- 9 Şubat 2017
- 34
- -34
- 39
-
- Konu Sahibi Rumuzkalmamis
Dava açsa hakli çıkacağını sanmıyorum. Bu adam aralik ayinda boşanmış. iliski ilanini bir kac gun once 1 ağustos olarak yapiyorsun.Şimdi ona buna yazsanız, bu kadın da öğrense ve dava etse belki haklı bile çıkar. Hiç kendinizi bu riske atmayın bence. Hayatınızdan atmışsınız zaten, kafanızdan da atmaya çalışın lütfen. Bir insan yapmaktan utanmadığı şeyler duyulduğunda, yerin dibine girmez zaten. Bu endişeyi ortalama ahlaka sahip insanlar taşır. Bahsettiğiniz kişiler çirkefleşip üzerinize bile gelebilir. Daha fazla üzerlerine izin vermeyin. Gelecek güzel günlerinize odaklanın siz.
Dava açarsa haklı çıkar. Özel hayatı ifşa etmiş olursunuz çünkü. Aldatılmayı ispatlayabilirseniz ki çok zor şu durumda, hafifletici sebep sayılır belki.Dava açsa hakli çıkacağını sanmıyorum. Bu adam aralik ayinda boşanmış. iliski ilanini bir kac gun once 1 ağustos olarak yapiyorsun.
Aslında o kişiden beni kurtardığı için o kadina minnettarim. Demek ki ben arkamı bile dönemediğim ikiyüzlü bir adami sevmisim hep.
Belki olay taze ondan bilmiyorum ama ciddi anlamda mutsuz etti beni. Tereyagindan kil çeker gibi oldu onlar icin.
Cok guzel yazmissiniz, parmaklariniza saglik.İyi de aldatan adam için neden enerjimi yorayım. Kaybeden o ben değilim ki? Tamam daha yeni ayrılık için ama . Yani bunun kadını erkeği yok. Kadın gel demiş adam da tamam demiş. Seçim eski kocanızın. Bitmiş gitmiş. Aile kavramı mı böyle bir adam ile aile olduğunuza gerçekten inanıyormuydunuz? Dürüst olun kendinize bence. Sende aldatıldın. Bende aldatıldım. Adrina Limanda aldatıldı .Burda aldatma denen şey illa fiziksel cinsel ve duygusal demek değil. Düpe düz kandırmış işte . Gene bir sende var mıyım diye ayar çekilmiş bir erkek tarafından. Boşanınca Afrika tazısı gibi giderim var mı diye piyasa yapmış. Seni de denemiş piyasam yoksa cepte dursun demiş. Yazdığım acı gelebilir ama bu . Sevgi falan yok. Tek gerçek eski eşiniz bir ruh hastası sırtlan ve de böyle bir adam için gerçekten değermi? Aldatmayı o seçti . Kaybeden de siz değilsiniz. Böyle adamlar için de köpek çekmek en iyisi . Yok saysanız önünüze baksanız bir dakkaya yoksa beni unuttum mu diye gene hortlar. Ve böyle adamlara şans verilmez. Şans almadığı kadınıda unutamazlar. Çünkü egoları için kalıcı bir hasardır o kadın onda. O sebeple kendinize sorun bunu kendime neden yapayım.
Bir insanı küçük düşürmek için onun hakkındaki özel bilgileri yayıyorsunuz ya o açıdan sıkıntılı olabilir bence. Bir trafik kazası için bile başıma gelmeyen kalmadığından ben çok korkarım adliyeden.Dava açsa hakli çıkacağını sanmıyorum. Bu adam aralik ayinda boşanmış. iliski ilanini bir kac gun once 1 ağustos olarak yapiyorsun.
Aslında o kişiden beni kurtardığı için o kadina minnettarim. Demek ki ben arkamı bile dönemediğim ikiyüzlü bir adami sevmisim hep.
Belki olay taze ondan bilmiyorum ama ciddi anlamda mutsuz etti beni. Tereyagindan kil çeker gibi oldu onlar icin.
Kendinizi küçük düşürmüş olursunuz sadece. Arkadaşlarına mesaj attığınızda sizin için “takıntılı eski eş” der geçerler. Kimse sandığınız gibi kadını aforoz etmez.En azından feysteki arkadaşlarına mesaj atıp bu kadının ne mal olduğunu anlatmak bilmiyorum nasıl olur?
Tesekkur ederimBen sizinle empati kurdum resmen şu an içime oturdu. Başıma gelmese de gelmiş gibi hissettim okurken. Kestirip atmanız çok güzel olmuş, onurlu duruşunuz ve kendinize olan saygınızdan dolayı sizi tebrik etmek istiyorum
Ancak bir yandan da bunlarla hiç mi hiç uğraşmaz, kendi hayatınıza bakarsanız veya en azından öyle görünürseniz, onlar için daha kötü olur. Erkekler, eski eşleri/sevgilileri hayatına devam ettiğinde nedense inanılmaz bozuluyorlar. Eski eşinizin minik egosuna en büyük darbe bu olur. Öbür kadın için de aynı şekilde, evli erkekle beraberlik yaşayan kadınların, o erkeğin eşine -boşanmış da olsalar- garip bir takıntısı oluyor. Yani demem o ki, siz bu insanlarla uğraştıkça egoları tatmin olacak. Zaten kime derseniz deyin, karşınızdaki insanlar rezil olmaktan korkan tipler mi sizce ? Baksanıza hareketlerine. Ay bu da bize takıntılı deyip kendilerini tatmin ederler ancak. O yüzden bu durumda kendi hayatınıza bakmanız, kendinize odaklanmanız en güzeli olacak. İsteyip ertelediğiniz şeyleri yapın mesela, dış görünüş olsun, kişisel gelişim olsun ne olursa. Bekarlığın tadını çıkarın böyle bir insandan kurtuldunuz. Biliyorum çok üzgün ve öfkelisiniz fakat zamanla iyi ki bitmiş diyeceksiniz emin olun.
