Bakırköy deki Kızılay Tıp Merkezinde yaptırdım bu kez akupunkturu, şu an üzerinden 3 gün kadar geçti. Sonuç gayet tatmin edici. Yine iştahım şıp diye kesildi. Diyet yaparken ki baş ağrıları el titremeleri sinirlilik hali gitti.
Daha önce seansı 50 lira olan özel bir doktora gitmiştim, aralarında bir fark göremedim. Hatta Kızılay da ki doktorun verdiği diyet daha sağlıklı ve mantıklı geldi bana, öyle ölümüne zayıflama diyeti değil, her şeyden yenilen ama azar azar yenilen diyetlerden. Bu pozitif tarafı,
Kızılayın negatif olan tek tarafı gidip vezneden sıra numarası alıp sıranızın gelmesini bekleyerek giriyosunuz doktorun yanına. Sizi bilgisayarına kaydedip özel hastasıymışsınız gibi takip ediyor fakat sırada biraz beklemeniz gerekebiliyor. Bu da bence 30lira az ödemek için katlanılabilecek bir durum :86:
umarım işinize yarar bu bilgi:82:
MRB
Merak ettigim birsey var.seansa gıttıgınızde göbeginize veya basenlerınıze igneler takıyor mu?yoksa sadece kulaklarınızdakını degıstıp liste verıp gonderiyor mu?
bende gıdıyorum akapuntura seansı 80 tl ama her gıttıgımde gobegıme 20 şer dakıka igne ile tittesim veriyorlar bıde plakalarla 20 şer dakıka aynı seyı yapıyorlar yanı 40 dakıkam ayrı yetten orada geciyor.jimnastik gıbı bırsey.ben pahalıya gelıyor dıye bırakmayı dusunuyorum.oyuzden bılgı verırsenız cok sevınıcem.
lütfen cvp beklıyorum sızden..