Aldatıldığım kadın hakkında

Burda her detayi ince ince vermek lazim sanirim.

1. si eski sevgilisi oldugunu anaokulu sahibi oldugunu ogrendigimde anladim. Cunku biz ilk flört ettigimizde bahsetmisti boyle boyle bir kadın vardi ama ben sevemedim istemedim vs diye. Kadin 5-6 yas buyuktu.

Davayi actiktan bir sure sonra sabaha karsi esim icip kapima gelmisti ağlamıştı vs biz aglasirken bu kadin aradi, ismini gördüm. Bu telefonunu sakladi, bi ara arama kaydina goz ucuyla baktim baska bir kadin adi daha var. B.kun icine düştüğümü hissettiğim bi an iste.

2. Ben bosandiktan sonra exin yakin akrabalarindan biri " sen onceki sene koydeyken de bu kadın girip cikmis eve" diye

Neyse elimizde iki isim oldugundan bulmasi cok zor olmadi:) Nitekim ertesi gun de kadin ilan fotograf paylasip ilan etti.

Takip etmek dediginiz sey daha farkli oluyor.
Bu kadınla yeni degil daha once de aldattigini ogrenmesem sorun yoktu. Ama bu denli arsizca oldugunu bilmek farkli hissettiriyor.

Mesajinizi gozden kacirmisim.. super fikir bi araştırayım.

He canim ne bicim reklamsa 6 yil sürdü. Ki son dakkaya kadar exin sensiz ölürümleri havada ucusuyordu.
Baskasini seven adam 6 yil niye beklesin bosar gider onun yanina.

Hadi o boşamadı, siz neden boşanmaktan caydınız?

Planli acilmis derken?
Sirasiyla olanlari anlattim..

Bakin mesela ben sadakat duygusu yuksek bir kadinimdir. Birini sevmesem bile aldatmam. Benim icin oldukca net bir olaydir.

Su dunyada en sevdigim insan babamdir, annemi aldatsin dakikasinda silerim.
Esinizi sevmeyebilirsiniz, bosanmak da isteyebilirsiniz hersey gecerli sebep olabilir gozumde. Ama aldatan insan olmasinlar. Kimsenin kimseye boyle bir kotulugu yapmaya hakki yok.

Demissiniz ya bu olay 3unuz arasinda diye. Exin 3 abisi var 3 ü de eslerini hep aldatmis. Abiler aldatan adamlar ama yuzlerine tukuren olmamis mesela bu sekilde bu da bu ornekleri gorerek büyümüş. Aldatiyorlar, noluyor esler terketmiyor kimse bisey demiyo vs yani bu kisiler bunu normal kabul ediyorlar.

13 Eylül 2017 konunuz

Düz mantık 2015 ortası 2016 başında evlendiğinizi varsayarsak ; 2017 de "boşanma hakkında" konusunu açmışsınız.
Bu konunuzda ifade ettiğiniz aşkınız yetersiz kalmış ki ; boşanma durumunda haklarınızı nasıl alabileceğinizi sormuşsunuz.

Boşanma davasını kim , ne zaman açtı ? 2017 den beri devam eden çekişmeli bir davayı ve sonuçlarını mı konuşuyoruz ?

Eşinizin abileri ve onların özel hayatlarının konunuzla ilgisi yok.

Abileri de konuya katarak : eski eşiniz de dahil hepsinin sadakatsiz insanlar olduğunu anlatmaya çalışıyorsanız ; bu durumda boşandığınız için seviniyor olmanız gerekmez mi ?

Bu ilişkinin çok süreceğini mutlu olacaklarını falan mı düşünüyorsun bilmiyorum. Eşiniz pislik herifin teki. İlişki sürdürebilecek kapasitesi olan sorumluluk sahibi bir insan değil. Kadın desen 45ine gelmiş uğraştığı şeylere bak. rüzgar nereye eserse oraya savrulmuş zaten. İlişki durumu falan yapmak ergen kızlar gibi. Düşünüyorum. Kendimi onun yerine koyuyorum. Aşık oldum evli ama eşi evi terk etmiş bir adamla beraber oldum bir şekilde diyelim. Boşanma aşamasındalar diye kandım. Yav ben onların ortak yaşadığı eve gider miyim kesseler gitmem. Onu geçtim boşanma davası bitmeden gizli yaşarım bir şeyleri. Suçluluk hissim olur. Ama bu kadın da istediği kadar kariyerli tip olsun aklı eksik 5 karış havada.
Bu iki insanın ilişkisine isterse 898 kişi mutluluklar dilesin yürümez.
Zamanı gelecek bu sizin hiç umrunuzda olmayacak zaten. Çünkü siz de kendinizi hazır hissettiğinizde güzel başlangıçlar yaşayacaksınız. hem de çok daha saf temiz duygularla eminim.
O yüzden takıntı haline getirmeme önünüze bakmaya çalışın.

Saçma değil aslında, o kadın hep vardı, hayaleti evde hep dolandı, ilişkiye bile o kadının dumanı gitmemişken başlandı. Konu sahibi unuttururum sandı.

