Aldatan erkek akıllanır mı?

Adam boşluğa gelemiyor ciddi sıkıntı.

Adam boşluğa gelemiyor ciddi sıkıntı.
Dünyaya bir kere geliyoruz vallahi hiç de kimsenin akıllandı mı, uslandı mı diye zayıf bir umuda sarılıp ömrümüzü tüketmemeliyiz. Hadi evlidir, çocuk vardır, durumu zordur belki tekrar düşünebilir de sevgili daha ya

Arkadaşlar ben onu affetmeyi düşünmüyorum. Affedeyim mi diye de muallakta kalıp bir konu açmadım. Linç etmenizi gerektirecek bir durum yok. Rica ediyorum saygısız ve kırıcı yorumlarınızı kendinize saklayın. Zaten karşınızda yaşadıklarından dolayı kırılmış bir kadın var bir de siz yargılıyorsunuz.

Yani ben de bunu anlamiyorum. Aldatilip affetmek kisisel bir tercihtir. Kimsenin baska bir insani aldattigi kisiyi affetti diye yargilama hakki yoktur. Bu kadar abarti tepkiler cok anlamsiz. Bir kadin olarak niye zoruma gitsin bu uye sevgilisini affederse? Turlu turlu iliskiler var, iliski dinamikleri var. Isteyen aldatani affeder, kendi secimidir. Bizim secimimiz bu degil diye ne hakla yargiliyoruz insanlari?

Sakın affetmeyin! Hep aynı bahaneler bir kez yapan bir daha yapar. Bu böyle gelir böyle gider. Hayatınızdan silin gitsin. Zamanla unutursunuz duygusal düşünüp kanmayın lütfen şu an verdiği vaatlere.

Yakalamamışsınız kadın kendi söylemiş. Yani belki söylenmeyen kimler kimler oldu bu beş senede ilk olduğunu sanmıyorum.
Devam ederseniz evlenince bana kötü davrandın da yaptım, çocuk olursa lohusaydın sevişemeyince aklım kaydı diye bin tane daha boynuz yakar. Karar sizin

fikrinize saygı duyarım sizinde haklı olduğunuz yerler var tabii ama gönül hemcinsinin değer ve sevgi gördüğü ilişkide mutlu olmasını ister öncelikle ,elin sadakatsiz herifine sevgili olmaısı yerine kadınlar aldatılmayı affettikçe ve normalleştirdikce durumdan iyi birşey çıkacağını sanmam ... yani sizinki nasıl görüşse diğer tarafınki de görüş insanlar herşeyi düşünebilir :)
kimsenin yargıladığını görmedim bu arada kaçırmış olabilirim o yorumları ...

Mesela uyeyi bu soruyu sordugu icin akilsizlikla suclamak? Olayi bu kadar kisisellestirmek bana cok abarti geliyor. Hayir, akillanmaz tekrar aldatir, ben olsam affetmezdim demek var, akilsizsin demek var.

Mesela uyeyi bu soruyu sordugu icin akilsizlikla suclamak? Olayi bu kadar kisisellestirmek bana cok abarti geliyor. Hayir, akillanmaz tekrar aldatir, ben olsam affetmezdim demek var, akilsizsin demek var.
senelerce hem şiddet hem ihanet görmesine rağmen ilişkisine devam edenlere akılsızlık etme diyoruz ama bu konuda öyle birşey yok bence ,konu sahibinin akılsız olduğunu düşünecek birşey görmedim açıkcası . bir akılsız varsa o da konu sahibinin eski sevgilisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…