mi bilmiyorum kendimce bir arayış içindeyim. Bekara koca boşaması kolay derler lütfen başından böyle bir olay geçen aldatılanlar aldatilip affedenler yazsın.. bir umut var mıdır?
Allah yardımcınız olsun. Şöyle ki ben evliyim, ama gençliğimde ilk ilişkimde aldatılmıştım ve ilk ilişkimde yaşamıştım bu duyguyu. O zaman direkt silip atmıştım. Ve sonrasında da her gün şükrettim yeni bir şansvermediğim için, çünkü gerçek şu ki bir kere yapan hep yapar. Çünkü bir kere tattı onu, ister evli olsun ister bekar olsun. O yüzden şimdi eşime kendimden çok güvenirim o da öyle bir şey yapsa benim de dünyam başıma yıkılır, o kadar çok seviyor ve güveniyorum ama tek duam da şudur; Allah onu da beni de sapıttırmasın. Yine de böyle bir şeyi affetmem ben, asla ama asla unutulmaz hep bu şüpheyle yaşayacaksınız. İçinize o ateş bir kez düştüğü için isterse eşinizin asla aldatmayacağı garanti altına alınmış olsun, yine de siz içinizden o duyguyu atamayacaksınız. Koynuna girdiğinizde aklınıza o kadın gelecek, iğreneceksiniz, ki düşününce ne kadar iğrenç bir durum başkasıyla yatmış bir insanın koca sıfatıyla tekrar sizinle beraber olabilme ihtimali... tüm bunları düşünün lütfen ve hayatta ölümden başka her şeyin çaresi olduğunu unutmayın. Bir şekilde hayata tutunursunuz, o gücü içinizde hissedin. Biz kadınlar çok güçlüyüz sadece kendimize inanalım yeter. Asla sizi aldatan o insana muhtaç değilsiniz, siz dürüst olduğunuz sürece allah hep yanınızda olur, sizi kimseye muhtaç etmez. Sakın yıkılmış bir enkazın üstüne yeniden evlilik inşa etmeye çalışmayın. İçinizdeki gücü hissedin ve dik durun, boşanın, yeni bir hayata başlayın.

cocugunuz oldugu icin ve calismadiginiz icin, ileride bir sans verse miydim, hatasini anlamis miydi der misiniz onu dusundum. eskisi gibi olmasa da evliliginiz bir sans daha verin. o sirada kendinizi yetistirin ve bir meslek edinin. cocugunuz da okula baslar. o okuldayken calisir kendi hayatinizi kurarsiniz. baktiniz degismiyor, sindiremiyorsunuz bosanirsiniz.

asla affedin ne olacak, pismanmis, bir kereden bir sey olmaz minvalinde soylemiyorum bunlari. size vakit kazandirmak icin soyluyorum.

aileniz arka cikarsa bu dediklerimi gidin aile yaninda yapin. anneniz bakabilirse cocuga siz calisin.

Allah yardımcınız olsun. Şöyle ki ben evliyim, ama gençliğimde ilk ilişkimde aldatılmıştım ve ilk ilişkimde yaşamıştım bu duyguyu. O zaman direkt silip atmıştım. Ve sonrasında da her gün şükrettim yeni bir şansvermediğim için, çünkü gerçek şu ki bir kere yapan hep yapar. Çünkü bir kere tattı onu, ister evli olsun ister bekar olsun. O yüzden şimdi eşime kendimden çok güvenirim o da öyle bir şey yapsa benim de dünyam başıma yıkılır, o kadar çok seviyor ve güveniyorum ama tek duam da şudur; Allah onu da beni de sapıttırmasın. Yine de böyle bir şeyi affetmem ben, asla ama asla unutulmaz hep bu şüpheyle yaşayacaksınız. İçinize o ateş bir kez düştüğü için isterse eşinizin asla aldatmayacağı garanti altına alınmış olsun, yine de siz içinizden o duyguyu atamayacaksınız. Koynuna girdiğinizde aklınıza o kadın gelecek, iğreneceksiniz, ki düşününce ne kadar iğrenç bir durum başkasıyla yatmış bir insanın koca sıfatıyla tekrar sizinle beraber olabilme ihtimali... tüm bunları düşünün lütfen ve hayatta ölümden başka her şeyin çaresi olduğunu unutmayın. Bir şekilde hayata tutunursunuz, o gücü içinizde hissedin. Biz kadınlar çok güçlüyüz sadece kendimize inanalım yeter. Asla sizi aldatan o insana muhtaç değilsiniz, siz dürüst olduğunuz sürece allah hep yanınızda olur, sizi kimseye muhtaç etmez. Sakın yıkılmış bir enkazın üstüne yeniden evlilik inşa etmeye çalışmayın. İçinizdeki gücü hissedin ve dik durun, boşanın, yeni bir hayata başlayın.
ben bir kere yapip da gercekten pisman olan, ailesini kaybetme korkusu yasayip, silkelenip kendine gelen, bir daha yapmayan ( Allah yine de sasirtmasin tabi) birini taniyorum. esi 'iyiki bosanmamisim, unutamadim, gururum kirildi, icimde bir seyler yarali.. ama evliligimden mutluyum memnunun, dersini cikardi' diyor. cok nadir de olsa var boyle ornekler.

