Aldatıldığım kadın hakkında

Rezillik yapanın yanına kar kalıyor ahlak anlayışımız çok değişti maalesef

Bu rezillerden kurtulmuşsunuz en güzel kısmı bu bundan sonra hayırlı insanlarla karşılaştırsın Allah

Kızgınlığınız normal ama herhangi birine yazacağınız birşey eski eşiniz ve diğer kadın tipindeki insanları etkilemez.
Rezil olmak, etrafındaki insanları başka şeyler bilmesinden rahatsızlık duymak, bu tip insanlarda çok şey beklemek bence.
Kızgınlığınızda haklısınız ama zaten boşanmışsınız, ne halleri varsa görsünler. Kuzenin yaptığı da doğru değil, en azından size yazışmaların atması, daha çok öfke duymanızin haricinde hiçbir işe yaramaz bu ki yaramamış zaten.

Çok benzer bir hikaye yaşamış bir abla tanıyorum ama yaşi tabi oldukça büyük. Kendini rahatlatmak için yaptığı her eyleminde yara aldı. Çünkü zerre insanı duygu belirtisi göstermedi ne eski kocası ne de birlikte olduğu kadın. Seneler geçti ve kadıncağız öyle bir duruma geldi ki beyninde bir tümör belirdi. Hafızasının sadece eşi ile ilgili olan kısmını tamamen kaybetti. Çocuklarını bile silmişti hafızası.

Tabi eşini unuttugundan yaşattıklarını da unuttu ama o noktaya gelene kadar kendine çok eziyet etti.

Demem o ki hayat hep bir yerlerden yeniden başlıyor. Ve insana verilen en büyük hediye unutmak tabi sağlığınızı bozmadan.

Niçin beni küçük düşürsün?
Belki birileri en fazla kuyruk acısı çektiğimi düşünür. Cok dert değil, yasadiklarimin yaninda.
Ama siz eleştiriyi kabul etmiyorsunuz bir kere bakın yorumlar gayet objektif doğru olan bu zaten..

Haklısınız...

Benim icin mide bulantisindan baska birsey degil.

Yine de kafama takiliyor;
bu tip durumlarda, bu sekilde davrandıkça toplumca normallestirmis olmuyor muyuz?

Toplumda rezillik ve şerefsizlik sandığımızdan daha yaygıni bence sıkıntı burda. O...luk da, g.vatlık da, kahpelik de, insanları sırttan bıçaklamak da, şerefsizliğin her türü artık toplumda normal karşılanıyor. Kimi kime şikayet edeceksiniz? Toplumun ahlak standardı her türlü yerlerde.

Eski eş leşşşş gibi şerefsiz bir insan, kadın da bir o....u 2 midesiz tip birbirlerini iyi bulmuşlar şu tabloda size yer yok zaten siz ahlaklı erkeklere yönelin artık.

Madem intikam istiyorsunuz sizin yerinizde olsam kadının anaokulunun websayfası varsa onu hacklerdim anasayfaya o...nun okulu yazardım güzelce. Mesajların görüntüsünü de buraya koyardım.

Yaaaa hem harika hem muhteşem hemde süper butonu olmadığından yazıyorum

Yaaaa hem harika hem muhteşem hemde süper butonu olmadığından yazıyorum

Yani yani konu sahibesi yeterince intikam alamamış o yüzden içinde kalmış. Adam sarhoşmuş ben olsam sarhoşken ne yapar eder bulur iyice döverdim adamı, kadını da okulunu basıp döverdim. Hatta okul basmayı hala yapabilir konu sahibesi, darpın pek cezası yok , ilk olayı olduğu için max para cezası alır ... Boşanırken de iyice tazminat isterdim. Okuyanlar anlasın artık öç almadan bırakmayın eyyyyyyyy kadınlar sonra içinizde kalıyor

Bosanma davasini actiktan sonra gördüm saclari, aslinda mahkemede kullanabilirdim, avukatim da sunalim dedi ama o sirada bir an once bu isten sıyrılmak istedim sadece.
Simdi pisman miyim bilmiyorum ama bu aldatilmanin yeni olmadigi daha once de kadinin benim evime girip cikmis olmasi vs dusundukce sinirleniyorum.

