Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aldatan erkek akıllanır mı?
- Konu Sahibi Milenayy
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.634
- 823
- 23 Temmuz 2014
- 6.336
- 17.916
- 448
Bu soruyu sorduğunuza göre ümidiniz var ama maalesef akıllanmaz hemde bunu tanımadığım tüm erkek kılığına girmiş aldatan tipler için söylüyorum.5 senelik bir ilişkim vardı. Son dönemlerde yoğun iş tempomdan dolayı eskisi kadar sık görüşememeye başlamıştık.(ikimiz farklı sehirlerdeydik) Bir de aramızda bazı meselelerden dolayı ufak gerginlikler çıkmaya başlamıştı. Ama çok seviyordum onu, evlenmeyi düşünüyorduk. Ancak aldatıldığımı öğrendim. O kişi bana ulaştı. İlişkileri birkaç ay sürmüş,erkek arkadaşım onunla bağlantıyı kesmek isteyince o da bana söyleme ihtiyacı hissetmiş. Bu arada kız benim varlığımı biliyormuş bunu bilerek konuşmuş. zaten ben erkek arkadaşımdan ayrıldıktan sonra onunla devam etmek için aramaya yazmaya devam etmiş. Neyse. Olayın üzerinden 6 ay geçti. Erkek arkadaşım hala bana ulaşmaya çalışıyor. Görüşemediğimiz ve gerginlikler yaşadığımız dönemde ondan soğuduğumu hatta onu sevmediğimi hissettiğini ve bir boşluğa düştüğünü ne kadar yanlış olduğunun farkında olduğunu söylüyor. Hala barışmaya çalışıyor. Pişman olduğunu biliyorum ama tekrar yapmayacağının bir garantisi yok ve olanları unutamıyorum. Ancak kendisi cok ısrarlı en azından bir kez şans ver diyor. Aylardır aynı şey. Sizce aldatan bir erkek akıllanır mı? Affetmek demek yeniden yapmasına bir davetiye değil midir?
- 9 Kasım 2021
- 689
- 1.296
- 63
Ah bunu böyle kafasına kazıyasım var kardeşimin...neden böyle bir erkeğe razı olasın ki? evli değilsin, çocuğun yok , karşına güzel insanların çıkma ihtimali yüksekken neden bu ihtimali sıfırlayasın?
Benim bir konum var. Kardeşim de daha önce eşini aldatmış baskasebepten bosanmış birisi ile birlikte..
Hepimiz olmaz diyoruz. Sana da diyorum akıllanmaz bunlar. Pişmanlıkla simdi sana neler der ama ilişki tekdüzeye baglayınca yine aynı adam olucaktır.
Kaç uzaklas derim. Bakma arkana
- 25 Aralık 2020
- 5.132
- 18.846
- 198
- 41
yakalanmamış ki öbür kız ulaşmış..Kendince daha dikkatli olacak, yakalanmayacak işte. Öyle düşünüyordur.
öbür kız ulaşmasa konu sahibi bu konuyu bilecek miydi?
belki başkaları da var mesela nereden bilelim?
- 30 Aralık 2009
- 4.277
- 16.491
- 733
- 24 Şubat 2020
- 2.812
- 7.679
- 88
O da bir yakalanma çeşidi. Kız nasıl ulaşabilmiş? Hayatına giren diğer kadınların birinci kadına ulaşamaması için daha gizli, tedbirli davranmayı öğrenir. Birlikte olduğu kişilere gerçek adını söylemez, sevgilisi olduğunu söylemez, sosyal medya hesaplarını herkese açık yapmaz mesela atıyorum.yakalanmamış ki öbür kız ulaşmış..
öbür kız ulaşmasa konu sahibi bu konuyu bilecek miydi?
belki başkaları da var mesela nereden bilelim?
Kiz biliyormus ,adamin baska iliskisi oldugunuO da bir yakalanma çeşidi. Kız nasıl ulaşabilmiş? Hayatına giren diğer kadınların birinci kadına ulaşamaması için daha gizli, tedbirli davranmayı öğrenir. Birlikte olduğu kişilere gerçek adını söylemez, sevgilisi olduğunu söylemez, sosyal medya hesaplarını herkese açık yapmaz mesela atıyorum.
- 20 Temmuz 2014
- 2.031
- 2.472
- 133
bende tam tersi aldatılan kadınların daha güzel olduğunu düşünüyorum,adam bu sebeple komplekse falan giriyor ezikleniyor yetersizlik duygusuna kapılıyor kendince kendini ispatlamaya çalışıyor egosunu tatmin ediyor hastalıklı kişiliğiyle vs
adamın üstüne roket atsam ancak bu kadar tokatlanırdı sanırım ay cümle kurayım derken istemsiz saydırmışım
O dövmeyle nasıl hatun düşürmüş yaw
Dövmeyi yaptırmadı mı yoksa?
- 9 Şubat 2010
- 18.324
- 1
- 41.367
- 798
Tabi ki yaptırmadı aşk olsunO dövmeyle nasıl hatun düşürmüş yaw
Dövmeyi yaptırmadı mı yoksa?
