- 9 Şubat 2017
- 34
- -34
- 39
-
- Konu Sahibi Rumuzkalmamis
Merhabalar,
6 yıllık evliliğimi aldatılma nedeni ile aralık ayında bitirdim.
Aslında çok aşık olarak evlenmiştim ama 6 yıl hep inişli çıkışlı geçti. Artık lanet olsun diyip, tek kuruş almadan, tüm emeklerimin üzerini çizerek boşandım.
Olay örgüsünü kısaca anlatmaya çalışacağım;
Yazın ailemin yanına memlekete gitmiştik birlikte, kendisi orda aşırı alkol aldığı bir gece trip attığım için (alkolle ilgili ciddi sorunları var) kavga çıkarıp, küsüp istanbula geri döndü.
O gece artik bittiğini vs söyleyip birbirimizi engelledik 1 ay kadar iletişimde bulunmadik.
Sonra bir şekilde tekrar konuşmaya başladık, sürekli güzel sözlerle beni etkilemeye çalıştı, bazen ağladi bazen yalvardı, ben de ne yalan söyleyeyim amacım boşanmak değildi de artık kaybetme korkusu yaşasın kendisini düzeltsin diye karşılık vermedim.
Bana yalvardığı zamanlarda meğer eski sevgilisi ile görüşmeye başlamış.
Son konuştuğumuz günün sabahında aradığımda biriyle görüşüyor bildirimi aldım, kendisine sorduğumda "kimse aramadı ilk senle konuşuyorum" dedi. Ekran görüntüsü istedim, aramayı silmiş. O dakika anladım. Vodafone dökümü istedim allem etti kallem etti vermedi.
O günkü yeminler de cabası...
En son dedim buna benim sınırlarımı zorlama biliyorsun ne yapar eder bulurum, rezillik çıkmasın adam gibi söyle.
Arsız aynen şöyle dedi; " ben erkeğim farkında mısın kaç aydır yalnızım"
Bu esnada annem ciddi ölümlerden döndü. Hastanelerde süründüğümüz zamanlar beyfendi şeyinin derdine düşmüş..
Bir kaç gün önce beni aldattığı eski sevgilisi feyste iliski ilani yapmış 1 ağustos diye.
12 eylüle kadar bu adam yalvarıp yakarıyordu.
Kuzenim görmüş ve whatsaptan mesaj atmış, "... abi evli bi adamla iliski yasayan kadın işte şimdi layığını bulmuşsun"
karşı cevap; hayatımda bir şeytan vardı şimdi bir melek var. Iste ben onun pesinden yeterince koşmuştum vs vs diye. Kuzenim ekran görüntüsü attı asla eski eşim degil yazan. Direkt kadın yazmış.
Çok uzun anlattım sanırım.
Bu kadın 45 lerinde gayet kariyerleri zengin bir kadın. Ama benim evime girip, benim yatagimda yatmış.
Hani genç kız olsa cahildir dersin, adam kimbilir ne yalan söylemiş de kandırmış diye ama öyle bir durum değil.
Benim emek emek yaptığım, inşaatını temizlediğim her eşyası, iğneden ipliğe çeyizim olan evde sevişmişler aylarca.
Boşanmadan sonra da ögreniyorum ki bu kadın yine ayrı olduğumuz bir dönemde yine girip çıkmış evime. Yani hep bir kenarda varmış.
Bir pislikten kurtulup, onurumu geri kazandığım için mutluyum ama gene de bu olanlar aklıma geldiğinde dipsiz bir kuyaya giriyorum sanki..
Bu kadın normal bir yerde çalışsa gidip rezil rüsva ederdim ama anaokulunda çalışıyor (anaokulu sahibi)
Bu şekilde yanlarına kâr kalması... milletin bunlara mutluluklar dilemesi...
En azından feysteki arkadaşlarına mesaj atıp bu kadının ne mal olduğunu anlatmak bilmiyorum nasıl olur?
*feyste mutluluklar dileyen kadın arkadaşlarından buraya üye olanlar da vardır kesin, belki denk gelen olur konuya:)
Burda her detayi ince ince vermek lazim sanirim.Konu çok saçma değil mi ya. Kiminle konuştuğunu bile bilmiyorken eski sevgilisi olduğunu nereden biliyorsunuz adını verecek değil, eski sevgilinin soyadına kadar ne biliyorsunuz,yatağında yattığını sosyal medyada paylaşmamıştır herhalde
kaldı ki siz niye bu kızı ilişki durumunu takip ediyorsunuz? Boşandıysanız hala kuzende niye ekli ve laf sokma çabası neden adam bekar? Kusura bakmayın da adam size yalvarırken sırf burnu sürtsün korku yaşasın diye ağırdan satmışsınız ters tepmiş.artık tüm bunların ne önemi var?
1. si eski sevgilisi oldugunu anaokulu sahibi oldugunu ogrendigimde anladim. Cunku biz ilk flört ettigimizde bahsetmisti boyle boyle bir kadın vardi ama ben sevemedim istemedim vs diye. Kadin 5-6 yas buyuktu.
Davayi actiktan bir sure sonra sabaha karsi esim icip kapima gelmisti ağlamıştı vs biz aglasirken bu kadin aradi, ismini gördüm. Bu telefonunu sakladi, bi ara arama kaydina goz ucuyla baktim baska bir kadin adi daha var. B.kun icine düştüğümü hissettiğim bi an iste.
2. Ben bosandiktan sonra exin yakin akrabalarindan biri " sen onceki sene koydeyken de bu kadın girip cikmis eve" diye
Neyse elimizde iki isim oldugundan bulmasi cok zor olmadi:) Nitekim ertesi gun de kadin ilan fotograf paylasip ilan etti.
Takip etmek dediginiz sey daha farkli oluyor.
Bu kadınla yeni degil daha once de aldattigini ogrenmesem sorun yoktu. Ama bu denli arsizca oldugunu bilmek farkli hissettiriyor.