Aldatıldığım kadın hakkında

Hıcbısey olmaz önünüzdeki maclara bakın adınız kıskanç eski eş olarak kalır en fazla

Bunlarla kendinizi kandırmayın lütfen. Adam sizi hiç sevmemiş. 6 senenin hesabını yapmayın bana. Arada kopulmayan bir bağ var. 6 yıl hiçbir şey değil adam sizi döndürse bile aklı diğerinde ve koparmıyor. O yüzden sevilmemenizin acısını bence böyle çıkarmayın.

Siz elinizden geleni yapmışsınız zaten eski eşiniz iflah olmamış.. Seviyesiz basit bir kadınla uğraşmayı muhatap almayın kendinize layık görmeyin bunu lutfen.. Siz o kadınla aynı seviyede değilsiniz değerinizi düşürmeyin. Onlar kim oluyor sizin tek sözünüze lafınıza bile layık değiller öyle düşünün.

Valla bana böyle bir mesaj atsanız
Psikolojinizin bozuk olduğunu düşünürüm
Olan olmuş siz bosanmissiniz
Tamam haketmemissiniz
Ama atadan aylar geçmiş gaza gelip ona buna söylemenin bir manası yok
Ki adam tarihi bile yazmış kendi ailesinden çekinmiyor
Yazdığınız yazacağınız kişi emin olun kısa zamanda bosanmissiniz zaten
Demek ki evliliğiniz bitmek uzereymis
İmzalar sadece sizi bor arada tutuyormuş diyecektir
Boyle cevaplar alıp daha çok öfke nöbeti gecirmekse niyetiniz buyrun yazın tanımadığınız kişilere
Bu durum sizi sadece komik duruma düşürür
Eski kocanızda çaresiz zavallı diyecektir ardınizdan
Lütfen mutlu olun ve çevrenize onunla ilgili duyduklarını size yetistirmemeliri söyleyin

cehennem olup gitsinler ya. karaktersiz insanlar zaten her ilişkisinde yanlış yapmaya meyilli olur, sanıyor musunuz ki çook mükemmel, birbirlerine hiç hata yapmadıkları bir ilişkileri olacak? başkasıyla evliyken beni karısının yatağında yatıran adam benim aşkımdan öldüğünü, hayat boyu bana sadık olacağını söylese ne kadar inandırıcı olabilir? hoş ben de bunu kabulleniyorsam ahlak anlayışım bellidir. tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş. sizden uzak allaha yakın olsunlar.

Ben aldatma konularında 2. Kişiye diyecek söz bulamıyorum nedenine gelince
Size sadakat sözü veren eşiniz, nikahınızda eşinizle karşı taraf sizi bağlamaz sizde maalesef ki onu. Evli biriyle beraber olmak onun tercihi ve yanlışı ama sizi aldatmayacak olan eşinizdi.
Yoksa kadın hayır evlisin olmaz dese daha mı iyi
İyiki karşılık vermişte eşinizin gerçek yüzünü görmüşsünüz.
Kadına neler dedi bilemezsiniz zaten aylarca evde olmadığınız için kadında belki kağıt üstünde bir evlilik sanıyordu
Öyle olmasa bile yine sizin davanız eşinizle
Boşanmışsınız da artık yapabileceğiniz bir şey kalmamış
Hani boşanmadan önce yazsanız bunun zina davası var tazminatı var var da var ama önünüze bakmaktan başka şansınız kalmamış

Hicbi şey yapmayın. Allaha havale edin. Günü gelir siz unutursunuz ama Allah yapılan haksızlıkları unutmaz. Misliyle çıkarır. Genelde kadına yuklenilmis bende sinir oluyorum böyle o*rspulara fakat sadakat sözü veren eşiniz. Asıl suçlu o yani. Ayrıca aldatan bi insan her türlü tekrar aldatır yani o kadını da illa ki aldatacak. Alkolikmiş zaten sanki cok mu mutlu olacaklar belasını bulmuş ikiside bence.

Eşin gerçek yüzünü gördüğünüz için sevinin bence.

Arkadaşım hakkında evli biriyle birlikte olduğu kulağıma gelse (şu anki sevgilisinin muhtemelen kıskanç eşinden) yalan olduğunu düşünürüm. Yalan olmasa da açıkçası beni bağlamaz 3 kişi arasındaki olaylar köklü arkadaşım ile olan bağımı çok kıramaz. En kötü bir hata yapmış derim. Açıkçası çok sallamam yani.

Bunu asıl sallayacak kişiler kadını tanımayan kesim. Dedikoduyu onlar yayıyor zaten. Ee tanımayan herkese de x okulun sahibi eşimle yattı demeyin bence. Kıskanç takıntılı eş konumu evli adamla yatan eş gibi hoş bir durum değil. O konuma sokmayın kendinizi.

