• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldığımı 1 Yıl Sonra Öğrendim..:(:(

Üzülme canım, gerçekten değmez. Büyük bir yanlışın içindeymişsin, kurtulmuşsun. O kız da yakıyor kendini ya, onun sorunu artık. Sen yeni bir hayatı kucaklamalısın. Yoga yap, spor yap, dua et, ruhunu sakinleştir. Hayatın çok güzel ve keyifli yanları var, mutsuz bir evliliğin içinde olmaktan çok daha iyidir her biri.

Ne hissediyorsan kızına olumsuzlukları aksetme lütfen, O'nun mutlu ve huzurlu olması çok önemli. Allah çok güzel ilişkiler yaşatsın sana ve iyi insanlar ile karşılaştırsın.

Evlendiğiniz adam şerefsiz çıkmış , evet erkek kısmı sevmeden de evleniyor , bence zaman gerek toparlanabilmeniz için artık olan olmuş ileriye bakın , eski konularla daha da üzmeyin kendinizi o sayfayı kopartıp atın , zevk aldığınız veya sevdiğiniz ne varsa onunla meşgul olun yoksa depresyona girme ihtimaliniz var , artık olanları allaha havale edin , üzen üzülecektir ve sizede bu haber gelecektir , ama artık kendi hayatınıza yoğunlaşın gitsin
Kızlar ben yaklaşık 5 ay önce boşandım.Son iki yılda neler neler yaşadım,hatta burada açtığım konularım vardı..Geçen hafta,eski eşimin evlenmeyi düşündüğünü öğrendim,sonrasında da kiminle evleneceğini..Herşey arka arkaya geldi..Meğer ben ne salakmışım..Koynumda yılan beslemişim de haberim olmamıs..Ruhum bile duymamıs..Eski işyerinde bi kız vardı,meğer bu herif Aralık 2013, hatta daha önceden beri bununla berabermiş..Biz ayrıldıktan bi süre sonra boşandık ,o dönemlerde birlikte tatillere falan gitmişler,boşanmadan evlenme kararı vermısler, aılelerıne söylemısler ..İnsanlar nasıl böyle olabiliyor anlamıyorum gerçekten ..Ben böyle şeylere aşırı karşıyımdır,her zaman derdım kı ''aldatacagına söylesın bırakıp gıtsın'' derdım..Biz boşanana kadar herkese inkar etmısler,bosandıktan bı gun sonra eskı esım eskı ısyerıne kızımla birlikte metresını zıyarete gıtmıs..Hatta boşandıktan berı sevgılısıyle kızımı görusturuyordu,ben ızın vermedıgım halde görusturmeye devam edıyordu..Kızım da ıyıce alısmıs abla abla dıyıp duruyor..Herkes kabullenmıs durumda (işyerındekıler, aıleler,kızım vs) yakında evlenecek...Anlam veremıyorum..Kız bekar,ben kızın aılesı olsam bosanalı bıkac ay olmus cocuklu bırıyle evlenmesıne ızın veremem,ya da yenı bosanan cocuklu ogluma kız ıstemeye gıdemem ..Yanı herkes bız ayrılmadan önce bılıyor muydu acaba?Kafam cok karısık kızlar..Ama ben boyle bırseyı yenı ogrenmeyı hazmedemıyorum..Cok salak hıssedıyorum..
Şu anda herşeye,herkese güvensiz;suskun,düşünceli,darmadağın bi durumdayım..Kafam karmakarışık..

Ya ne diyeyim, bir taraftanda fake olmasina diliyorum. Yani o kadar inanilmaz ki. Sana bol bol sabir diliyorum. Umarim ilerde, tekrar hayatini kurdugunda ve yeni birine açik oldugunda, dünyanin en saygili, iyi ve sadik birisini bulursun canim. Katlanmasi çok zor bir durum canim :KK43:
iyi dilekleein icin sagol canim
keske fake olsa keske bir sabah uyansam hepsi kotu bir ruya olsa ama degil malesef
Iki yili gecti hala alisamadim inanmak istemiyorum.

Şimdi böyle insanlara öyle şeyler söylemek isterdim ki
Ama desekte nafile
Yapacaklarından geri kalmayacak kadar acımasız vicdansız insanlar ne anlarlar bu yazmak istediklerimden
Allah size sabır ve güç versin

Aslında hıc sevmıyorum onu gözumde zaten yerlerdeydı,gayet de ıyı atlatmıstım ıkıncı ayrılık dönemım ılkı gıbı degıldım..ama o kız benım ''bu kızla görusme''dedıgım bı kızdı , cunkı onceden de metres ılıskılerı yasadıgını bıldıgım bı kızdı ..Ondan dolayı şoku burda yazıp rahatlayarak atlatmak ıstedım..
Tamam işde layını bulmuş sevinmelisin bence ama kızın onu uzak tutmalısın böle bi kadından nasıl olur bilmem ama:KK43:

