Aldatıldığım kadın hakkında

Rumuzkalmamis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2017
34
-34
39
Merhabalar,

6 yıllık evliliğimi aldatılma nedeni ile aralık ayında bitirdim.
Aslında çok aşık olarak evlenmiştim ama 6 yıl hep inişli çıkışlı geçti. Artık lanet olsun diyip, tek kuruş almadan, tüm emeklerimin üzerini çizerek boşandım.

Olay örgüsünü kısaca anlatmaya çalışacağım;

Yazın ailemin yanına memlekete gitmiştik birlikte, kendisi orda aşırı alkol aldığı bir gece trip attığım için (alkolle ilgili ciddi sorunları var) kavga çıkarıp, küsüp istanbula geri döndü.
O gece artik bittiğini vs söyleyip birbirimizi engelledik 1 ay kadar iletişimde bulunmadik.

Sonra bir şekilde tekrar konuşmaya başladık, sürekli güzel sözlerle beni etkilemeye çalıştı, bazen ağladi bazen yalvardı, ben de ne yalan söyleyeyim amacım boşanmak değildi de artık kaybetme korkusu yaşasın kendisini düzeltsin diye karşılık vermedim.

Bana yalvardığı zamanlarda meğer eski sevgilisi ile görüşmeye başlamış.
Son konuştuğumuz günün sabahında aradığımda biriyle görüşüyor bildirimi aldım, kendisine sorduğumda "kimse aramadı ilk senle konuşuyorum" dedi. Ekran görüntüsü istedim, aramayı silmiş. O dakika anladım. Vodafone dökümü istedim allem etti kallem etti vermedi.
O günkü yeminler de cabası...

En son dedim buna benim sınırlarımı zorlama biliyorsun ne yapar eder bulurum, rezillik çıkmasın adam gibi söyle.
Arsız aynen şöyle dedi; " ben erkeğim farkında mısın kaç aydır yalnızım"

Bu esnada annem ciddi ölümlerden döndü. Hastanelerde süründüğümüz zamanlar beyfendi şeyinin derdine düşmüş..

Bir kaç gün önce beni aldattığı eski sevgilisi feyste iliski ilani yapmış 1 ağustos diye.
12 eylüle kadar bu adam yalvarıp yakarıyordu.

Kuzenim görmüş ve whatsaptan mesaj atmış, "... abi evli bi adamla iliski yasayan kadın işte şimdi layığını bulmuşsun"
karşı cevap; hayatımda bir şeytan vardı şimdi bir melek var. Iste ben onun pesinden yeterince koşmuştum vs vs diye. Kuzenim ekran görüntüsü attı asla eski eşim degil yazan. Direkt kadın yazmış.

Çok uzun anlattım sanırım.

Bu kadın 45 lerinde gayet kariyerleri zengin bir kadın. Ama benim evime girip, benim yatagimda yatmış.
Hani genç kız olsa cahildir dersin, adam kimbilir ne yalan söylemiş de kandırmış diye ama öyle bir durum değil.
Benim emek emek yaptığım, inşaatını temizlediğim her eşyası, iğneden ipliğe çeyizim olan evde sevişmişler aylarca.

Boşanmadan sonra da ögreniyorum ki bu kadın yine ayrı olduğumuz bir dönemde yine girip çıkmış evime. Yani hep bir kenarda varmış.

Bir pislikten kurtulup, onurumu geri kazandığım için mutluyum ama gene de bu olanlar aklıma geldiğinde dipsiz bir kuyaya giriyorum sanki..

Bu kadın normal bir yerde çalışsa gidip rezil rüsva ederdim ama anaokulunda çalışıyor (anaokulu sahibi)

Bu şekilde yanlarına kâr kalması... milletin bunlara mutluluklar dilemesi...
En azından feysteki arkadaşlarına mesaj atıp bu kadının ne mal olduğunu anlatmak bilmiyorum nasıl olur?

