- 27 Aralık 2020
- 815
- 1.245
- 34
-
- Konu Sahibi Rumuzkalmamis
Davransanda davranmasanda değişen bir şey yok canım. Karakter dediğimiz şey sabit sonuçta.Haklısınız...
Benim icin mide bulantisindan baska birsey degil.
Yine de kafama takiliyor;
bu tip durumlarda, bu sekilde davrandıkça toplumca normallestirmis olmuyor muyuz?
Ama siz eleştiriyi kabul etmiyorsunuz bir kere bakın yorumlar gayet objektif doğru olan bu zaten..Niçin beni küçük düşürsün?
Belki birileri en fazla kuyruk acısı çektiğimi düşünür. Cok dert değil, yasadiklarimin yaninda.
Haklısınız...
Benim icin mide bulantisindan baska birsey degil.
Yine de kafama takiliyor;
bu tip durumlarda, bu sekilde davrandıkça toplumca normallestirmis olmuyor muyuz?
Yaaaa hem harika hem muhteşem hemde süper butonu olmadığından yazıyorumToplumda rezillik ve şerefsizlik sandığımızdan daha yaygıni bence sıkıntı burda. O...luk da, g.vatlık da, kahpelik de, insanları sırttan bıçaklamak da, şerefsizliğin her türü artık toplumda normal karşılanıyor. Kimi kime şikayet edeceksiniz? Toplumun ahlak standardı her türlü yerlerde.
Eski eş leşşşş gibi şerefsiz bir insan, kadın da bir o.uu birbirlerini iyi bulmuşlar şu tabloda size yer yok zaten siz ahlaklı erkeklere yönelin artık.
Madem intikam istiyorsunuz sizin yerinizde olsam kadının anaokulunun websayfası varsa onu hacklerdim anasayfaya o...nun okulu yazardım güzelce. Mesajların görüntüsünü de buraya koyardım.
Yaaaa hem harika hem muhteşem hemde süper butonu olmadığından yazıyorum
Bosanma davasini actiktan sonra gördüm saclari, aslinda mahkemede kullanabilirdim, avukatim da sunalim dedi ama o sirada bir an once bu isten sıyrılmak istedim sadece.Boşanma davasında kullandınız mı bu kanıtları? Aldatma sebebiyle mi açtınız davayı? Yoksa anlaşmalı mı boşandınız?
Sadece yazışmalar hukuki olarak kanıt sayılır ancak onlar da boşanma davasında kullanılmadıysa size karşı açılan özel hayatı ifşa davasında işe yaramaz. Çünkü bir başkasının özel hayatını ifşa etmenizle alakası yok bu kanıtların.
Sizin iyiliğiniz için söylüyorum ben. Planladığınız eylemde hem elinize geçecek bir şey yok hem de hukuki süreçle karşı karşıya kalma riskiniz oldukça yüksek.
Yani bence abartıyorsunuz biraz. Hırsınızı alamamanızı anlıyorum ama yapmak istediğiniz şeyler de doğru, normal ve işe yarar gelmiyor bana.Bosanma davasini actiktan sonra gördüm saclari, aslinda mahkemede kullanabilirdim, avukatim da sunalim dedi ama o sirada bir an once bu isten sıyrılmak istedim sadece.
Simdi pisman miyim bilmiyorum ama bu aldatilmanin yeni olmadigi daha once de kadinin benim evime girip cikmis olmasi vs dusundukce sinirleniyorum.
Ozel hayati ifsa demissiniz ya,
kendisinin ilan ettigi tarih ve o tarihte esimle olan diyalogumuzu paylastigimi düşünelim. Ekran goruntusunde de exle (güya) buyuk aşkımız. Burda kurulmus olan bir aileyi iki pisligin nasil yıktığını anlamis olmaz miyiz?
Davada yani?
Yani kadinin kevaşe olduğunu kamoyuna sundugum icin suclu bulunurum.. muhtemel..
Hukukta bir sürü sacma açık var evet ama bence iyi bir avukatla ustesinden gelinir. Hele bir de aileye deger veren bir hakime denk gelirsek.
Ya da ben abartiyorum bu aile kavramini...
Benim kadını çok dövesim geldiYani yani konu sahibesi yeterince intikam alamamış o yüzden içinde kalmış. Adam sarhoşmuş ben olsam sarhoşken ne yapar eder bulur iyice döverdim adamı, kadını da okulunu basıp döverdim. Hatta okul basmayı hala yapabilir konu sahibesi, darpın pek cezası yok , ilk olayı olduğu için max para cezası alır ... Boşanırken de iyice tazminat isterdim. Okuyanlar anlasın artık öç almadan bırakmayın eyyyyyyyy kadınlar sonra içinizde kalıyor
Ben konu açarken giris gelisme sonuc seklinde, en azindan anlasilmaya musait cumleler kurdum saniyorum.Peki bu kanıtlarınızı kullanıp dava açmak yerine neden konu açıp konuda detaylar verme gereği duydunuz?
Kadın “sen kocana yetmiyordun beni seçti “ diyen kendisini koca bi vajina olarak gören tiplerden amannnnn bırakın rezilliklerinde boğulsunlar alkolik adamla uğraşsınBen konu açarken giris gelisme sonuc seklinde, en azindan anlasilmaya musait cumleler kurdum saniyorum.
Konuda sordugum sey tamamen sosyal bir olay. Kadina dava acamiyorum zaten.
Bosandigimiz esnada kadin benim icin tamemen 3. Sahisti. O olmaz baskasi olur dedim.
Ama oyle olmadigini maalesef ki bosandiktan sonra ogrendim. Ki gene de dava surecini uzatmak ister miydim bilmiyorum...
Niçin küçük düşmüş olacağımı sordum oysa? Ciddi ciddi görüşünüzü merak ettigimden. Kevaşenin bi tanesine kevase dedim diye niye kucuk dusen ben oluyorum.Ama siz eleştiriyi kabul etmiyorsunuz bir kere bakın yorumlar gayet objektif doğru olan bu zaten..
Ya? Bosanmadan sonra tazminat olayini kimse soylemedi, hemen yarin soracagim. Tesekkur ederim.Yaşadıklarınıza üzüldüm. Bu insanlarda ar namus olmadığı için, ne yaparsanız yağın rezil de olmazlar.
Bütün delilleri toplayın, psikiyatriste gidin, güzel bir tazminat davası açın. Boşandıktan sonra da açabiliyorsunuz. Çoktan haketmişler.