• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatan erkek akıllanır mı?

5 senelik bir ilişkim vardı. Son dönemlerde yoğun iş tempomdan dolayı eskisi kadar sık görüşememeye başlamıştık.(ikimiz farklı sehirlerdeydik) Bir de aramızda bazı meselelerden dolayı ufak gerginlikler çıkmaya başlamıştı. Ama çok seviyordum onu, evlenmeyi düşünüyorduk. Ancak aldatıldığımı öğrendim. O kişi bana ulaştı. İlişkileri birkaç ay sürmüş,erkek arkadaşım onunla bağlantıyı kesmek isteyince o da bana söyleme ihtiyacı hissetmiş. Bu arada kız benim varlığımı biliyormuş bunu bilerek konuşmuş. zaten ben erkek arkadaşımdan ayrıldıktan sonra onunla devam etmek için aramaya yazmaya devam etmiş. Neyse. Olayın üzerinden 6 ay geçti. Erkek arkadaşım hala bana ulaşmaya çalışıyor. Görüşemediğimiz ve gerginlikler yaşadığımız dönemde ondan soğuduğumu hatta onu sevmediğimi hissettiğini ve bir boşluğa düştüğünü ne kadar yanlış olduğunun farkında olduğunu söylüyor. Hala barışmaya çalışıyor. Pişman olduğunu biliyorum ama tekrar yapmayacağının bir garantisi yok ve olanları unutamıyorum. Ancak kendisi cok ısrarlı en azından bir kez şans ver diyor. Aylardır aynı şey. Sizce aldatan bir erkek akıllanır mı? Affetmek demek yeniden yapmasına bir davetiye değil midir?
Evlenirseniz hayatınızı yakarsınız. Şimdi hiçbir sıkıntı sorumluluk yokken aldatıyor, yarın sorumluluklar bastıracak , aileler , uyum süreci falan bi ton dert olacak, üstüne hamile de kalabilirsiniz , şimdi yapan evlendikten sonra hiç dayanamaz.

Onu sevmediginizi dusunduyse sizi terk etseymis. Sevgisizlik ayrilik sebebi degil midir? Hem uzaksiniz hem evli degilsiniz. Ayrılmak bir mesaj+engele bakardi. Kaldi ki sevgiliyken yasadiginiz tartismalari evliyken de yasayacaksiniz. Bosluga dusunce iradesini kaybedip aldatan erkek evliykende aldatir.

valla hiç belli olmaz. Çok ciddi travma yaşadıysa sen olmadan yapamıyorsa aldatmayabilir. 6 aydır peşinden koştuğuna göre sanki yapmaz ama bilmiyorum tabi erkek bu, garantisi yok
Ben çok gördüm öyle peşinden koşanlar yalvaranlar yakaranlar, evlenince en çok onlar dünyayı dar ediyor insana sadece aldatma falan da değil olay. Aşırı adamdan hep korkmuşumdur.

buradaki hanımlara sinirlendikleri için kızmayın konu sahibi
sinirlenmelerinin nedeni aldatılmışsınız pişkin pişkin utanmadan hala yazabiliyor sizin mideniz bulanıp kati suretde asla diyeceğiniz ve bu konu üstünde düşüneceğim birşey yok bitti diyeceğiniz yerde acaba akıllanmışmıdır diye içinizdeki şans verme dürtünüze kızıyorlar çünkü kendinize bunu yapmanız bir kadın olarak biizm zorumuza gidiyor

ondan...

5 senelik bir ilişkim vardı. Son dönemlerde yoğun iş tempomdan dolayı eskisi kadar sık görüşememeye başlamıştık.(ikimiz farklı sehirlerdeydik) Bir de aramızda bazı meselelerden dolayı ufak gerginlikler çıkmaya başlamıştı. Ama çok seviyordum onu, evlenmeyi düşünüyorduk. Ancak aldatıldığımı öğrendim. O kişi bana ulaştı. İlişkileri birkaç ay sürmüş,erkek arkadaşım onunla bağlantıyı kesmek isteyince o da bana söyleme ihtiyacı hissetmiş. Bu arada kız benim varlığımı biliyormuş bunu bilerek konuşmuş. zaten ben erkek arkadaşımdan ayrıldıktan sonra onunla devam etmek için aramaya yazmaya devam etmiş. Neyse. Olayın üzerinden 6 ay geçti. Erkek arkadaşım hala bana ulaşmaya çalışıyor. Görüşemediğimiz ve gerginlikler yaşadığımız dönemde ondan soğuduğumu hatta onu sevmediğimi hissettiğini ve bir boşluğa düştüğünü ne kadar yanlış olduğunun farkında olduğunu söylüyor. Hala barışmaya çalışıyor. Pişman olduğunu biliyorum ama tekrar yapmayacağının bir garantisi yok ve olanları unutamıyorum. Ancak kendisi cok ısrarlı en azından bir kez şans ver diyor. Aylardır aynı şey. Sizce aldatan bir erkek akıllanır mı? Affetmek demek yeniden yapmasına bir davetiye değil midir?
Muhtemel kız onu istemediyse sizde de ışık gördüyse yazmaya devam ediyordur

