Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
alanyaya yenı geldım.3 aylık evlıyım burayı tanımaya calısıyorum.spora gıtmek ıstıyorum o konuda bıle sıkıntı yasıyorum.yardım edecek ark lar varsa memnun olurum.
alanyaya yenı geldım.3 aylık evlıyım burayı tanımaya calısıyorum.spora gıtmek ıstıyorum o konuda bıle sıkıntı yasıyorum.yardım edecek ark lar varsa memnun olurum.
slm cnm hoşgeldin.gerçi ben Antalyadayım ama bi süre Alanyada keykubat caddesinde oturduk az çok bilirim Alanyayı.eğer spor salonu arıyorsan ben Ali's gym var oraya gitmiştim.keykubat caddesi üzerindeki migrosun arkasında hem mevki olarak güzel hemde Ali hoca iyidir.