ben bir kere yapip da gercekten pisman olan, ailesini kaybetme korkusu yasayip, silkelenip kendine gelen, bir daha yapmayan ( Allah yine de sasirtmasin tabi) birini taniyorum. esi 'iyiki bosanmamisim, unutamadim, gururum kirildi, icimde bir seyler yarali.. ama evliligimden mutluyum memnunun, dersini cikardi' diyor. cok nadir de olsa var boyle ornekler.

Ben sanırım hiç böyle bir örnek duymamıştım. Şaşırdım doğrusu. Nasıl bir aldatmaydı?

Bu söz gurursuz ve karaktersiz insanların uydurduğu bir söz. Çok da şey yapmayın, gururlu kadınlar ne olursa olsun boşanmayı tercih ederler zaten :KK14:

3 tane çocuk var, onları üzmekten daha çok üzülmekten korkuyorum, onlara yetememekten, şu an yaşadıklarından mahrum bırakmaktan korkuyorum. Madem sadece çocuklar için yaşıyorum, onlar için devam
Seni çok iyi anlıyorum Allah yardımcın olsun içini ferahlatsın inşAllah herşey gönlünce olur ve Çok mutlu olursun 🤲🏻

4 yillik evlilik ..ben bosandiran tayfadan degiljm ama bu adam da hic sadakat duygusu yok..evlilik yorgun degil..14 yilda neler yapar

Kocasının pisliğin teki olduğunu evladıma zarar verebileceğini öğrendim. Kadını nasıl rezil edebilirim ne yapmalıyım inanın o kadar yalnız ve çaresiz kaldım ki
Böyle kandırıyorlar bence senin çocuğuna zarar vermeden önce karısı ve kocan var kimse çoçuğuna bir şey yapmaz tabiıi kimseye de şiddet vs şeklinde bir zarar gelsin istemem ama bence kocasını altadan kadın kocasından korkmayan kadındır bir şey yapmayacağını düşündüğü için risk alıyor ben kesinlikle duyururdum sanırım

Evlenmeden önce on yıllık bir ilişkim oldu, 7. Yılda aldatıldığımı öğrendim, affettim sonra bin beterini yaptı... affederek ona daha kötüsünü yapma şansını elimle verdim...

Ayrılık mı daha zor affetmek mi dersen , affetmek daha zor, çünkü utanmıyorlar ertesi gün unutup yaşamaya devam ediyor ve senden hiç bir şey olmamış performansı bekliyorlar.

Size tavsiyem kendinizi sağlama alıp boşanın, işe girin ayaklarınızın üzerine basın, huzurla boşayın bu adamı

Yine aldatacak yine aldatacak. Ben de aldatildim o an evi terkettim bosandim. Ama isim vardi. Senin meslegin yok zor cidden. Yerinde olsam ise girecegim yoksa bosaniriz derdim. Ise gir para kazan.. Ve ilerde bas tekmeyi.

bence ayrilmak en dogrusu yoksa ona her baktiginda,her dokundugunda,yuzyuze geldiginde yani ne yaparsan yap hep aklinda o aldatilma olayi olacaktir..ne yazik ki ruhunda derin bir yara acildii neden birlikte olup durmadan kanatacaksin ki..
degmiyor inanin..affetmek aferim birdaha yap demek gibi geliyor bana..maalesef bu sorunu cozmuyor guven ,sevgi,saygi bittii bu olayi kabullenip yolunu cizmeni oneririm..

Boşansaydı , yaralı da kalmayacaktı , gururunu tekrar kazanacaktı.

Yaralı olmasının tek sebebi affeder gibi görünmeye çalışması.

Back