Yani açıkçası en karaktersiz insan eşiniz burada bunun farkında mısınız? Sizin kapınızda yalvarıp evde exiyle sevişiyor.

Kadın ise evli olabilirsiniz ama ayrı olduğunuz zamanda eşinizle buluşuyor.

Yani eş 10 hatalıysa kadın anca 1 hatalı çıkabilir.

Siz kadını rezil etmeyi düşüneceğinize eşiniz için aynı planları kursaydınız ya da tazminat vb. alsaydınız.

Şimdi yapmanız gereken tek şey önünüze bakmanız.

Kendimi avuturken ben
Adam belki koynunuzdayken bile o kadını hayal ediyordu, belki de en büyük zaafıydı, siz kendinizi kandırın. Çok gördük ölürüm, geberirimli serenadlar sonrası başkasının koynuna giren zibilyon tane erkek. Siz erkekleri tanımıyorsunuz.

O son dediğinizi sakın yapmayın. Kendinizi rezil edersiniz bir de küçük düşürürsünüz. Zaten siz onları ne kadar rezil ederseniz edin onlar bana ne de derler geçerler. Bir de ben ihanetle kurulan ilişkilerin yine ihanetle bittiğine defalarca şahit oldum. Eş sadık değil başka bir kadına gidiyor en ufak bir sorunda yine o kadına ihanet ediyor. Aslında bana kalırsa burda en büyük suçlu eş ya da sevgili. Bu ilişkiye saygıları yok. Neden boşanmıyorlar diye soracak olursanız çünkü evde hazır yemek pişireni, çamaşır yıkayanı var. Erkek burda rahatını bozmak istemiyor. Ben senelerce evli olup da eşini defalarca aldatanı gördüm ama boşanmıyorlar işte.

İfşa ederseniz evlenmelerini hızlandırmış olursunuz bence

Olurlar 6-7 yıl

Şikayet edilirseniz ceza alma durumuyla karşılaşabilirsiniz,
Şahsi fikrimdir ,zaman en iyi ilaçtır takip etmek lüzumsuzdur,keşkelerin bi manası yoktur kendinize de bi zaman verin kötü günlerden geçiyoruz mutlu etmeye bakın kendinizi.

yav gene mi sen?onlarca nik aldın geldin geldin yazdın.iyiki bir kocan varmış iyi ki boşanmışsınn.düş adamın yakasındann.hatta adama talip çıkarmı diye sevgilisi kılığında bile konu açtın.evet adam harika hepimiz de peşindeyiz oldu mu?tee allahımmm.editardon yanlış konuya yazmışım sinirle.özür konu sahibi

Son düzenleme:
Bu aldatma mevzularında genelde dikkatimi aynı şey çekiyor. Belki de ben yanlış anlıyorum. Erkeğe değil kadına kin duyuluyor daha çok. Elbette eski eşinize de çok kızgınsınızdır ama kadını rezil etmek istiyorsunuz. İkisi de iğrenç insanlardır orası ayrı. Ama eşiniz var ya tam bir aşağılık. O kadını sizin evinize getiren, sizin emeğinizin üzerinde yatıran sizin eşiniz. Bu kariyeri yerinde zengin bir kadın değil de hiç beklemediğiniz özellikleri olan bir kadın da olabilirdi. Eşinizin karşısına namussuz bir kadın çıkmış demek yetmez eşiniz namussuzmuş bunu kabul edin. Rezil edecekseniz eski eşinizi rezil edin. Ama nereye kadar. Allah yardımcınız olsun. En doğru karar aslanlar gibi yolunuza devam edip dik durmak. Onlar kendi pisliklerinde boğulurlar. Siz küçük hesaplar peşinde kendinizi yıpratmayın.
Bir gün kuafördeyken bir kadın geldi. Kuaför ablaya ay nolu yüzümü kapat dedi. Dayak yemiş kadın. Nasıl üzüldüm nasıl üzüldüm. Polisi arayalım sığınma evine yerleştirelim dava açalım falan diye akıl veriyoruz. Meğer bu dayak yiyen kadının evlendiği adam eski karısını bu kadınla aldatmış ve bu kadınla evlenmiş. Adamın ilk karısı ve üç çocuğu pırlanta gibilermiş. Allah o kadın ve çocukları bu adamdan kurtarmış anladınız mı? Bir insan kötüyse kolay kolay değişmiyor.

Bu nu şiddet

Valla ben yokum yeni senden dinliyorum mutluluk falan dilemedim

bence enerjinizi onlara harcamak yerine hayatınıza odaklanın kaybettiğiniz zaman var dahada mı kaybetmek istiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…