• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatan erkek akıllanır mı?

Belki tekrar aldatır, belki Bi daha asla yapmaz. Ama siz ömür boyu her an aldatacakmış gibi yaşayacaksınız. Güven bir kere kırıldımı tekrar yerine gelmiyor. Hayatınızı bu şüpheyle, bu korkuyla yaşamaya değer mi?

Bence de ya aradığım yorum net buydu.
Herkes tekrar yapar demiş ama yapmayabilir de. Belki kafasına dank etti, belki hakikaten deli divane pişman. Geleceğe dahil ihtimaller… Asıl ve gerçek sorun bir daha yapar mı kaygısıyla karın ağrısıyla günler seneler geçirebilecek misiniz konu sahibi?

Cidden konuya yorum yazanlar şaka mı?
Kız ben ille affedeceğim dememiş ki. Yaşadığı acıyı anlatmış. Yaşadığı travma nedeniyle ve adamın 6 aydır peşini bırakmaması da üstüne eklenince insan beyni bazı şeyleri pozitivize edebilir. Bence bu affetmeli miyim konusundan ziyade, teslim olmak istemiyorum yüzüme gerçekleri bir kez daha vurun konusu olmuş. Bu da kimseyi akılsız etmez.
Sizin adınıza üzüldüm konu sahibi. 5 yıllık bir ilişki sonrası daha da zordur eminim, senelerinizin birlikte geçtiği insan nitekim. Ama bu acı da geçecek.
Allah karşınıza daha iyilerini çıkarsın inşallah. <3

Aldatmak bir kişilik bozukluğudur. Karakterin de oturmadığını gösterir. O yüzden bu noktaya gelen kişi sonuçlarına katlanıp itiraf etmek yerine bir başkasından öğrendiğiniz konu hakkında pişman oluyorsa bence yine yapar. Bu benim görüşüm tabi. Sonuçta kişilik ve karakter bizi biz yapan şeylerdir. Bu değerler olmadan ne bir eş, ne bir arkadaş ne de bir baba size doğru sevgiyi verebilir. Benim de boşanma aşamasında olmamın sebebi bu. Eski sevgilisi varken de ben varmışım birimizle eğlenmiş birimizle evlenmiş bunu da yeni öğrendim. Yani kişi neyse o kalıyor. Aklınızın bir köşesinde bu varken siz de ilişkiye rahat devam edemezsiniz. İlişkilerin olmazsa olmazıdır güven ve sadakat. Biri olmadan da üzgünüm diğeri olmuyor. Bahtınız, şansınız açık olsun 🌸

Konu sahibi eski sevgiliniz , tekrar aldatır,aldatmaz bilemeyiz.Onemli olan kısım ,aldattığını ilk ondan duymamışsiniz, kız gelip söylemese sizi kandırmaya devam edecekmiş.Pişmanlığı herşey ortaya dökülünce mi aklına gelmiş?

Yani gerçekten takıldığınız noktalar takdire şayan. Teşekkür ederim.
Ablalarını dinle, tecrübe konuşuyor..hem sen bunun ilk kez olduğunu nereden biliyorsun? Bence adam ilk kez yakalandı ama öncesinde başkaları da var. Sen hala pişman olur mu diye konu aç ☺️ olur tabii tatlım 'ne geri zekalıyım, yakalandım' diye pişman olmuştur.

5 senelik bir ilişkim vardı. Son dönemlerde yoğun iş tempomdan dolayı eskisi kadar sık görüşememeye başlamıştık.(ikimiz farklı sehirlerdeydik) Bir de aramızda bazı meselelerden dolayı ufak gerginlikler çıkmaya başlamıştı. Ama çok seviyordum onu, evlenmeyi düşünüyorduk. Ancak aldatıldığımı öğrendim. O kişi bana ulaştı. İlişkileri birkaç ay sürmüş,erkek arkadaşım onunla bağlantıyı kesmek isteyince o da bana söyleme ihtiyacı hissetmiş. Bu arada kız benim varlığımı biliyormuş bunu bilerek konuşmuş. zaten ben erkek arkadaşımdan ayrıldıktan sonra onunla devam etmek için aramaya yazmaya devam etmiş. Neyse. Olayın üzerinden 6 ay geçti. Erkek arkadaşım hala bana ulaşmaya çalışıyor. Görüşemediğimiz ve gerginlikler yaşadığımız dönemde ondan soğuduğumu hatta onu sevmediğimi hissettiğini ve bir boşluğa düştüğünü ne kadar yanlış olduğunun farkında olduğunu söylüyor. Hala barışmaya çalışıyor. Pişman olduğunu biliyorum ama tekrar yapmayacağının bir garantisi yok ve olanları unutamıyorum. Ancak kendisi cok ısrarlı en azından bir kez şans ver diyor. Aylardır aynı şey. Sizce aldatan bir erkek akıllanır mı? Affetmek demek yeniden yapmasına bir davetiye değil midir?
senden daha iysisni bulunca yapar . demekki diğer kız senden iyi değil . meslek güzelli gibib durumlar

Peki siz bunu bile bile kabul edecekmisiniz.
akillandi diyelim. .
Her kavgada o kızı demeyecekmisiniz sorun etmem demeniz önemli kendinize sorun .
Sonra olasılığı var belki kizla öpüp koklasti ileri gitto .ertesi gun size geldi sizi öpüp kokladi bunu kabul edecek misiniz
Yani herkesin hayatinda bi geçmişi oluuyor ama ayni anda olunca siz nasil hissedeceksiniz duygularınızi tartin kavgasi baska kiza baksa birinden msj gelse güveniniz olacak mi. Denemek istiyorm derseniz deneyin baktiniz güven yok olmuyor dersiniz ayrilirsiniz zamanınıza hayiflanmayacaksiniz

Eski eşimin beni ilk aldatmasını, tinderda kizlarla yazışırken yakalayarak yaşamıştım. Sadece kafa dağıttım hiçbiri ile görüşmedim, göğsümün tam ortasına adının dövmesini yaptıracağım senden başka kimse bana dokunamaz diye ağlayarak beni etkilemişti.

