- 19 Mayıs 2020
- 46.563
- 208.693
- 548
Adam boşluğa gelemiyor ciddi sıkıntı.Aldatmasına rağmen bir de evlenirseniz "biraz naz yapar ama eninde sonunda kabullenir" mesajı vermiş olursunuz. Boşluğa düşmüş haspam bu siz gebeyken, lohusayken, başka zor zamanınızda "boşluğa düsüp aldatabilirim" anlamına da geliyor.
Regl olmaya bile gelinmezAldatmasına rağmen bir de evlenirseniz "biraz naz yapar ama eninde sonunda kabullenir" mesajı vermiş olursunuz. Boşluğa düşmüş haspam bu siz gebeyken, lohusayken, başka zor zamanınızda "boşluğa düsüp aldatabilirim" anlamına da geliyor.
Değil mi amaRegl olmaya bile gelinmez
Dünyaya bir kere geliyoruz vallahi hiç de kimsenin akıllandı mı, uslandı mı diye zayıf bir umuda sarılıp ömrümüzü tüketmemeliyiz. Hadi evlidir, çocuk vardır, durumu zordur belki tekrar düşünebilir de sevgili daha yaAdam boşluğa gelemiyor ciddi sıkıntı.
Çok kötü bir kalbiniz var üzülüyorum sizin için.Evet ugrasmaniz gereken daha büyük sorunlariniz var sizin
Çok kötü bir kalbiniz var üzülüyorum sizin için.
Yani ben de bunu anlamiyorum. Aldatilip affetmek kisisel bir tercihtir. Kimsenin baska bir insani aldattigi kisiyi affetti diye yargilama hakki yoktur. Bu kadar abarti tepkiler cok anlamsiz. Bir kadin olarak niye zoruma gitsin bu uye sevgilisini affederse? Turlu turlu iliskiler var, iliski dinamikleri var. Isteyen aldatani affeder, kendi secimidir. Bizim secimimiz bu degil diye ne hakla yargiliyoruz insanlari?buradaki hanımlara sinirlendikleri için kızmayın konu sahibi
sinirlenmelerinin nedeni aldatılmışsınız pişkin pişkin utanmadan hala yazabiliyor sizin mideniz bulanıp kati suretde asla diyeceğiniz ve bu konu üstünde düşüneceğim birşey yok bitti diyeceğiniz yerde acaba akıllanmışmıdır diye içinizdeki şans verme dürtünüze kızıyorlar çünkü kendinize bunu yapmanız bir kadın olarak biizm zorumuza gidiyor
ondan...
fikrinize saygı duyarım sizinde haklı olduğunuz yerler var tabii ama gönül hemcinsinin değer ve sevgi gördüğü ilişkide mutlu olmasını ister öncelikle ,elin sadakatsiz herifine sevgili olmaısı yerine kadınlar aldatılmayı affettikçe ve normalleştirdikce durumdan iyi birşey çıkacağını sanmam ... yani sizinki nasıl görüşse diğer tarafınki de görüş insanlar herşeyi düşünebilir :)Yani ben de bunu anlamiyorum. Aldatilip affetmek kisisel bir tercihtir. Kimsenin baska bir insani aldattigi kisiyi affetti diye yargilama hakki yoktur. Bu kadar abarti tepkiler cok anlamsiz. Bir kadin olarak niye zoruma gitsin bu uye sevgilisini affederse? Turlu turlu iliskiler var, iliski dinamikleri var. Isteyen aldatani affeder, kendi secimidir. Bizim secimimiz bu degil diye ne hakla yargiliyoruz insanlari?
fikrinize saygı duyarım sizinde haklı olduğunuz yerler var tabii ama gönül hemcinsinin değer ve sevgi gördüğü ilişkide mutlu olmasını ister öncelikle ,elin sadakatsiz herifine sevgili olmaısı yerine kadınlar aldatılmayı affettikçe ve normalleştirdikce durumdan iyi birşey çıkacağını sanmam ... yani sizinki nasıl görüşse diğer tarafınki de görüş insanlar herşeyi düşünebilir :)
kimsenin yargıladığını görmedim bu arada kaçırmış olabilirim o yorumları ...
senelerce hem şiddet hem ihanet görmesine rağmen ilişkisine devam edenlere akılsızlık etme diyoruz ama bu konuda öyle birşey yok bence ,konu sahibinin akılsız olduğunu düşünecek birşey görmedim açıkcası . bir akılsız varsa o da konu sahibinin eski sevgilisiMesela uyeyi bu soruyu sordugu icin akilsizlikla suclamak? Olayi bu kadar kisisellestirmek bana cok abarti geliyor. Hayir, akillanmaz tekrar aldatir, ben olsam affetmezdim demek var, akilsizsin demek var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?