MRB
Merak ettigim birsey var.seansa gıttıgınızde göbeginize veya basenlerınıze igneler takıyor mu?yoksa sadece kulaklarınızdakını degıstıp liste verıp gonderiyor mu?
bende gıdıyorum akapuntura seansı 80 tl ama her gıttıgımde gobegıme 20 şer dakıka igne ile tittesim veriyorlar bıde plakalarla 20 şer dakıka aynı seyı yapıyorlar yanı 40 dakıkam ayrı yetten orada geciyor.jimnastik gıbı bırsey.ben pahalıya gelıyor dıye bırakmayı dusunuyorum.oyuzden bılgı verırsenız cok sevınıcem.
lütfen cvp beklıyorum sızden..
siz nereye gidiyorsunuz acaba?ben de vücuda da yapan 5 dk.sürmeyen yer arıyorum da?
arkadaşlar 50 tl ye pahalı diyorsunuz ama ben izmirde 80den aşağı akupunktur yapan bulamadım.bildiğiniz uygun bir yer var mı yada fiyatı çok olsa da tavsiye edebileceğiniz biri?
arkadaslar ben sefakoyde kucuk bir klinige gidiyorum ilk seansi 40 sonrakiler 30 ytl,vucuduma toplam 6 tane igne batiriyor gobek ve bacak icin 20 dak oyle bekliyorum,ondan sonra kulagima tohum yapistirip gonderiyor,isteyene adres verebilirim,doktor cinli.
sevgili güzel arkadaşlar, güzel ablalarım...
ben 19 yaşımdayım 1.70 kilo 90 kiloyum.yaklaşık 3 ayda 75 kilodan 90 lara gelmenin mutsuzluğu içindeyim
nefsime hakim olamıyorum can sıkıntımdan hep bişeyler yemek geliyor içimden. stresten olmalı sanırım.....
sigara içmiyorum.. yani kilo vermek için yoksa sigaraya başlıcam diye korkuyorum
akupunkturu tavsiye ettiler mideyi küçültmem için.
anadolu yakası üsküdarda oturuyorum. siz uygun fiyatta ve sonuç alabileceğim bir doktor olarak nereyi önerirsiniz??
nolur yarrrdımm????...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?