Aldatilmayi kadin kendi tarih vererek kanitladi zaten.Dava açarsa haklı çıkar. Özel hayatı ifşa etmiş olursunuz çünkü. Aldatılmayı ispatlayabilirseniz ki çok zor şu durumda, hafifletici sebep sayılır belki.
O kanıt sayılmaz yalnız. Çok acayip bir düşünce tarzınız var.Tesekkur ederim
Aldatilmayi kadin kendi tarih vererek kanitladi zaten.
Bi kaç seans terapi aldim.Hiç gerek yok bence degermi 1 dk ayırmaya?
Hem eski eş için tek 1 kelime plan yok. Bunu size asıl yaşatan eski eşiniz. Tavsiyem neuroformat araştırmanız size iyi gelebilir yada elektriginiz tutan bir dr ile terapi.
Benim neuroformat ile çözdüğüm konular oldu migren deprem korkusu ve 1 kişiye belirgin öfke
Ayrıca dava boyutu varki bu sizi daha da yıpratır hakaret vs kişisel veri derken uzaklaştırma kararına kadar işi büyütülerse hiç toparlanamazsiniz
Bence demeyin zira çocuk psikoloji ile erkek psikolojisi aynı. Çocuğa kızınca gene aynı şeyi yapmak istediği ilgidir ve başarı. Olumsuz veya olumlu bir tepki almıştır ve sevildiğini düşünür. Aynı hareketler tekrarlar. Sizin şuan bagırmanız çağırmanız küfretmeniz sadece eski eşinizin egosunu doyurur. Çünkü nefrette bir tepkidir. Elalem için kılınızı kıpırdatırmısınız hayır. Kin nefret sevgi aşk bunlar erkekler için aynı duygular. O yüzden tepki vermeyi bırakın. Yolunuza bakın kendinizi geliştirin. Ha kapınıza ben ettim sen etmeye gelir . Ya demeyin sen bana şunu şunu yaptın . Ne oldu orda seni sevmediler mi. Kibarca kapatın kapınızı muhattap olmayın şu adamlarla. Kalsınlar ortada türemesinler. En kötü kendinizi iyi hissederseniz kendinizi geliştirir hayatınıza dönerseniz. He tamam acıyı elbette yaşayın. Ama adamların ekmeğine yağ sürmeyin.Cok guzel yazmissiniz, parmaklariniza saglik.
Gene de bi or....u demeyelim mi :)
* yalnizca kadina yuklendigim anlaşılmasın, exe sarfetmek icin lügatimi yeterince genislettim.
Bi kaç seans terapi aldim.
exi cok seviyordum, onu defettigimde kendime cok şaşırmıştım. Sonra bir korku oldu, acaba acisi sonra mi cikacak diye.
Terapist de bana cok iyi gelmemisti acikcasi. Bi baktim aldatan adamla empati yapiyorum, bıraktım.
Tavsiyenizi not aliyorum, tesekkur ederim.
Nesi acayip? Sizce bosanmamis bir adamla iliski tarihi nasil kanit olmaz? Milletin mutluluklar dilemesi?O kanıt sayılmaz yalnız. Çok acayip bir düşünce tarzınız var.
Nesi acayip? Sizce bosanmamis bir adamla iliski tarihi nasil kanit olmaz? Milletin mutluluklar dilemesi?
Detay detay yazmadim, exin aldatmasi kendi agziyla oldu zaten.
Bir kac esyami almaya gittigimde buldugum saclar, dusta bulunan sampuan, dus jeli, intim jel. Hepsini cektim. Abisiyle ve kendisiyle yazismalar ayrica duruyor.
Boşanma davasında kullandınız mı bu kanıtları? Aldatma sebebiyle mi açtınız davayı? Yoksa anlaşmalı mı boşandınız?Nesi acayip? Sizce bosanmamis bir adamla iliski tarihi nasil kanit olmaz? Milletin mutluluklar dilemesi?
Detay detay yazmadim, exin aldatmasi kendi agziyla oldu zaten.
Bir kac esyami almaya gittigimde buldugum saclar, dusta bulunan sampuan, dus jeli, intim jel. Hepsini cektim. Abisiyle ve kendisiyle yazismalar ayrica duruyor.
Haklısınız...Bence demeyin zira çocuk psikoloji ile erkek psikolojisi aynı. Çocuğa kızınca gene aynı şeyi yapmak istediği ilgidir ve başarı. Olumsuz veya olumlu bir tepki almıştır ve sevildiğini düşünür. Aynı hareketler tekrarlar. Sizin şuan bagırmanız çağırmanız küfretmeniz sadece eski eşinizin egosunu doyurur. Çünkü nefrette bir tepkidir. Elalem için kılınızı kıpırdatırmısınız hayır. Kin nefret sevgi aşk bunlar erkekler için aynı duygular. O yüzden tepki vermeyi bırakın. Yolunuza bakın kendinizi geliştirin. Ha kapınıza ben ettim sen etmeye gelir . Ya demeyin sen bana şunu şunu yaptın . Ne oldu orda seni sevmediler mi. Kibarca kapatın kapınızı muhattap olmayın şu adamlarla. Kalsınlar ortada türemesinler. En kötü kendinizi iyi hissederseniz kendinizi geliştirir hayatınıza dönerseniz. He tamam acıyı elbette yaşayın. Ama adamların ekmeğine yağ sürmeyin.