• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akupunktur ile zayıflayanlar

Bakırköy deki Kızılay Tıp Merkezinde yaptırdım bu kez akupunkturu, şu an üzerinden 3 gün kadar geçti. Sonuç gayet tatmin edici. Yine iştahım şıp diye kesildi. Diyet yaparken ki baş ağrıları el titremeleri sinirlilik hali gitti.

Daha önce seansı 50 lira olan özel bir doktora gitmiştim, aralarında bir fark göremedim. Hatta Kızılay da ki doktorun verdiği diyet daha sağlıklı ve mantıklı geldi bana, öyle ölümüne zayıflama diyeti değil, her şeyden yenilen ama azar azar yenilen diyetlerden. Bu pozitif tarafı,
Kızılayın negatif olan tek tarafı gidip vezneden sıra numarası alıp sıranızın gelmesini bekleyerek giriyosunuz doktorun yanına. Sizi bilgisayarına kaydedip özel hastasıymışsınız gibi takip ediyor fakat sırada biraz beklemeniz gerekebiliyor. Bu da bence 30lira az ödemek için katlanılabilecek bir durum :86:

umarım işinize yarar bu bilgi:82:

günaydın hanımlar 23 nisan günü başldım seansı 20 tl 59 kg ile başladım bu sabah tartıldım yine 59 kg idim sabredicem hedefim 50 yada 52 gelişmeleri paylaşırım:nazar:

mrb arkadaşlar ben cumartesi akapunktura başladım kulağıma bantlar taktı 2 saatte bir 20 şer defa bastır dedi dr. sağ ve sol kulağımda 7 şer tane var birde her gittiğimde göbeiğime iğneler takıyor 15 dk. falan diyet listesi verdi onuda yapıyorum ama hiç tokluk hissi falan hissetmedim normal diyet yapar gibiyim.başlardamı böyle oluyor acaba.yeni başlayan arkadaşlar bir fark oldumu sizlerde

mrb arkadaşlar ben cumartesi akapunktura başladım kulağıma bantlar taktı 2 saatte bir 20 şer defa bastır dedi dr. sağ ve sol kulağımda 7 şer tane var birde her gittiğimde göbeiğime iğneler takıyor 15 dk. falan diyet listesi verdi onuda yapıyorum ama hiç tokluk hissi falan hissetmedim normal diyet yapar gibiyim.başlardamı böyle oluyor acaba.yeni başlayan arkadaşlar bir fark oldumu sizlerde

inşallah görürsün canım dene bakalım sende farklıdır yesende belki metobolizman hızlandığı için çabuk ykarsın ben akapunkturdayken bazen kaçırırdım ama yinede kilo verince şaşırırıdım ...

inşallah görürsün canım dene bakalım sende farklıdır yesende belki metobolizman hızlandığı için çabuk ykarsın ben akapunkturdayken bazen kaçırırdım ama yinede kilo verince şaşırırıdım ...

cnm sen benden 1 hafta önce başlamıştın kilo verdinmi.yemeğime çok dikkat ediyorum verdiği listeden çıkmamaya gayret gösteriyorum

Bende akapunktura haftaya başlıcam daha önce hiç denemedim umarım başarılı olur 21 yaşındayım ve oldukça kiloluyum.pendikte ulviye atılıya gidicem bilgisi olan varsa bu doktor hakkında lütfen bişe yazsın

cnm sen benden 1 hafta önce başlamıştın kilo verdinmi.yemeğime çok dikkat ediyorum verdiği listeden çıkmamaya gayret gösteriyorum

Evet canım başlamıştım ama bir yakınımızın canazesi vardı yeni geldim eve..tekrar randevü alıcam acıkıyorum valla midem kazınıyor zor duruyorum ... ama biraz fark etti aslında tartılmadım ama yüzümden anlıyorum gıdığım sanki azaldı 1 haftada olurmu bilmem ama ..sen naptın kilo verdin inşallah...

Bende akapunktura haftaya başlıcam daha önce hiç denemedim umarım başarılı olur 21 yaşındayım ve oldukça kiloluyum.pendikte ulviye atılıya gidicem bilgisi olan varsa bu doktor hakkında lütfen bişe yazsın

Hadi hayırlısı olsun.. adını duymadım ama ücreti falan nasıl bilgi aldınmı canımm..