Bu olaydan 4 ay sonra tinderdan tanıştığı kadın yüzünden beni terketti. 2 ay içinde boşandık boşanmadan 6 ay sonra da o kadınla evlendi.

Aldatacak kimse yoksa evet aldatmıyorlar o konuda haklı.

senden daha iysisni bulunca yapar . demekki diğer kız senden iyi değil . meslek güzelli gibib durumlar
bende tam tersi aldatılan kadınların daha güzel olduğunu düşünüyorum,adam bu sebeple komplekse falan giriyor ezikleniyor yetersizlik duygusuna kapılıyor kendince kendini ispatlamaya çalışıyor egosunu tatmin ediyor hastalıklı kişiliğiyle vs

adamın üstüne roket atsam ancak bu kadar tokatlanırdı sanırım ay cümle kurayım derken istemsiz saydırmışım

Başliga yorum yapiyorum , 1 kez yapan hep yapar yani onlar akillanma gozuyle bakmiyor maalesef elimin kiri gozuyle baktigi icin yine yapar

bende tam tersi aldatılan kadınların daha güzel olduğunu düşünüyorum,adam bu sebeple komplekse falan giriyor ezikleniyor yetersizlik duygusuna kapılıyor kendince kendini ispatlamaya çalışıyor egosunu tatmin ediyor hastalıklı kişiliğiyle vs

adamın üstüne roket atsam ancak bu kadar tokatlanırdı sanırım ay cümle kurayım derken istemsiz saydırmışım
evli erkeklerde oluyor dediğinz , dominant kadınlar sürekli ilgi isteyen poh pohlanmayı bekleyen kadınların kocaları. kendilerini poh pohlatmaya egolarını şişirmek için daha çirkin kadınlarla oluyor. bekarlar için ise en iyi kızı bulup evelenmek için . tabi bu benim görüşüm . gözlemlerim

Gercekten aldatmak bir karakter meselesi. Bizzat kendimde deneyimledim. Esimle aram kotu oldugu, ondan sogudugumu dusundugum, acaba bosansam mi dedigim zamanlar oldu. Her evli kadinin olmustur ya da olacaktir, insa iz sonucta. Cevremde cok erkek var, isim geregi her kesimden insanla diyalog icindeyim. Beni begenenler oldugunun da farkindayim, ilgilerini cok bariz belli ediyorlar. Hic icimden birine bakmak, baskasiyla olmak gelmedi, gelmiyor. Bazen cok yakisikli, kariyerli, maddi gücünden dolayi yaptirim gücü fazla bekar olsam dusecegim tipler karsima cikiyor, ilgi gösterir gibi oluyorlar, e ben de evde mutsuzum. Hemen kendimi uyariyorum, sakın diyorum. Sakın o adamın iyi yonlerini görme ve gereksiz muhabbet etme, sen eşini seviyorsun. Olay bu iste. Tamamen karakter meselesi.

5 senelik bir ilişkim vardı. Son dönemlerde yoğun iş tempomdan dolayı eskisi kadar sık görüşememeye başlamıştık.(ikimiz farklı sehirlerdeydik) Bir de aramızda bazı meselelerden dolayı ufak gerginlikler çıkmaya başlamıştı. Ama çok seviyordum onu, evlenmeyi düşünüyorduk. Ancak aldatıldığımı öğrendim. O kişi bana ulaştı. İlişkileri birkaç ay sürmüş,erkek arkadaşım onunla bağlantıyı kesmek isteyince o da bana söyleme ihtiyacı hissetmiş. Bu arada kız benim varlığımı biliyormuş bunu bilerek konuşmuş. zaten ben erkek arkadaşımdan ayrıldıktan sonra onunla devam etmek için aramaya yazmaya devam etmiş. Neyse. Olayın üzerinden 6 ay geçti. Erkek arkadaşım hala bana ulaşmaya çalışıyor. Görüşemediğimiz ve gerginlikler yaşadığımız dönemde ondan soğuduğumu hatta onu sevmediğimi hissettiğini ve bir boşluğa düştüğünü ne kadar yanlış olduğunun farkında olduğunu söylüyor. Hala barışmaya çalışıyor. Pişman olduğunu biliyorum ama tekrar yapmayacağının bir garantisi yok ve olanları unutamıyorum. Ancak kendisi cok ısrarlı en azından bir kez şans ver diyor. Aylardır aynı şey. Sizce aldatan bir erkek akıllanır mı? Affetmek demek yeniden yapmasına bir davetiye değil midir?
Akıllanacaksa da sen barışırsan akıllanmaz. Sen dönmeyip sağlam bir ders olacaksın hayatında ki bir dahaki ilişkisinde yapmayacak. Sen affedersen nasıl olsa affediyor diyerek tekrarlama riski çok yüksek

Kabul etmeyin kesinlikle aldatan siz olsaydınız herkese sizi or*** olarak anlatırdı akıllı olun.

Back