canım bende doğum öncesi ve sonrası çok kilo aldım şuan vermem gereken 28 kilom var..
Doktorumdan memnunum kulağımda şuan 6tane iğnem var geçenki giitğimde soldaydı şimdi sağa taktı.her şikayetim için bir iğne..
Hiç umudum yoktu diyete dikkat etmediğim halde 2kilo gitmiş şimdi daha hırslandım haftaya salı 3.senasım var bakalım gelişmeleri paylaşırım sizlerle...
peki ayaklarına ellerine sedyeye uzanarak iğne takıyormu yoksa sadece kulaklarına kalıcı iğnemi takıyor onu merak ettim.. Bende doğum da aldımkzım 6 yaşına gircek ben doğuma girdiğim kilomdayım fazlası bile var ...
canım iğne sadece kulağımda var senin o dediğin vucut akapunturu sanırım.
arkadaşlar bende akupuntur ile diyete başlıyorum. hedefim 16 kilo bana şans dileyim.
herkese merhabalar
bende fazla kilolardan şikayetçiyim diyet yapacak iradem yok o yüzden iştahımı kapatacak bir yol lazım görüyorum ki herkes akapunktur ile bir çare üretmiş kendine ve işe yaramışta.
bende akapunktura gitmeye karar verdim istanbulda son 1.5 ayım var sonra okulum bittiği için mersine dönüyorum. istanbul avrupa yakasında tavsiye edebileceğiniz güvenilir bir yer var mı? kü
çük çekmecede oturuyorum. yardım ederseniz çok sevinirim istanbulu bilmiyorum çünkü
birde acı hissetmiyormusunuz çok merak ediyorum ben iğne konusunda hassasım birazdeneyiminizi paylaşırsanız sevinirim acısından çekiniyorum çünkü :18:
Hadi hayırlısı olsun verirsinm inşallah keşke bende 16 kilo verip normala döne bilseydim, kolay gelsin iyi şanlar ozaman sana canım...
ben de kulağıma dün o iğnelerden taktırdım ama iştahım kesilmedi öyle bir anda,1000 kalorilik de bir diyet listesi verdi uyabilicemi hiç sanmıyorum ama bakalım
slm canm ben aralıklarla bırkac sefer yaptırdım akupuntur ve diyet lıstesıne uymaya fırsat kalmadan iştahımı kesti her seferinde yani isyesemde cok yiyemedim açlık duygusunu kaldırdı bende..cok fazla kılolu degılım ama kılo kontrolu amacıyla zaman zaman gıdıp taktırıyorum igneleri ve her taktırdıgımda hıc zorlanmadan yemek yememı kontrol altına alıorum.umarım seninde iştah gider bir an önce
cnm iştahım hiç kesilmedi aksine arttı bile ben de çıkarttırdım keşke iştahımı kesseydi iştahım çok açık bu ara hatta bana iğneleri taktı bugün ağrı yapabilir dedi ama ağrı bile hissetmedim ne olduunu anlamadım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?