Aldatıldığım kadın hakkında

Ben konu açarken giris gelisme sonuc seklinde, en azindan anlasilmaya musait cumleler kurdum saniyorum.

Konuda sordugum sey tamamen sosyal bir olay. Kadina dava acamiyorum zaten.
Bosandigimiz esnada kadin benim icin tamemen 3. Sahisti. O olmaz baskasi olur dedim.
Ama oyle olmadigini maalesef ki bosandiktan sonra ogrendim. Ki gene de dava surecini uzatmak ister miydim bilmiyorum...

Konunuz çok planlı açılmış hissi uyandırdı bende. Aynı durumu yaşasak muhtemelen hepimiz çok sinirlenirdik ama bir yerden sonra da bu duygularınızı bir gözden geçirmeniz lazım. Kendi sağlığınız ve geleceğiniz için. Şimdi sizin açtığınız konuya biz yorum yapıp geçiyoruz ama sizin açınızdan bir sıkıntı doğurabilir. Bu sefer yaralarınızı sarmadan yeni şeylerle uğraşmak durumunda kalirsiniz bunun da size kazancı olmaz yıpranan sinirleriniz olur.

Konuda böyle yaparak bunu toplum olarak normallestirmiyor muyuz demişsiniz. Bu sizin, eşinizin ve bahsi geçen kadının meselesi. Yani olay üçünüz arasında yaşanmış. Ben toplumun bir bireyi olarak gidip eşinizin ya da o kadının yüzüne tükürmem çünkü bana ne derim.

Evet üzücü şeyler yaşamışsıniz kim olsa üzülür ama bir yerden sonra da önünüze bakmalısınız diye düşünüyorum. Hepimizin hayatında kayıplar, hastalıklar, üzüntüler gibi acılar oldu. Yani hepimiz hayatin bir yerinde başka olaylarla sınandik. Aynı yerde kalsaydık muhtemelen akıl hastanesinde olurduk. Bir yerden sonra bakış acımızı değiştirmek zorundayız bunu kendi sağlığımız için yapmalıyız.

Geçmiş olsun

Geçmiş gitmiş

Herkes layıkını bulur boşverin.

İnsanlara karşı kendinizi küçük düşürmüş olursunuz.

Yani bence abartıyorsunuz biraz. Hırsınızı alamamanızı anlıyorum ama yapmak istediğiniz şeyler de doğru, normal ve işe yarar gelmiyor bana.
Lutfen yanlis anlamayin sorumu.
Evli misiniz?
Ben 31 yasimda ilk kez asik oldugumu dusunerek ve cok severek evlendim.
Evlendiginizde artik herkes bir aile olarak goruyor sizi, bir sure sonra siz de bakiyorsunuz ki aile olduğunuzu hissediyorsunuz. Bunu anlatamadim biliyorum. Evliyseniz anlarsiniz diye dusunuyorum.
Insanin esiyle kendini güçlü hissetmesi, en buyuk destegi esinden gormesi vs vs

Aile onemli bisey bence.

*Atilan kaziktan bagimsiz yazdim:)

Lutfen yanlis anlamayin sorumu.
Evli misiniz?
Ben 31 yasimda ilk kez asik oldugumu dusunerek ve cok severek evlendim.
Evlendiginizde artik herkes bir aile olarak goruyor sizi, bir sure sonra siz de bakiyorsunuz ki aile olduğunuzu hissediyorsunuz. Bunu anlatamadim biliyorum. Evliyseniz anlarsiniz diye dusunuyorum.
Insanin esiyle kendini güçlü hissetmesi, en buyuk destegi esinden gormesi vs vs

Aile onemli bisey bence.

*Atilan kaziktan bagimsiz yazdim:)
Evliyim 9.5 yıllık 😌

Ben evliliğin ömür boyu sürmesi gerektiğine inanan bir insan değilim. Birbirimizi mutlu ettiğimiz sürece hayatı paylaşırız, mutlu edemediğimiz yerde çaresine bakarız şeklinde bakış açım. Tabi ki evlenirken bir sadakat sözü veriyoruz ama karşı taraf bu sözü tutmuyorsa ayrılmak ve kendi yoluma bakmak en iyi çözüm bence. Öyle intikam almak, rezillik çıkarmak falan bana göre şeyler değil.

