Allah yardımcınız olsun. Şöyle ki ben evliyim, ama gençliğimde ilk ilişkimde aldatılmıştım ve ilk ilişkimde yaşamıştım bu duyguyu. O zaman direkt silip atmıştım. Ve sonrasında da her gün şükrettim yeni bir şansvermediğim için, çünkü gerçek şu ki bir kere yapan hep yapar. Çünkü bir kere tattı onu, ister evli olsun ister bekar olsun. O yüzden şimdi eşime kendimden çok güvenirim o da öyle bir şey yapsa benim de dünyam başıma yıkılır, o kadar çok seviyor ve güveniyorum ama tek duam da şudur; Allah onu da beni de sapıttırmasın. Yine de böyle bir şeyi affetmem ben, asla ama asla unutulmaz hep bu şüpheyle yaşayacaksınız. İçinize o ateş bir kez düştüğü için isterse eşinizin asla aldatmayacağı garanti altına alınmış olsun, yine de siz içinizden o duyguyu atamayacaksınız. Koynuna girdiğinizde aklınıza o kadın gelecek, iğreneceksiniz, ki düşününce ne kadar iğrenç bir durum başkasıyla yatmış bir insanın koca sıfatıyla tekrar sizinle beraber olabilme ihtimali... tüm bunları düşünün lütfen ve hayatta ölümden başka her şeyin çaresi olduğunu unutmayın. Bir şekilde hayata tutunursunuz, o gücü içinizde hissedin. Biz kadınlar çok güçlüyüz sadece kendimize inanalım yeter. Asla sizi aldatan o insana muhtaç değilsiniz, siz dürüst olduğunuz sürece allah hep yanınızda olur, sizi kimseye muhtaç etmez. Sakın yıkılmış bir enkazın üstüne yeniden evlilik inşa etmeye çalışmayın. İçinizdeki gücü hissedin ve dik durun, boşanın, yeni bir hayata başlayın.