mrb arkadaşlar ben cumartesi akapunktura başladım kulağıma bantlar taktı 2 saatte bir 20 şer defa bastır dedi dr. sağ ve sol kulağımda 7 şer tane var birde her gittiğimde göbeiğime iğneler takıyor 15 dk. falan diyet listesi verdi onuda yapıyorum ama hiç tokluk hissi falan hissetmedim normal diyet yapar gibiyim.başlardamı böyle oluyor acaba.yeni başlayan arkadaşlar bir fark oldumu sizlerde
inşallah görürsün canım dene bakalım sende farklıdır yesende belki metobolizman hızlandığı için çabuk ykarsın ben akapunkturdayken bazen kaçırırdım ama yinede kilo verince şaşırırıdım ...
cnm sen benden 1 hafta önce başlamıştın kilo verdinmi.yemeğime çok dikkat ediyorum verdiği listeden çıkmamaya gayret gösteriyorum
Bende akapunktura haftaya başlıcam daha önce hiç denemedim umarım başarılı olur 21 yaşındayım ve oldukça kiloluyum.pendikte ulviye atılıya gidicem bilgisi olan varsa bu doktor hakkında lütfen bişe yazsın
Evet canım başlamıştım ama bir yakınımızın canazesi vardı yeni geldim eve..tekrar randevü alıcam acıkıyorum valla midem kazınıyor zor duruyorum ... ama biraz fark etti aslında tartılmadım ama yüzümden anlıyorum gıdığım sanki azaldı 1 haftada olurmu bilmem ama ..sen naptın kilo verdin inşallah...
başın sağolsun cnm bende 1 kiloya yakın verdim.
Hadi hayırlısı olsun.. adını duymadım ama ücreti falan nasıl bilgi aldınmı canımm..
ay başları 45 tl seanlar 40 tl ayda 165 tl ediyo nasıl sizce
arkadaşlar yaz gelmeden nasıl kilo veririm diye araştırırken bir termal tesiste, 4 seansta 4 kilo verdiriyorlarmış. CHECK-UP, 4 SEANS AKUPUNKTUR VE 4 SEANS KAPLICA HAVUZU KULLANIMINI TAMAMLAYAN MİNERALLİ SU İÇME KÜRÜ İLE 4 HAFTADA EN AZ 4 KİLO 135 TL. Aklıma yattı ama 4 hafta yetermi acaba?
Bende akapunktura haftaya başlıcam daha önce hiç denemedim umarım başarılı olur 21 yaşındayım ve oldukça kiloluyum.pendikte ulviye atılıya gidicem bilgisi olan varsa bu doktor hakkında lütfen bişe yazsın
ARKADAŞLARIM MERABALAR BENDE AKAPUNKTUR İÇİN YENİ ÜYE OLDUM BURAYA BENDE PENDİKTE ULVİYE HANIMA GİDİYORUM BAŞLAYALI BİR HAFTA OLDU SON 3 GÜNDÜR DE DİKKAT ETMEDİĞİM HALDE 2 KİLO VERMİŞİM.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?