İnsanoğlu doyumsuzdur...O kaçak,göçek ilişkinin adrenali güzel gelmiştir liseli aşıklar gibi...Eeeee şimdi nolucak ? diyecekleri gün çok sürmez buraya yazıyorum hatta ve hatta aman diyeyim size o eski eş kişisi bu kadından da bıkıp binlerce yalanla kapınıza bile gelebilir sakın sakın...Siz şimdi onlara bakmayıda, merak etmeyide kesin ve hayatınızı inşaa etmeye başlayın..Küllerinizden doğmaya başlayın...Allah' a havale edin...Unutmayın; en güzel intikam başarıdır ve mutluluktur :KK66:

kadını tebrik eden arkadaşlarının bu durumdan haberdar olmadığını nereden biliyorsun, haberdar olduklarına ben bile eminim şuan.
Yok canim, daha neler.
Zannetmiyorum, kadinlar az buçuk empati yaparlar.
Hani erkek milleti desek aynen birbirlerini desteklerler..
Bu tip iliskiler yasayan kadınlar dedigin gibi rahatca tebrik ederler diye dusunuyorum.

Bosanmis gitmissiniz koparip attiginiz bir bag icin neden zamaninizi kaybediyorsunuz? Onunuze bakin intikam alsaniz ne olacak ki? Siz bence pisman olsun gelsin surunsun istemissiniz ama eski esiniz zaten hep o kadini seviyormus demek ki hala devam ettiklerine gore. Siz de kendi sagliginiz icin birakin bu negatiflige saplanip kalmayi.

Toplumda rezillik ve şerefsizlik sandığımızdan daha yaygıni bence sıkıntı burda. O...luk da, g.vatlık da, kahpelik de, insanları sırttan bıçaklamak da, şerefsizliğin her türü artık toplumda normal karşılanıyor. Kimi kime şikayet edeceksiniz? Toplumun ahlak standardı her türlü yerlerde.

Eski eş leşşşş gibi şerefsiz bir insan, kadın da bir o....u 2 midesiz tip birbirlerini iyi bulmuşlar şu tabloda size yer yok zaten siz ahlaklı erkeklere yönelin artık.

Madem intikam istiyorsunuz sizin yerinizde olsam kadının anaokulunun websayfası varsa onu hacklerdim anasayfaya o...nun okulu yazardım güzelce. Mesajların görüntüsünü de buraya koyardım.
Anaokulunun muhakkak Google da işletme sayfası vardır. Oradaki yorumlara yazmak da mantıklı bence. İnsanlar arkadaşları evli adamla takılıyor diye ( ki muhtemelen zaten biliyorlar ) en fazla iki üç gün dedikodu yapar sonra arkadaşlık baki kalır. Ama çoğu insan bu tarz bir kadının okuluna çocuğunu göndermek istemez. İş hayatında itibar kaybı büyük olur. Ama özel hayatı ifşa davası açılırsa sıkıntı çıkabilir bence de. Bir avukata danışmak lazım.

Evliyim 9.5 yıllık 😌

Ben evliliğin ömür boyu sürmesi gerektiğine inanan bir insan değilim. Birbirimizi mutlu ettiğimiz sürece hayatı paylaşırız, mutlu edemediğimiz yerde çaresine bakarız şeklinde bakış açım. Tabi ki evlenirken bir sadakat sözü veriyoruz ama karşı taraf bu sözü tutmuyorsa ayrılmak ve kendi yoluma bakmak en iyi çözüm bence. Öyle intikam almak, rezillik çıkarmak falan bana göre şeyler değil.
:) ne guzel.

Intikam, rezillik vs inan ki hic o toplarda degildim. Ama insan bu kadar da salak yerine konmaz.
Sadakati vs gectim artik, diyorum ya ben eski esimin birbirimizden uzakken biriyle tanisip aldattigini düşündüm, temiz temiz kurtalayim baska da bisey istemem dedim.
Ama bu kadin daha once de yine ayri oldugumuz donemde benim yatağıma kadar girmis.
Bu kadari da fazla degil mi?

Bosanmis gitmissiniz koparip attiginiz bir bag icin neden zamaninizi kaybediyorsunuz? Onunuze bakin intikam alsaniz ne olacak ki? Siz bence pisman olsun gelsin surunsun istemissiniz ama eski esiniz zaten hep o kadini seviyormus demek ki hala devam ettiklerine gore. Siz de kendi sagliginiz icin birakin bu negatiflige saplanip kalmayi.
Evet canim demek ki...
Ama nedense evlenmek de istememis.

Aslinda kendinize kizginsiniz onlara degil. Alkol aliskanligi varsa bunu beraber yenmeye calisabilirdiniz. Ama onun yerine onu yalniz birakmis ayrilmissiniz. Bir kere ayrilindigi zaman bunun geri donusu cogunlukla olmuyor. Pesimden kosturayim ki akli basina gelsin turu bir method herkeste ise yaramaz. Mesela benim esim benim bir kotu huyum dolayisiyla ayrilip evi terketse mesajlarima aramalarima cevap vermese ben seni terkediyorum ne halin varsa gor dese ben o iliskinin tamamen bittigini dusunurum. Boyle bir durumda yaptigi tam olarak aldatma sayilmaz. Ama eger siz ayrilmadiginiz sirada da bu kadinla cinsel iliski kurduysa tabi ki aldatmistir.