- 28 Mart 2021
- 203
- 155
- 53
- 30
Konu başlığını gördüm sadece . Hayır düzelmez5 senelik bir ilişkim vardı. Son dönemlerde yoğun iş tempomdan dolayı eskisi kadar sık görüşememeye başlamıştık.(ikimiz farklı sehirlerdeydik) Bir de aramızda bazı meselelerden dolayı ufak gerginlikler çıkmaya başlamıştı. Ama çok seviyordum onu, evlenmeyi düşünüyorduk. Ancak aldatıldığımı öğrendim. O kişi bana ulaştı. İlişkileri birkaç ay sürmüş,erkek arkadaşım onunla bağlantıyı kesmek isteyince o da bana söyleme ihtiyacı hissetmiş. Bu arada kız benim varlığımı biliyormuş bunu bilerek konuşmuş. zaten ben erkek arkadaşımdan ayrıldıktan sonra onunla devam etmek için aramaya yazmaya devam etmiş. Neyse. Olayın üzerinden 6 ay geçti. Erkek arkadaşım hala bana ulaşmaya çalışıyor. Görüşemediğimiz ve gerginlikler yaşadığımız dönemde ondan soğuduğumu hatta onu sevmediğimi hissettiğini ve bir boşluğa düştüğünü ne kadar yanlış olduğunun farkında olduğunu söylüyor. Hala barışmaya çalışıyor. Pişman olduğunu biliyorum ama tekrar yapmayacağının bir garantisi yok ve olanları unutamıyorum. Ancak kendisi cok ısrarlı en azından bir kez şans ver diyor. Aylardır aynı şey. Sizce aldatan bir erkek akıllanır mı? Affetmek demek yeniden yapmasına bir davetiye değil midir?
- 12 Kasım 2010
- 2.885
- 16.648
- 408
- 39
Bir kere gerçekleri kabullenin, erkek arkadaşınız yoğun falan değilmiş sadece yeni heyecanlar peşindeymiş sizede yoğunum diye uydurmuş, sizde inanmamışsınız, aranızın kötü olmasının nedeni ile o kız hayatına girmemiş, erkek arkadaşınız algılarını açıp başka heyecanlar peşinde koşmaya başlayınca sizi sizi boşlamış ve aranız bozulmuş. Yani kısacası sizin ilişkiniz kötü olduğu için o kız hayatına girmedi , o kız ya da o kızdan önce hayatına aldığı veya almaya niyetlendiği kızlarda aradığı heyecenmar yüzünden sizin ilişkiniz bu hale geldi. İkinci olarak yazacağım belki ağır olacak ama gerçek bu; erkek arkadaşınız size saygısı olmadığı gibi açık açık sizin saf ve salak olduğunuzu düşünüyor. Zira hayatındaki kadına biraz saygı duyan ve onu zeki olduğunu düşünen bir adam hiç olmazsa yakalanırım korkusu ile böyle bir halt yemez. Adam anlık bir karar kurbanı falan da değil, bildiğin kaç ay ikinizi bir arada idare etmiş ve emin olun bu sürede ikinizi kıyaslamış ve siz daha iyi bir tercih olduğunuzu düşündüğü için şimdilik sizin peşinizde ama arayışı devam edecek ve sizden daha iyi olduğunu düşündüğü biri olursa emin olun tekmeyi basmak için bir dakika düşünmez. Size bir tavsiye hayatta hiç kimseye size vermeyeceğinden emin olduğunuz ikinci sansı vermeyin ve sizi sadece bir tercih olarak gören bir adamla yola çıkmayın. Her kadın, sevgilisini hayatının vazgeçilmezi olarak gören ve kaybetmekten korkan bir adamla yola çıkmalı bana göre. Seni vazgeçilmez olarak görmezse senin erkek arkadaşınız gibi daha iyisi varmı diye sağa sola takılnaya devam eder
Defalarca aldatılan evli bir kadın olarak söylüyorum siz affettikce devam eder yapmaya asla akıllanmazlar akillanan varmı bilmem ama ben hiç görmedim bence bir an önce hayatınızdan çıkarın evlenip pişman olmaktansa yol vermeniz en doğrusu5 senelik bir ilişkim vardı. Son dönemlerde yoğun iş tempomdan dolayı eskisi kadar sık görüşememeye başlamıştık.(ikimiz farklı sehirlerdeydik) Bir de aramızda bazı meselelerden dolayı ufak gerginlikler çıkmaya başlamıştı. Ama çok seviyordum onu, evlenmeyi düşünüyorduk. Ancak aldatıldığımı öğrendim. O kişi bana ulaştı. İlişkileri birkaç ay sürmüş,erkek arkadaşım onunla bağlantıyı kesmek isteyince o da bana söyleme ihtiyacı hissetmiş. Bu arada kız benim varlığımı biliyormuş bunu bilerek konuşmuş. zaten ben erkek arkadaşımdan ayrıldıktan sonra onunla devam etmek için aramaya yazmaya devam etmiş. Neyse. Olayın üzerinden 6 ay geçti. Erkek arkadaşım hala bana ulaşmaya çalışıyor. Görüşemediğimiz ve gerginlikler yaşadığımız dönemde ondan soğuduğumu hatta onu sevmediğimi hissettiğini ve bir boşluğa düştüğünü ne kadar yanlış olduğunun farkında olduğunu söylüyor. Hala barışmaya çalışıyor. Pişman olduğunu biliyorum ama tekrar yapmayacağının bir garantisi yok ve olanları unutamıyorum. Ancak kendisi cok ısrarlı en azından bir kez şans ver diyor. Aylardır aynı şey. Sizce aldatan bir erkek akıllanır mı? Affetmek demek yeniden yapmasına bir davetiye değil midir?