Banlanmışsınız, ama geri gelirsiniz ya da gelmezseniz de dışardan mutlaka okursunuz. Zamanında yapmanız gerekenleri yapmamışsınız, şimdi onun acısını çekiyorsunuz. İşten sıyrılmaya bakmayacakınız, elinizde ne var yok koyacaktınız mahkemeye, herkes de duyacaktı, ha 3 gün sonra unutulacaktı ama bilinecekti de ne mal oldukları. Siz seçimlerinizin sonuçları ile karşı karşıyasınız şu an. Şu saatten sonra yapabileceğiniz tek şey bu ruh hallerinizi aşmak olacak, hayatınıza bakmak olacak. Siz kurum kurum kurulurken dünya da dönüyor.

boşver

Ben böyle durumlarda Allaha havale ediyorum. İnanın benim Verebileceğim cezanın daha iyisini veriyor Allah. Hep böyle olmuştur.

Evet yaşadıkların kolay değil. Bir kadını inciten, ruhuna inen şeyler. Hayat bir öğretiden ibaret. Dersini al, yoluna sessiz sakin devam et. Ağır taş yerinde makbuldür ve kadına asalet yakışır.

Bu hissettiğiniz tamamen aldatılma sonucu oluşan hırs, başka bir şey değil. Eşiniz sizi aldattı, sizin yatağınızda başka biriyle oldu, sizi kandırdı diye nefret dolusunuz, anlaşılabilir bir duygu. Ama şöyle düşünün eski eşinin yatağına bir kadını alan erkek yeni eşinin yatağına neden almasın ki? Ya da evli bir erkekle birlikte olup, karısıyla yaşadığı eve giden, o yatakta yatıp kalkan bir kadının evliliğe, ilişkiye saygısı var mıdır? Sadakat duygusu taşıyor mudur? Benim şimdiye kadar gördüğüm böyle ilişkilerin hepsi aldatma ile sonuçlanıyor. İki taraf da aldatıyor bazen ayrılıyorlar bazen bile bile devam ediyorlar. Sizin en büyük hatanız boşanmada hak talep etmemek ve aldatıldığınızı sunmamak olmuş. Boşuna muhatap olmayın sadece kendinize zarar verirsiniz.

Tanimadigim biri bir arkadasim icin benim kocamla yatti soyle pislik boyle pislik bi insan va diye yazsa iyi yapmis eline saglik yazarim. Niye tanimadigim birine inanayim ki arkadasim dururken.

o kedi geri dönecek.

çok zayıf karakterliymiş eşiniz. kendi yatağınıza kadını almak, kadının sosyal medyadan aşk ilanlarına ses çıkarmamak filan tamamen (içten içe- bilinaçaltında) sizden intikam amaçlı. sen onu istemeyince egosu kırılmış ve böyle tamir etmiş. o da seni yok saymış yani. alkol sorunu olan zayıf kişiliklerden beklenecek hareketler bunlar. kucak açan biri de varken teselli bulmuş, onarılmış egosu biraz. ama biliyorsunuz erkeklerin aklı dank ettiğinde geç oluyor.

ben de zayıf kişilikli eski sevgilimle benzer dönemler geçirdik. geri geldi yalvarmalarla aylarca. zar zor kabul ettim, ama sonra midem almadı bıraktım. bu tarz şeyler olunca soğuyor insan farkında olmadan. sevdiğin insana yakıştıramıyorsun. adama saygın, inancın, geleceğe dair hayalin ve bir müddet sora takatin kalmıyor. yol göstermene ve çözüm üretmene karşın onun zayıf kişiliğiyle baş edememesi, güçlü olamaması, mücadele edememesi yüzünden, artık onu bir zavallı gibi görmeye başlıyorsun ve kadın erkek ilişkisinin enerjisi bitiyor aranızda. çok zor değişir böyle insanlar. kaç tane alkolik madde bağımlısı gördün iyileşen? işte seninki böyle bir tip. geri dönünce de arkana bakmadan kaç derim.

bir an evvel kendini iyileştir yaşama karış. insan yine seviyor yine hayal ediyor, yaşı yok bu işin

Kadınla sizin ne işiniz var üzülmeyin ama kocanız sizi sevseydi afeti devran olsa başkasını hayatına sokmazdı ayrilmazdiniz ayse olmus fatma olmus bir önemi yok sizi aldatan eşiniz lütfen bunun farkına varın kadına kurulmaktan vazgeçin üzmeyin kendinizi kafanızı dağıtacak aktiviteler bulun oylamaya çalışın kendinizi erkekler böyle onların bizim gibi duyguları yoğun değil kendi iyiliğiniz için takip etmeyin ilgilenmeyin

Ben şahsen böyle bir herifi, böyle bir kadınla baş başa bırakıp, kurtulduğuma şükrederim. Hırsınızdan ne yapacağınızı şaşırmışsınız, o kadın hep varmış zaten, siz şerefinizle kendi yolunuzu çizin. İfşa edeyim, şunu yapayım, bunu yapayım derken net kendinizi rezil edersiniz, onlara hiçbir şey olmaz ki. Asil bir kadın yok sayar artık, görmezden gelir, yapacağını da hukuki olarak yapar; yoluna bakar. Kaldı ki boşanmışsınız. Bırakın pisliklerinde boğulsunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…