Meme küçültme/medikal sütyen

Ciseyzc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2025
1
1
1
33
Herkese merhaba,
Sadece bu konu için üye oldum ve yazıyorum. Tecrübesi olanlar benle bilgilerini paylaşırsa çok sevinirim. Ameliyat olalı iki gün oldu. Kesi yerimden daha çok medikal sütyen canımı yakıyor. İnanılmaz dar, göğüs kafesim kırık gibi ağrı yapıyor. Bunun böyle mi olması lazım. Pansuman için açtığımda memeler sanki pestil gibi yapışmış😀 o kadar sıkıyor ki kambur kaldım resmen. Bana yardım edin😔

Herkese merhaba,
Sadece bu konu için üye oldum ve yazıyorum. Tecrübesi olanlar benle bilgilerini paylaşırsa çok sevinirim. Ameliyat olalı iki gün oldu. Kesi yerimden daha çok medikal sütyen canımı yakıyor. İnanılmaz dar, göğüs kafesim kırık gibi ağrı yapıyor. Bunun böyle mi olması lazım. Pansuman için açtığımda memeler sanki pestil gibi yapışmış😀 o kadar sıkıyor ki kambur kaldım resmen. Bana yardım edin😔
konu hakkında çok bilgim yok ancak ödem olmaması adına sıkı olması gerekiyor diye duymuştum. tecrübesi olan arkadaşlarda cevap verecektir. Geçmiş olsun.

Herkese merhaba,
Ben de 11 şubatta oldum. Aynı şekilde o sütyenin özellikle Göğüs altı sıkmasından 2 hafta mahfoldum. 3.hafta Göğüs altı lastik olmayan sütyen aldım emzirme sütyeni (lcwden) önden çıtçıtlı. Doktorumdan izin aldım. Aynı sekilde sıkı tutması şartiyla izin verdi. O da lastikliydi ama lastigi penye kaplı oldugu icin can acıtmıyordu. Benim de kürek kemigim kırık gibi ağrıdı çok acı çektim, memen o kadar ağrımadı. Evet benimkiler de pestil gibi sıkışmıştı 😄

Evet ben de 14 Martta oldum. Çok sıkıyor normal olması gereken bu. Benim daha 6. Günüm bugün yıkamak için çıkardık mahvoldum dikişlerim sızlama yaptı. Hemen kurutup geri taktık. Yani aslında birden fazla işlevi var, anladım ki 3 hafta dediği gibi doktorumun kesinlikle takmalıyız

Antibiyotikli krem 10 gün kullanılacak sanırım sonra iz kremi mi alacağız? Bi de hala meme dokum uyuşuk gibi bu his ne zamn geçiyor bilen varsa yazabilir mi Y yubi

Evet. Önce antibiyotikli krem kullandım uçlara, sonra madecassole geçtim uçlara, aynı anda iz kremi olan noscar kremi kesi yerlerine kullanmaya başladım. 2 ay olmasına 10 gün var, meme dokusu hissisligi yavaş yavaş geçmeye başladı. Bence daha 2 ayı daha var benim icin

Evet. Önce antibiyotikli krem kullandım uçlara, sonra madecassole geçtim uçlara, aynı anda iz kremi olan noscar kremi kesi yerlerine kullanmaya başladım. 2 ay olmasına 10 gün var, meme dokusu hissisligi yavaş yavaş geçmeye başladı. Bence daha 2 ayı daha var benim ici

Teşekkür ederim benimki daha 21 gün oldu. Zamanla geçer inşallah bu uyuşukluk, ağrı , sızı. Henüz yara kremi hakkında görüşemedim dr umla. Bayram girdi araya. Ben de paylaşırım sonrasında Y yubi

Back
X