N
Onların bagı hicbir zaman kopmamıs belli ki. Bunca sene gecmesine ragmen siz araya giren bir reklam gibi olmussunuz. Hicbir zaman aile, sevgili, es olmamıssınız görülüyor ki. Cünkü kopulmamıs. Muhtemelen kadın esinizin zaafı olmalı bu kadar zamanda kopamadıgına göre. Sizde formalite. Cünkü burdan o görülüyor çok üzgünüm.

İntikam atesine bürünmüssünüz. Ama bu ates size hiçbir fayda saglamaz.
Ay allah askina azicik mantikli yorum yapin ya.
He canim ne bicim reklamsa 6 yil sürdü. Ki son dakkaya kadar exin sensiz ölürümleri havada ucusuyordu.
Baskasini seven adam 6 yil niye beklesin bosar gider onun yanina.

Ben yakalamasaydim o beni dondurmenin pesindeydi.

Aslinda kendinize kizginsiniz onlara degil. Alkol aliskanligi varsa bunu beraber yenmeye calisabilirdiniz. Ama onun yerine onu yalniz birakmis ayrilmissiniz. Bir kere ayrilindigi zaman bunun geri donusu cogunlukla olmuyor. Pesimden kosturayim ki akli basina gelsin turu bir method herkeste ise yaramaz. Mesela benim esim benim bir kotu huyum dolayisiyla ayrilip evi terketse mesajlarima aramalarima cevap vermese ben seni terkediyorum ne halin varsa gor dese ben o iliskinin tamamen bittigini dusunurum. Boyle bir durumda yaptigi tam olarak aldatma sayilmaz. Ama eger siz ayrilmadiginiz sirada da bu kadinla cinsel iliski kurduysa tabi ki aldatmistir.
Tam olarak oyle degil. Simdi manas destani yazmamak adina kisa tutayim.
Alkol problemiyle ilgili inan ki o kadar cok mucadele verdim ki.

Cinsel iliski sart degil ki aldatma sayilmasi icin. Kopuk oldugumuz surede eski sevgilisine dönüyorsa bosanma davasi acsaymis mesela yada en azindan bana yalvarmayi biraksaymis. En azindan daha durustce olurdu.

Aynısını bende yaşadım. Eski esimin birlikte olduğu kız beni arayıp konuşunca, eşime durumu anlatmıştım. O da afedersiniz “bırak o o…pu para peşinde” şöyle böyle Birsuru şey demişti 😂😂 Sonra ben de sanki arkamdan “amann ne de gururlu” diyeceklermiş gibi, tek çöp almadan boşandım 😖☺️ Sonra o kızla hemen evlendi ☺️☺️ Bende yediremedim, hazmedemedim, 8 yılımı vermiştim. Ama zamanla unutuluyorrr 👍

Bosanma davasini actiktan sonra gördüm saclari, aslinda mahkemede kullanabilirdim, avukatim da sunalim dedi ama o sirada bir an once bu isten sıyrılmak istedim sadece.
Simdi pisman miyim bilmiyorum ama bu aldatilmanin yeni olmadigi daha once de kadinin benim evime girip cikmis olmasi vs dusundukce sinirleniyorum.

Ozel hayati ifsa demissiniz ya,
kendisinin ilan ettigi tarih ve o tarihte esimle olan diyalogumuzu paylastigimi düşünelim. Ekran goruntusunde de exle (güya) buyuk aşkımız. Burda kurulmus olan bir aileyi iki pisligin nasil yıktığını anlamis olmaz miyiz?
Davada yani?
Yani kadinin kevaşe olduğunu kamoyuna sundugum icin suclu bulunurum.. muhtemel..

Hukukta bir sürü sacma açık var evet ama bence iyi bir avukatla ustesinden gelinir. Hele bir de aileye deger veren bir hakime denk gelirsek.

Ya da ben abartiyorum bu aile kavramini...
Bence daha yoğun bir terapi almanız gerek. Normal ve sağlıklı düşünemiyorsunuz. Terapinin dozunu artırın . Mutluluklar size bundan sonra ki yaşamanız da

aldatılmış biri olarak intikam duygunu anlıyorum beraber mutlular senin üstüne basıp çiğneyip hemde bile bile göz göre göre. emin ol uğraşmaya değmez ar damarları olsa aldatmazlardı zaten

önüne bak

X