*feyste mutluluklar dileyen kadın arkadaşlarından buraya üye olanlar da vardır kesin, belki denk gelen olur konuya:)

yani. Konuyu başta bir de sonra okudum.. orta kısımda ne var bilmiyorum tahmin edebiliyorum. Bunu kendine niye yapıyorsun?

Sonuç olarak bosanmisiniz zaten. Kadına karşı kinlenmissiniz ama eşiniz de aynısı, yani birbirlerini bulmuşlar. Değer mi böyle tiplerle uğraşmaya? Size bir katkısı olacak mı?

En son arkadaşlarından buraya üye olan vardır demişsiniz çok fazla takmışsıniz. Bu durum sizin psikolojinize zarar verir.

Şimdi düşünüyorum sosyal medyada mutluluk dilediğim, tebrik ettiğim bir arkadaşım için kadının biri bana ulaşıp “bu kadın benim kocamla yattı, evliyken ayarttı” falan dese bana ne derim. Çünkü cidden bana ne. Hem tanımadığım bir kadının sözüne neden inanayım hem de arkadaşımın özel hayatıyla neden ilgileneyim.

Anlıyorum içiniz soğusun istiyorsunuz da çok saçma yahu. Kadını iş yerine ya da arkadaşlarına rezil etmeyi planlarken eşinizle ilgili bu tip planlarınız olup olmadığını da merak ettim azıcık.

yani. Konuyu başta bir de sonra okudum.. orta kısımda ne var bilmiyorum tahmin edebiliyorum. Bunu kendine niye yapıyorsun?
Eski eş gibi pislikler ve bu tip kadınlar yüzünden aile kavramının içinin boşaldığını düşünüyorum.
Gayet normal şeylermiş gibi kabullenilmesi benim hoşuma gitmiyor.
Siz mesela boyle bir durumda sessizliginizi koruyabilir miydiniz?

O detayi yazmadim, evet onun bir kac akrabasına nasil bir pislik oldugundan bahsettim.
Yukarıda yazdigim cevabi rica etsem bir okur musunuz, tekrar mesaj olmasin.

Sorununuz aslında o kadın değil.
Her ikisinin de size zerre saygı duymaması.
Anlattıklarınızdan onu anladım.
Mesela kadının yaşını belirtmeniz, evinizde aldatılmanız sizi umurlarına katmadıklarını gösteriyor.
Buna üzülmüşsünüz gibi geldi.
Hepsini kirli mendili çöpe atar gibi atın ve dönüp bakmayın

Allah'ından bulsunlar diyip yolunuza devam edeceksiniz.Bahsettiğiniz türlü bir eylemde bulunmak sizi küçük düşürür.

Hissettikleriniz çok insani duygular, haklı üzüntü öfke ve kırgınlık mevcut. Zamanla atlatacaksınız. Kendinizi oyalayacak ığraşlar bulun

Yok ya o son anda aklima geldi:) 90 küsur kadina nasil mesaj atsam diye düşünürken:)

Ikisi de aşağılık insanlar, neden sadece kadina yonelik planlar yapiyorsunuz?
Soyle dusunun; evliyken baskasiyla birlikte olan bir erkek ve evli bir adamla birlikte olan bir kadin ne kadar birbirine sadik kalabilir? Bu ikisinin mutlu olma ihtimali zaten cok düşük bence. Bosuna ugrasmayin, siz kendi hayatiniza odaklanin.

Şimdi ona buna yazsanız, bu kadın da öğrense ve dava etse belki haklı bile çıkar. Hiç kendinizi bu riske atmayın bence. Hayatınızdan atmışsınız zaten, kafanızdan da atmaya çalışın lütfen. Bir insan yapmaktan utanmadığı şeyler duyulduğunda, yerin dibine girmez zaten. Bu endişeyi ortalama ahlaka sahip insanlar taşır. Bahsettiğiniz kişiler çirkefleşip üzerinize bile gelebilir. Daha fazla üzerlerine izin vermeyin. Gelecek güzel günlerinize odaklanın siz.