Evet canım başlamıştım ama bir yakınımızın canazesi vardı yeni geldim eve..tekrar randevü alıcam acıkıyorum valla midem kazınıyor zor duruyorum ... ama biraz fark etti aslında tartılmadım ama yüzümden anlıyorum gıdığım sanki azaldı 1 haftada olurmu bilmem ama ..sen naptın kilo verdin inşallah...

başın sağolsun cnm bende 1 kiloya yakın verdim.

başın sağolsun cnm bende 1 kiloya yakın verdim.

sağol canım dostlar sağolsun...iyi maşallah vermişsin dahada fazla veririsin inşallah bende merve diye bir arkadaş yazmış pendşkte ona gidicem bakim sitesine baktım ama dr. yakından bilgim yok fiyatıda iyi 40 tl miş hafta içi hergün orda buda benim için çok iyi inşaallah bu sefer5 devam ederim de yarım kalmaz...

arkadaşlar yaz gelmeden nasıl kilo veririm diye araştırırken bir termal tesiste, 4 seansta 4 kilo verdiriyorlarmış. CHECK-UP, 4 SEANS AKUPUNKTUR VE 4 SEANS KAPLICA HAVUZU KULLANIMINI TAMAMLAYAN MİNERALLİ SU İÇME KÜRÜ İLE 4 HAFTADA EN AZ 4 KİLO 135 TL. Aklıma yattı ama 4 hafta yetermi acaba?

ay başları 45 tl seanlar 40 tl ayda 165 tl ediyo nasıl sizce

Bende sordum dediğin gibi.. çok yeri aradım en 30 en fazla 80 fiyat veriyorlar 30 olanlar genelde tıp merkezleri oluyor maltepe tıp ta var mesela gitmedim ama memnun olanda var işe yaramaz diyende kararsız kaldım en son 50 tl maltepede özel bir hastanede var oda kilon çoksa haftada 5 kere çağırıyor babi diğer aradığım yerlerde aynı şeyi söylediler dr. uygun görürse 2 kere gelebilirsiniz dedi buda bayağı bir maliyet...neyse senin dediğin yere internetten baktım deneyimli bir bayan aldığı eğitimler özel merkezlerdekiler seviyesinde sanırım fiyatı bana daha makul geldi sanki sen gitmeye başladınmı seninde fikrini almak isterimn dr. hakkında eğer gidicek olursam ulviye hanıma bende gidebilirim...orta karar bir yer benim için

arkadaşlar yaz gelmeden nasıl kilo veririm diye araştırırken bir termal tesiste, 4 seansta 4 kilo verdiriyorlarmış. CHECK-UP, 4 SEANS AKUPUNKTUR VE 4 SEANS KAPLICA HAVUZU KULLANIMINI TAMAMLAYAN MİNERALLİ SU İÇME KÜRÜ İLE 4 HAFTADA EN AZ 4 KİLO 135 TL. Aklıma yattı ama 4 hafta yetermi acaba?

bu dediğiniz yerde merak ettim hiçte fena değil 4 kilo uygunmuşta hemde sırf akapunkturda değil..

selam arkadaşlar bir yer daha buldum küçükyalıda denge tıp diye bir merkez 30 tl seansı ve 3 aylık paket program kampanyası varmı 480 tl.. ilk ay 2 haftada kere gelincekmiş daha sonra haftada 1 düşüyormuş burda karar kılabilirm ...

ARKADAŞLARIM MERABALAR BENDE AKAPUNKTUR İÇİN YENİ ÜYE OLDUM BURAYA BENDE PENDİKTE ULVİYE HANIMA GİDİYORUM BAŞLAYALI BİR HAFTA OLDU SON 3 GÜNDÜR DE DİKKAT ETMEDİĞİM HALDE 2 KİLO VERMİŞİM.:emir_bebek:

ARKADAŞLARIM MERABALAR BENDE AKAPUNKTUR İÇİN YENİ ÜYE OLDUM BURAYA BENDE PENDİKTE ULVİYE HANIMA GİDİYORUM BAŞLAYALI BİR HAFTA OLDU SON 3 GÜNDÜR DE DİKKAT ETMEDİĞİM HALDE 2 KİLO VERMİŞİM.:emir_bebek:

hoşgeldin canım ,iyi çok güzel vermişsin maşallah..nasıl neler yapıyor dr. nasıl düşüncelerini ve deneyimlerini paylşaşırsan sevinirim...

canım bende doğum öncesi ve sonrası çok kilo aldım şuan vermem gereken 28 kilom var..

Doktorumdan memnunum kulağımda şuan 6tane iğnem var geçenki giitğimde soldaydı şimdi sağa taktı.her şikayetim için bir iğne..

Hiç umudum yoktu diyete dikkat etmediğim halde 2kilo gitmiş şimdi daha hırslandım haftaya salı 3.senasım var bakalım gelişmeleri paylaşırım sizlerle...:34:

Ha bu arada 1 aydır çayı şekersiz içiyorum alıştım diyebilirm yapamam diyodum ama oluyomuş çalıştığım için günde 4 kez çay içiyorum düşünün ki her birine 3 şeker atsam 12 şerk yapar bununda etkisi var diye düşünüyorum bide sbhları limonlu ılık su içiyorum makarna pilav beyaz ekmek yok alıştım diyebilirm.:64:

Back
X