Zaten ben affedeyim demiyorum farkındaysanız. Ayrıca ne kadar acımasızca bir yorum yapmışsınız. Bu olayda benim hiçbir suçum yok dönüp adamı affetmedim de. Akıllanması gereken sizsiniz diyerek yargısız infaz yapıyorsunuz. Sizin kadar kaba olmayacağım. Yaşayan anlar benim neler hissettiğimi. Umarım yaşamazsınız ama anlamanızı isterdim. Sağlıcakla kalın.
Sizi gayet iyi anlıyorum merak etmeyin. Daha önce aldatıldım, affetmek aklımın ucundan bile geçmedi. Buraya konu açtığınıza göre sizin için hala bir ihtimal var demektir.

buradaki hanımlara sinirlendikleri için kızmayın konu sahibi
sinirlenmelerinin nedeni aldatılmışsınız pişkin pişkin utanmadan hala yazabiliyor sizin mideniz bulanıp kati suretde asla diyeceğiniz ve bu konu üstünde düşüneceğim birşey yok bitti diyeceğiniz yerde acaba akıllanmışmıdır diye içinizdeki şans verme dürtünüze kızıyorlar çünkü kendinize bunu yapmanız bir kadın olarak biizm zorumuza gidiyor

ondan...
Kullanılan dilden dolayı sinirlendim. Yoksa tabi ki zaten ben fikir almak için konu açtım herkes konuyla ilgili düşüncesini paylaşabilir. Sizde haklısınız affetme düzelme umudum varmış gibi duruyor dışardan ama gerçekten affetmek istemiyorum içim almıyor onu, sadece çok ısrarcı davrandı acaba gerçekten erkekler akıllanıyor mu bu süreçten geçen baska insanlar da var mı diye fikirlerinizi almak istedim. Yoksa sert çıkıp kimsenin kalbini kırmak değil niyetim

Yazıp sildim, biraz hak vermek istedim belki düzelir diyecek oldum ama maalesef bende de geri dönüşü yokmuş bu durumun 🙃

Kullanılan dilden dolayı sinirlendim. Yoksa tabi ki zaten ben fikir almak için konu açtım herkes konuyla ilgili düşüncesini paylaşabilir. Sizde haklısınız affetme düzelme umudum varmış gibi duruyor dışardan ama gerçekten affetmek istemiyorum içim almıyor onu, sadece çok ısrarcı davrandı acaba gerçekten erkekler akıllanıyor mu bu süreçten geçen baska insanlar da var mı diye fikirlerinizi almak istedim. Yoksa sert çıkıp kimsenin kalbini kırmak değil niyetim
değişmezler çünkü karakteri buna müsait biri ki yemiş bu haltı. basit bir hata ya da yanlış olsa belki değişir denir ama şiddet ve ihanet bu ikisi varya asla ama asla değişmez emin olun

Nesi acimasiz? Acimasiz olan Hem sizinle sevgili olup hemde baskasi ile Olan "erkek arkadasiniz".

Nasil bir mideniz varsa artik. Ayrilamasalar haberiniz bile olmayacakti.
Kelimelere neden bu kadar takıldığınızı anlamıyorum. Ben onu erkek arkadaşım olarak gördüğüm için o amaçla yazmadım. Nasıl hitap edeceğimi bilemedim. Uzun bir yazı ve eski kelimesini kullanıp kullanmamaya takılmadım. Neyse dediğiniz gibi olsun. Gerçekten uğraşamayacağım.

Back