O detayi yazmadim, evet onun bir kac akrabasına nasil bir pislik oldugundan bahsettim.
Yukarıda yazdigim cevabi rica etsem bir okur musunuz, tekrar mesaj olmasin.
Aile kavramı falan demişsiniz de yine elinize geçecek bir şey görmüyorum ben. Dediğim gibi insanların özel hayatından kimin kiminle olduğundan bize ne? Yani siz bunları yazınca çevresindeki herkes kadının yüzüne tükürüp terk edecek falan mı sanıyorsunuz? En fazla üç gün arkasından konuşacaklar bitecek.

Niçin beni küçük düşürsün?
Belki birileri en fazla kuyruk acısı çektiğimi düşünür. Cok dert değil, yasadiklarimin yaninda.
Onları önemsemiyor gibi davranmanız gerekiyor,bu çirkef insanlarla uğraşmak istemiyorsanız tabi ki.Sizi çok iyi anlıyorum ama,umursamaz tavırlarınız onları daha çok sinir edecektir.

Onların bagı hicbir zaman kopmamıs belli ki. Bunca sene gecmesine ragmen siz araya giren bir reklam gibi olmussunuz. Hicbir zaman aile, sevgili, es olmamıssınız görülüyor ki. Cünkü kopulmamıs. Muhtemelen kadın esinizin zaafı olmalı bu kadar zamanda kopamadıgına göre. Sizde formalite. Cünkü burdan o görülüyor çok üzgünüm.

İntikam atesine bürünmüssünüz. Ama bu ates size hiçbir fayda saglamaz.

İyi de aldatan adam için neden enerjimi yorayım. Kaybeden o ben değilim ki? Tamam daha yeni ayrılık için ama . Yani bunun kadını erkeği yok. Kadın gel demiş adam da tamam demiş. Seçim eski kocanızın. Bitmiş gitmiş. Aile kavramı mı böyle bir adam ile aile olduğunuza gerçekten inanıyormuydunuz? Dürüst olun kendinize bence. Sende aldatıldın. Bende aldatıldım. Adrina Limanda aldatıldı .Burda aldatma denen şey illa fiziksel cinsel ve duygusal demek değil. Düpe düz kandırmış işte . Gene bir sende var mıyım diye ayar çekilmiş bir erkek tarafından. Boşanınca Afrika tazısı gibi giderim var mı diye piyasa yapmış. Seni de denemiş piyasam yoksa cepte dursun demiş. Yazdığım acı gelebilir ama bu . Sevgi falan yok. Tek gerçek eski eşiniz bir ruh hastası sırtlan ve de böyle bir adam için gerçekten değermi? Aldatmayı o seçti . Kaybeden de siz değilsiniz. Böyle adamlar için de köpek çekmek en iyisi . Yok saysanız önünüze baksanız bir dakkaya yoksa beni unuttum mu diye gene hortlar. Ve böyle adamlara şans verilmez. Şans almadığı kadınıda unutamazlar. Çünkü egoları için kalıcı bir hasardır o kadın onda. O sebeple kendinize sorun bunu kendime neden yapayım.

Benim ailemde bir aldatan adam var bir aldatılan kadın bir de adamla birlikte olup aldatmaya vesile olan kadın….
Adam aldattığı kadını boşayıp diğer kadınla evlendi, ben birinci derece akrabamla 10 yıl görüşmedim, midem almadı ve başka nedenlerim de vardı, bu on yıl içinde evlendiler çocuk sahibi oldular, boşanan kadın da evlendi boşandı falan filan….
Ben tepkimi koydum yıllarca görüşmedim de ne oldu, bir tarafları mı duydu, ne değişti hayatlarında ben tepki verince?hiç
Sizdeki de aynı durum, siz bir hamle yapacaksınız onlar misliyle karşılık verecek, böyle sürüp gidecek, size ne katacak onlara ne kaybettirecek? Hiç
Vay efendim o kadın şöyle bu adam böyle söylemleri sadece sizi ele ayağa düşürür, basitleşmeye gerek var mı
Boşamışsınız bitmiş gitmiş daha ne araştırıp duruyorsunuz size ne boşadığınız adama dilenen mutluluklardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…