- 14 Haziran 2022
- 574
- 819
- 33
Bir insan yedisinde neyse yetmişindede odur. Ve huylu huyundan vazgeçmez diye bu iki sözde sorduğun sorunun cevabı var.5 senelik bir ilişkim vardı. Son dönemlerde yoğun iş tempomdan dolayı eskisi kadar sık görüşememeye başlamıştık.(ikimiz farklı sehirlerdeydik) Bir de aramızda bazı meselelerden dolayı ufak gerginlikler çıkmaya başlamıştı. Ama çok seviyordum onu, evlenmeyi düşünüyorduk. Ancak aldatıldığımı öğrendim. O kişi bana ulaştı. İlişkileri birkaç ay sürmüş,erkek arkadaşım onunla bağlantıyı kesmek isteyince o da bana söyleme ihtiyacı hissetmiş. Bu arada kız benim varlığımı biliyormuş bunu bilerek konuşmuş. zaten ben erkek arkadaşımdan ayrıldıktan sonra onunla devam etmek için aramaya yazmaya devam etmiş. Neyse. Olayın üzerinden 6 ay geçti. Erkek arkadaşım hala bana ulaşmaya çalışıyor. Görüşemediğimiz ve gerginlikler yaşadığımız dönemde ondan soğuduğumu hatta onu sevmediğimi hissettiğini ve bir boşluğa düştüğünü ne kadar yanlış olduğunun farkında olduğunu söylüyor. Hala barışmaya çalışıyor. Pişman olduğunu biliyorum ama tekrar yapmayacağının bir garantisi yok ve olanları unutamıyorum. Ancak kendisi cok ısrarlı en azından bir kez şans ver diyor. Aylardır aynı şey. Sizce aldatan bir erkek akıllanır mı? Affetmek demek yeniden yapmasına bir davetiye değil midir?
- 18 Nisan 2022
- 13
- 14
- 3
- 29
- 31 Ocak 2020
- 2.502
- 9.670
- 108
Ah bunu böyle kafasına kazıyasım var kardeşimin...
Benim bir konum var. Kardeşim de daha önce eşini aldatmış baskasebepten bosanmış birisi ile birlikte..
Hepimiz olmaz diyoruz. Sana da diyorum akıllanmaz bunlar. Pişmanlıkla simdi sana neler der ama ilişki tekdüzeye baglayınca yine aynı adam olucaktır.
Kaç uzaklas derim. Bakma arkana
ama burada mesele akıllanıp akıllanmaması da değil sadece. belki binde bir ihtimal akıllandı diyelim, ki olabilir hayat ama sen neden böyle bir şeye rıza gösteresin yani kendini neden ihtimaller denizinde boğasın. ona baktı mı onunla konuştu mu bununla sevişti mi böyle hayat mı geçer
Aynen aldatan erkek akıllanır tabii bir daha sevgilim var demez daha dikkatli olur bir kere yakalanmak akıllandırır5 senelik bir ilişkim vardı. Son dönemlerde yoğun iş tempomdan dolayı eskisi kadar sık görüşememeye başlamıştık.(ikimiz farklı sehirlerdeydik) Bir de aramızda bazı meselelerden dolayı ufak gerginlikler çıkmaya başlamıştı. Ama çok seviyordum onu, evlenmeyi düşünüyorduk. Ancak aldatıldığımı öğrendim. O kişi bana ulaştı. İlişkileri birkaç ay sürmüş,erkek arkadaşım onunla bağlantıyı kesmek isteyince o da bana söyleme ihtiyacı hissetmiş. Bu arada kız benim varlığımı biliyormuş bunu bilerek konuşmuş. zaten ben erkek arkadaşımdan ayrıldıktan sonra onunla devam etmek için aramaya yazmaya devam etmiş. Neyse. Olayın üzerinden 6 ay geçti. Erkek arkadaşım hala bana ulaşmaya çalışıyor. Görüşemediğimiz ve gerginlikler yaşadığımız dönemde ondan soğuduğumu hatta onu sevmediğimi hissettiğini ve bir boşluğa düştüğünü ne kadar yanlış olduğunun farkında olduğunu söylüyor. Hala barışmaya çalışıyor. Pişman olduğunu biliyorum ama tekrar yapmayacağının bir garantisi yok ve olanları unutamıyorum. Ancak kendisi cok ısrarlı en azından bir kez şans ver diyor. Aylardır aynı şey. Sizce aldatan bir erkek akıllanır mı? Affetmek demek yeniden yapmasına bir davetiye değil midir?