- 20 Temmuz 2014
- 2.031
- 2.472
- 133
Belki tekrar aldatır, belki Bi daha asla yapmaz. Ama siz ömür boyu her an aldatacakmış gibi yaşayacaksınız. Güven bir kere kırıldımı tekrar yerine gelmiyor. Hayatınızı bu şüpheyle, bu korkuyla yaşamaya değer mi?
Ablalarını dinle, tecrübe konuşuyor..hem sen bunun ilk kez olduğunu nereden biliyorsun? Bence adam ilk kez yakalandı ama öncesinde başkaları da var. Sen hala pişman olur mu diye konu açYani gerçekten takıldığınız noktalar takdire şayan. Teşekkür ederim.
senden daha iysisni bulunca yapar . demekki diğer kız senden iyi değil . meslek güzelli gibib durumlar5 senelik bir ilişkim vardı. Son dönemlerde yoğun iş tempomdan dolayı eskisi kadar sık görüşememeye başlamıştık.(ikimiz farklı sehirlerdeydik) Bir de aramızda bazı meselelerden dolayı ufak gerginlikler çıkmaya başlamıştı. Ama çok seviyordum onu, evlenmeyi düşünüyorduk. Ancak aldatıldığımı öğrendim. O kişi bana ulaştı. İlişkileri birkaç ay sürmüş,erkek arkadaşım onunla bağlantıyı kesmek isteyince o da bana söyleme ihtiyacı hissetmiş. Bu arada kız benim varlığımı biliyormuş bunu bilerek konuşmuş. zaten ben erkek arkadaşımdan ayrıldıktan sonra onunla devam etmek için aramaya yazmaya devam etmiş. Neyse. Olayın üzerinden 6 ay geçti. Erkek arkadaşım hala bana ulaşmaya çalışıyor. Görüşemediğimiz ve gerginlikler yaşadığımız dönemde ondan soğuduğumu hatta onu sevmediğimi hissettiğini ve bir boşluğa düştüğünü ne kadar yanlış olduğunun farkında olduğunu söylüyor. Hala barışmaya çalışıyor. Pişman olduğunu biliyorum ama tekrar yapmayacağının bir garantisi yok ve olanları unutamıyorum. Ancak kendisi cok ısrarlı en azından bir kez şans ver diyor. Aylardır aynı şey. Sizce aldatan bir erkek akıllanır mı? Affetmek demek yeniden yapmasına bir davetiye değil midir?
bende tam tersi aldatılan kadınların daha güzel olduğunu düşünüyorum,adam bu sebeple komplekse falan giriyor ezikleniyor yetersizlik duygusuna kapılıyor kendince kendini ispatlamaya çalışıyor egosunu tatmin ediyor hastalıklı kişiliğiyle vssenden daha iysisni bulunca yapar . demekki diğer kız senden iyi değil . meslek güzelli gibib durumlar
evli erkeklerde oluyor dediğinz , dominant kadınlar sürekli ilgi isteyen poh pohlanmayı bekleyen kadınların kocaları. kendilerini poh pohlatmaya egolarını şişirmek için daha çirkin kadınlarla oluyor. bekarlar için ise en iyi kızı bulup evelenmek için . tabi bu benim görüşüm . gözlemlerimbende tam tersi aldatılan kadınların daha güzel olduğunu düşünüyorum,adam bu sebeple komplekse falan giriyor ezikleniyor yetersizlik duygusuna kapılıyor kendince kendini ispatlamaya çalışıyor egosunu tatmin ediyor hastalıklı kişiliğiyle vs
adamın üstüne roket atsam ancak bu kadar tokatlanırdı sanırım ay cümle kurayım derken istemsiz saydırmışım
Akıllanacaksa da sen barışırsan akıllanmaz. Sen dönmeyip sağlam bir ders olacaksın hayatında ki bir dahaki ilişkisinde yapmayacak. Sen affedersen nasıl olsa affediyor diyerek tekrarlama riski çok yüksek5 senelik bir ilişkim vardı. Son dönemlerde yoğun iş tempomdan dolayı eskisi kadar sık görüşememeye başlamıştık.(ikimiz farklı sehirlerdeydik) Bir de aramızda bazı meselelerden dolayı ufak gerginlikler çıkmaya başlamıştı. Ama çok seviyordum onu, evlenmeyi düşünüyorduk. Ancak aldatıldığımı öğrendim. O kişi bana ulaştı. İlişkileri birkaç ay sürmüş,erkek arkadaşım onunla bağlantıyı kesmek isteyince o da bana söyleme ihtiyacı hissetmiş. Bu arada kız benim varlığımı biliyormuş bunu bilerek konuşmuş. zaten ben erkek arkadaşımdan ayrıldıktan sonra onunla devam etmek için aramaya yazmaya devam etmiş. Neyse. Olayın üzerinden 6 ay geçti. Erkek arkadaşım hala bana ulaşmaya çalışıyor. Görüşemediğimiz ve gerginlikler yaşadığımız dönemde ondan soğuduğumu hatta onu sevmediğimi hissettiğini ve bir boşluğa düştüğünü ne kadar yanlış olduğunun farkında olduğunu söylüyor. Hala barışmaya çalışıyor. Pişman olduğunu biliyorum ama tekrar yapmayacağının bir garantisi yok ve olanları unutamıyorum. Ancak kendisi cok ısrarlı en azından bir kez şans ver diyor. Aylardır aynı şey. Sizce aldatan bir erkek akıllanır mı? Affetmek demek yeniden yapmasına bir davetiye değil midir?
Kabul etmeyin kesinlikle aldatan siz olsaydınız herkese sizi or*** olarak anlatırdı akıllı olun.5 senelik bir ilişkim vardı. Son dönemlerde yoğun iş tempomdan dolayı eskisi kadar sık görüşememeye başlamıştık.(ikimiz farklı sehirlerdeydik) Bir de aramızda bazı meselelerden dolayı ufak gerginlikler çıkmaya başlamıştı. Ama çok seviyordum onu, evlenmeyi düşünüyorduk. Ancak aldatıldığımı öğrendim. O kişi bana ulaştı. İlişkileri birkaç ay sürmüş,erkek arkadaşım onunla bağlantıyı kesmek isteyince o da bana söyleme ihtiyacı hissetmiş. Bu arada kız benim varlığımı biliyormuş bunu bilerek konuşmuş. zaten ben erkek arkadaşımdan ayrıldıktan sonra onunla devam etmek için aramaya yazmaya devam etmiş. Neyse. Olayın üzerinden 6 ay geçti. Erkek arkadaşım hala bana ulaşmaya çalışıyor. Görüşemediğimiz ve gerginlikler yaşadığımız dönemde ondan soğuduğumu hatta onu sevmediğimi hissettiğini ve bir boşluğa düştüğünü ne kadar yanlış olduğunun farkında olduğunu söylüyor. Hala barışmaya çalışıyor. Pişman olduğunu biliyorum ama tekrar yapmayacağının bir garantisi yok ve olanları unutamıyorum. Ancak kendisi cok ısrarlı en azından bir kez şans ver diyor. Aylardır aynı şey. Sizce aldatan bir erkek akıllanır mı? Affetmek demek yeniden yapmasına bir davetiye değil midir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?