Ozel hayati ifsa demissiniz ya,
kendisinin ilan ettigi tarih ve o tarihte esimle olan diyalogumuzu paylastigimi düşünelim. Ekran goruntusunde de exle (güya) buyuk aşkımız. Burda kurulmus olan bir aileyi iki pisligin nasil yıktığını anlamis olmaz miyiz?
Davada yani?
Yani kadinin kevaşe olduğunu kamoyuna sundugum icin suclu bulunurum.. muhtemel..

Hukukta bir sürü sacma açık var evet ama bence iyi bir avukatla ustesinden gelinir. Hele bir de aileye deger veren bir hakime denk gelirsek.

Ya da ben abartiyorum bu aile kavramini...

Hala geçmişte takılı kaldığınızı düşünürdüm ben,bana bu kadının ne olduğunu göstermeye çalışsaydınız.
Yani bu adam bulunmaz bir nimet mi de peşine düşüyorsunuz derdim açıkçası.
Evet aldatılmak,kandirilmak aşırı büyük tramva.
Ama siz normal olanı yapıp ayrilmissiniz,şimdi evet ben normalim ama onlar kötü demek sizin yaptığınızın arkasında duramadigini düşündürür.
İçinizde kıskançlık, öfke,eksiklik kalmış olabilir ama kendiniz baş edin bırakın ne halleri varsa görsünler.

Yani bence abartıyorsunuz biraz. Hırsınızı alamamanızı anlıyorum ama yapmak istediğiniz şeyler de doğru, normal ve işe yarar gelmiyor bana.

Benim kadını çok dövesim geldi

İnsanın çok canı yanınca Allah’a havale edemiyor haksızda değil konu sahibi de işte hep kendimize olan oluyor

Sizin açınızdan bakınca insanın sinirlenmesi kızması doğruymuş gibi geliyor ama kimse o açıdan bakmayacak boşuna kendinizi yormayın. Yani benim çevremdeki biri için tanımadığım bir insan bunları söylese bana ne derim dedikodu olur mu belki olur ama iki kişi de bunu umursamayacak kadar geniş ki sizi sizin evinizde yok saymışlar

Peki bu kanıtlarınızı kullanıp dava açmak yerine neden konu açıp konuda detaylar verme gereği duydunuz?
Ben konu açarken giris gelisme sonuc seklinde, en azindan anlasilmaya musait cumleler kurdum saniyorum.

Konuda sordugum sey tamamen sosyal bir olay. Kadina dava acamiyorum zaten.
Bosandigimiz esnada kadin benim icin tamemen 3. Sahisti. O olmaz baskasi olur dedim.
Ama oyle olmadigini maalesef ki bosandiktan sonra ogrendim. Ki gene de dava surecini uzatmak ister miydim bilmiyorum...

Yaşadıklarınıza üzüldüm. Bu insanlarda ar namus olmadığı için, ne yaparsanız yapın rezil de olmazlar.
Bütün delilleri toplayın, psikiyatriste gidin, güzel bir tazminat davası açın. Boşandıktan sonra da açabiliyorsunuz. Çoktan haketmişler.

Son düzenleme:
Kadın “sen kocana yetmiyordun beni seçti “ diyen kendisini koca bi vajina olarak gören tiplerden amannnnn bırakın rezilliklerinde boğulsunlar alkolik adamla uğraşsın

Ama siz eleştiriyi kabul etmiyorsunuz bir kere bakın yorumlar gayet objektif doğru olan bu zaten..
Niçin küçük düşmüş olacağımı sordum oysa? Ciddi ciddi görüşünüzü merak ettigimden. Kevaşenin bi tanesine kevase dedim diye niye kucuk dusen ben oluyorum.

Bu arada evet harika yorumlar geldi bunun icin de herkese tesekkur ederim.

Ya? Bosanmadan sonra tazminat olayini kimse soylemedi, hemen yarin soracagim. Tesekkur ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…