Akupunktur ile zayıflayanlar

merhaba bayanlar bakırköyde dr murat tunç la akupunktura başlayalı 7 hafta oldu toplamda diyetle birlikte 12 kg verdim. 2 haftadır mezoterapide yaptırıyorum gerçekten vücudumda gözle görülür değişiklikler oldu. Tamamen irade meselesi insan bazen vazgeçecek gibi oluyor ancak bir bedende olsa küçük aldığınız kıyafetlerin verdiği mutlulukkkk işin en güzel yanı :79:

merhaba ben istanbulda yaşıyorum fakat tatil için ailemin yanı eskişehire geldim ve akupunktura başlayalı tam 8 gün oldu boyum 165cm kilom 80.4 idi. şuan kilom 77.. şimdilik akupunktur işe yaramış görünuyor. ayrıca kavitasyona da gidiyorum ve nar ekşili zayıflama macunuda yemeklerden önce tatlı kaşığı yiyiyorum. ramazan geldi malum ama çok dikkat etmeye çalışıyorum umarım eylul sonunda 68 kılo olurum

arkadaslar boyle bır dru tavsıye edıyorlar akupunktur ıcın baska bır sıtede.kontak bılgılerını bulamadım.acaba bılgısı olan var mıbırde slım cofee verıyormus cok kılo verılıyormuş

bende akupunktura baslayali 3 hafta oldu ve simdilik, 3,5 kilo verdim... ama benimki ignesiz akupunktur yani lazerle ve cinden gelen tohumlarla yapiliyor. Cok hizli kilo verdigimi söyleyemem ama doktorum gayet iyi oldugunu söylüyor cünkü kullandigim haplarim var (antidepresanlar, uyku haplari)

siz nereye gidiyorsunuz acaba?ben de vücuda da yapan 5 dk.sürmeyen yer arıyorum da?

kızılayda bahsi geçen dr b.çekmecede bi özel hastanede de çalışıyor.bugün oraya gittim. durumumu anlattım, zayıflamanın yanı sıra sigara içinde birşeyler yaptı , boynuma ve bacaklarıma da taktı. toplamda 5 dakikayı bulmuyor bir diyet verdi spor yaparsan iyi olur dedi. standardı haftada birbuçuk kilo ayda 4 kilo vermekmiş, zannedersem ben aşırı kilolu olmadığım için hafif bi uygulama yaptı.

arkadaslar ben sefakoyde kucuk bir klinige gidiyorum ilk seansi 40 sonrakiler 30 ytl,vucuduma toplam 6 tane igne batiriyor gobek ve bacak icin 20 dak oyle bekliyorum,ondan sonra kulagima tohum yapistirip gonderiyor,isteyene adres verebilirim,doktor cinli.

şunu merak ediyorum madem sıkı bir diyet yapacağım, yemek yeme isteğimi kendim engelleyeceğim bu akapunkturun ne faydası var ?

ben akupunktura haziran başladım ve 2 ay devam ettim bu sürede diyete tam uyamadım ama 6 kilo verdim. sonra bıraktım ve canımın istediği herşeyi yedim. sadece bir kilo aldım. şu anda yeni bir diyete başladım ama nerdeyse hiç sonuç almadım bende iğne taktırmadan akup. dr.nun verdiği diyete devam etmeye karar verdim. iğne takılı zamandaki gibi iştahıma engel olabilirsem sonuç alacağıma eminim.

arkadaşlar 50 tl ye pahalı diyorsunuz ama ben izmirde 80den aşağı akupunktur yapan bulamadım.bildiğiniz uygun bir yer var mı yada fiyatı çok olsa da tavsiye edebileceğiniz biri?

arkadaşlar 50 tl ye pahalı diyorsunuz ama ben izmirde 80den aşağı akupunktur yapan bulamadım.bildiğiniz uygun bir yer var mı yada fiyatı çok olsa da tavsiye edebileceğiniz biri?

ben cuma günü için alsancaktaki tayfur yağcıdan randevu aldım.ilk seans için 100 sonraki seanslar için 80 tl. ilk ay haftada bir seans, birinci aydan sonra iki haftada birmiş.lazer akupunktur uyguluyormuş. epey araştırmıştım. izmirde en bilinen doktorların seans fiyatlarıyla karşılaştırınca pahalı görünüyor ama uzun vadeli uygulatacak, fazla kilosu olan için daha uyguna geliyor. diğerleri sürekli haftada bir seans yapıyorlar çünkü. tayfur yağcı 1.aydan sonra iki haftada bire düşürünce daha hesaplı oluyor.diğer doktorlar iğneli akupunktur yapıyorlarmış birde.ki can yakıcı olacaktır mutlaka.bu lazer olduğu için öyle bir sorun da yok.o yüzden bana cazip geldi. cuma günü ilk izlenimlerimide paylaşırım yine

slm arkadaslar aranıza yenı katıldım.yas 24 -28 boyumuzda 1.65 ben ve arkadasımın acıl 20 kılo vermemız gerekıyr ya ne yaPİcagımıza tam olark karar veremedımk. dıyetısynemı gıtsek,akupuntramı sporamı bılemedık , Fatıh2de oturuyruz ve memuruz anlıcagınız sa mabaşı oturuyrz butun gun harektsızız ne yapalm kızlar bıze yrdımcı olurmusuzzz

ben adres ve bılgı ıstıyorum varsa numarasını tesekkurler sımdıden

merhaba arkadaslar nıye kımse bısey yazmıyor yok mu su an da uygulayan acaba :26::26:

ben carsamba gunu yaptırdım.cok acıdı kulaklarım hala daha acıyor ıstahımda da oyle azalma yok ben nefsıme hakım olmaya calısıyorum suan cok acım mesela. gercı daha 2 gun oldu ondandır belkı sabırla beklıyorum bakalım.herkese kolay gelsın

sevgili güzel arkadaşlar, güzel ablalarım...
ben 19 yaşımdayım 1.70 kilo 90 kiloyum. yaklaşık 3 ayda 75 kilodan 90 lara gelmenin mutsuzluğu içindeyim
nefsime hakim olamıyorum can sıkıntımdan hep bişeyler yemek geliyor içimden. stresten olmalı sanırım.....
sigara içmiyorum.. yani kilo vermek için yoksa sigaraya başlıcam diye korkuyorum
akupunkturu tavsiye ettiler mideyi küçültmem için.
anadolu yakası üsküdarda oturuyorum. siz uygun fiyatta ve sonuç alabileceğim bir doktor olarak nereyi önerirsiniz??
nolur yarrrdımm????...

ablacım öncelikle sana ben bakırköy kızılayı tafsiye ediyorum.. ben 5.5 ayda 27 kilo verdim ve vücudumda kesinlikle bi sarkma bile olmadıı.. sana önerdigim yerde tekrar eski sağlığına kavuşma sansın yüksek bence ve seanslarda normal igneler 21 uzun igne yani bölgelere takılan 43 tl dir bence denemelisin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…