Kızlar ben yaklaşık 5 ay önce boşandım.Son iki yılda neler neler yaşadım,hatta burada açtığım konularım vardı..Geçen hafta,eski eşimin evlenmeyi düşündüğünü öğrendim,sonrasında da kiminle evleneceğini..Herşey arka arkaya geldi..Meğer ben ne salakmışım..Koynumda yılan beslemişim de haberim olmamıs..Ruhum bile duymamıs..Eski işyerinde bi kız vardı,meğer bu herif Aralık 2013, hatta daha önceden beri bununla berabermiş..Biz ayrıldıktan bi süre sonra boşandık ,o dönemlerde birlikte tatillere falan gitmişler,boşanmadan evlenme kararı vermısler, aılelerıne söylemısler ..İnsanlar nasıl böyle olabiliyor anlamıyorum gerçekten ..Ben böyle şeylere aşırı karşıyımdır,her zaman derdım kı ''aldatacagına söylesın bırakıp gıtsın'' derdım..Biz boşanana kadar herkese inkar etmısler,bosandıktan bı gun sonra eskı esım eskı ısyerıne kızımla birlikte metresını zıyarete gıtmıs..Hatta boşandıktan berı sevgılısıyle kızımı görusturuyordu,ben ızın vermedıgım halde görusturmeye devam edıyordu..Kızım da ıyıce alısmıs abla abla dıyıp duruyor..Herkes kabullenmıs durumda (işyerındekıler, aıleler,kızım vs) yakında evlenecek...Anlam veremıyorum..Kız bekar,ben kızın aılesı olsam bosanalı bıkac ay olmus cocuklu bırıyle evlenmesıne ızın veremem,ya da yenı bosanan cocuklu ogluma kız ıstemeye gıdemem ..Yanı herkes bız ayrılmadan önce bılıyor muydu acaba?Kafam cok karısık kızlar..Ama ben boyle bırseyı yenı ogrenmeyı hazmedemıyorum..Cok salak hıssedıyorum..
Şu anda herşeye,herkese güvensiz;suskun,düşünceli,darmadağın bi durumdayım..Kafam karmakarışık..
ALLAH sana sabir versin canim... böyle yaratiklara ne insan denilir ne adam. dedigin gibi ''aldatacagına söylesın bırakıp gıtsın''.... :KK61:

Yok hayir
İkisi de ayni b.k iste
Sukurler olsun ki evli degildim
Allahm bunlara diyecek kelime bulamiyorum
Sereften haysiyetten karakterden yoksun insanlar

Emin olmak için soruyorum canım. Erkek arkadaşınla resimlerini koyan kızsin dimi sen ? Imreniyordum size. Bi de erkek arkadaşın bayagi yakışıklı bir çocuktu yanlış hatırlamıyorsam. Sen de çok güzelsin. Aldatilmak. .. bunu yaşamayan kadın ne kadar azdır kim bilir. Benim merak ettiğim o aldattığı kızla gorusmuyorlar mi şu an?

Çok kotu bi durum evet ama bosanmissiniz.su saatten sonra naptigi sizi ilgilendirmesin .ailesinde ilgilendirmesin kizinizla geleceğinize bakin.düşündükçe kotu olursunuz allah korusun sagliginjz etkilenir.belki birgün sizde düzgün biriyle evlenir mutlu olursunuz inşallah.geçmişte sizleyken yada sizden sonra neler yaptiysa yapti sonuç bosandiniz.allah verir cezasini nasilsa.aynisini oda yasar evliliğinde nasilsa.

Yat kalk dua et ondan kurtuldum diye. Yuva yıkanların yuvası olmaz derler, sen Allah a sığın canım.
Kızınında aklı kestiğinde anlar onların ne mal olduklarını, hiç şüphen olmasın.

Yanı kızımın uvey annesı bı metres olacak ..Çok saskınım..

Ne yapmayı düşünüyorsunuz .Çok zor bir durum eski eşinize söylediniz mi biliyor olduğunuzu .Üzüldüm eski konunuzu okumuştum . Yuva yıkanın yuvası olur mu olmaz mı bilemiyorum ama küçücük bir kız çocuğunun böyle aklını karıştırmak

Emin olmak için soruyorum canım. Erkek arkadaşınla resimlerini koyan kızsin dimi sen ? Imreniyordum size. Bi de erkek arkadaşın bayagi yakışıklı bir çocuktu yanlış hatırlamıyorsam. Sen de çok güzelsin. Aldatilmak. .. bunu yaşamayan kadın ne kadar azdır kim bilir. Benim merak ettiğim o aldattığı kızla gorusmuyorlar mi şu an?
Hayir canim gorusmuyorlar
Yuzdeyuz eminim
Hem haberlerini aliyorum bikac yerden
Kizla ayni kuaforu kullaniyomusuz dusun
Hala da kullaniyoruz
Hic karsilasmadim ama..
Olacagi varmis evet ben bile bize imrenirdim.. Ama oldu..:(

Hayir canim gorusmuyorlar
Yuzdeyuz eminim
Hem haberlerini aliyorum bikac yerden
Kizla ayni kuaforu kullaniyomusuz dusun
Hala da kullaniyoruz
Hic karsilasmadim ama..
Olacagi varmis evet ben bile bize imrenirdim.. Ama oldu..:KK43:

hatirladim seniiii
Saclarini uzatmaya calisiyordun dimi
yorumlasmistik bir ara
Ayrildiniz mi sizde
Üzüldüm canim ama zararin neresinden dönersen kardır gözüyle bakmak gerek

Yemin ederim bende senin gibiyim Halen de derim gonlun birine mi kayar aldaticanmi soyle giderim sirtimdan vurma beni bizde guven sorunu var 0 guvenim.sen uzme canini yuva yikanin yuvasi olmaz ikisinede kufur edesim var bosver

boşandıktan sonra evliliğin öncesine sonrasına bakılmaz. demek ki başka birini sevmiş bana göre bu doğal yalnız evlilik esnasında sizi üzmesi hoş değil - aşık olabilir mi olabilir hepimiz insanız- ancak amacı sizin sorunsuz bir şekilde boşanmanızdı amacına ulaşılmış. etraf belki sizin üzülmemenizi istemiş olabilir. kendinizi kötü hissetmeyin karşı tarafın yaptığı bana göre menfi davranışı sizin salak olduğunuz anlamına gelmez. insan kalıbına göre insandır ve o kalıbın şekline göre yaşar.

Back
X