Bakırköy deki Kızılay Tıp Merkezinde yaptırdım bu kez akupunkturu, şu an üzerinden 3 gün kadar geçti. Sonuç gayet tatmin edici. Yine iştahım şıp diye kesildi. Diyet yaparken ki baş ağrıları el titremeleri sinirlilik hali gitti.
Daha önce seansı 50 lira olan özel bir doktora gitmiştim, aralarında bir fark göremedim. Hatta Kızılay da ki doktorun verdiği diyet daha sağlıklı ve mantıklı geldi bana, öyle ölümüne zayıflama diyeti değil, her şeyden yenilen ama azar azar yenilen diyetlerden. Bu pozitif tarafı,
Kızılayın negatif olan tek tarafı gidip vezneden sıra numarası alıp sıranızın gelmesini bekleyerek giriyosunuz doktorun yanına. Sizi bilgisayarına kaydedip özel hastasıymışsınız gibi takip ediyor fakat sırada biraz beklemeniz gerekebiliyor. Bu da bence 30lira az ödemek için katlanılabilecek bir durum :86:
umarım işinize yarar bu bilgi:82:
en son üç ay için 730TL idi. ilk on gün vücut akupunkturu yapılırken tüm ücret alınıyor sonrasındaki 2 ay 20 gün için başka hiçbir ücret ödenmiyor. google da monado akupunktur yazarsanız internet sitesi çıkıyor, ayrıntılı bilgi mevcut bir de aradığınızda sekreter gerekli bilgileri veriyor.
kilosuz, dertsiz, sağlıklı günler dilerim :1hug:
benımde bugün 4.günüm....
20 kg vermem gerekiyor....4 gündür tatlı çikolata yemedim..
benim için rekor diyebilirim..
umarım önümüzdeki 4-5 ayıda böyle geçirebilrii.:
40 tl seansı.ümran tıp polikliniğine gidiyorum ümraniyed egiden bi arkadaşım 4 haftada 5 kg verdi...
arkadaşlar büyükçekmecede bildiğiniz bir yer varmı tavsiye edermisiniz..
cnm benden sana tavsiye büyükçekmece bakırköy otobüsüne bin, son durakta in bakırköyde kızılay var
, ilk seans 30 tl civarı diğer seanslar 22, adam bu işin uzmanı, hem fiyatlar çok uygun ben denedim işe yaradı :))))
yeni olduğum için özelden dr nin ad ve soyadını isteyemedim.sen orayamı gittin ve memnunmusun, benim 12 kilo fazlam var , zannedersem çok kilolu olanlar erken zayıflıyorlar, eh bende az kilolu sayılmam ..
cnm zaten orda bir doktor var akapunkturcu olarak, mesela dayım 40 tane sigara içiyordu 1 seans gitti 15 e düşürdü, ben de birkaç kilo verdim haftada bir kilo verdiriyo , sonra midem küçüldü, akapunkturu bıraktım ve vermeye devam ettim, akapunktur mutluluk hormonu salgılattırıyor, acıktığın zaman elinin ayağının titremiyor, bi de aktardan mindivan macun aldım mindivan nar ekşili tuvalete çıkarıcı. hatta büyükçekmecedeki aktardan aldım geçen gün. içinde birçok bitki var wc ye çıkmanda sorun varsa onu düzenliyor eğer bağırsak hareketlerin normalse daha çok wc ye daha gitmeni sağlayarak kilo verdiriyo tok tutuyor bi de. bu dediklerimi yap, işe yarayacak, hatta allahın izniyle bana dua ediceksin inşallah
cnm benden sana tavsiye büyükçekmece bakırköy otobüsüne bin, son durakta in bakırköyde kızılay var
, ilk seans 30 tl civarı diğer seanslar 22, adam bu işin uzmanı, hem fiyatlar çok uygun ben denedim işe yaradı :))))
nerde tam yazda gidelim ya nasıl yapıo peki vucuda mı diyet var m ı acil yAZIN zayıflamak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm
cnm Türk Kızılayı bu linkte açık adresi var gitmeden önce arayın da öğrenin doktor orda mı diye (yaz günü izne çıkar filan mahçup olmak istemem )
bakırköy meydanına gidin ordan sorarak bulursunuz 7 dakikalık bir mesafede, kulağına sırtına bir kaç minik bant takıyor bana diyet listesi değil ama uzak durucaklarınımın ve yemen gerekenlerin listesini vermişti: uzak duducaklar: unlu çorbalar, cips, kola, kaşar peyniri gibi şeyler vardı
yemem gerekenlerın başında ise günde bir avuç kuruyemiş ( yerfıstığı, ceviz, badem,fındık hepsinden 2 şer tane ya da 3 er tane mesela )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?