Merhaba, ben bu hafta sonu maltepe bölge hastanesinde akapunktura gidicem istersen bir araştır derim ben gidincede deneyimlerimi paylaşabilirim.. kadıköyde de gürkan bey var tv çıkar görmüşsünüzdür 2001 yılında gitmiştim 10 kg verdim hiç anlamadım nasıl kilo verdim onuda tavsiye edebilirm eşim bayan dr. olsun dediği için şimdi maltepede yere başlıycam bildiğim bunlar...
Arkadaşlar bende cok arastırdım bu konuyu anadolu yakasında önerebileceğiniz yer varsa çok sevinirim çok teşekkürler
kulağa bant takmıyorlarmı eşin neden izin vermedi başka ne yapıyorlar.bende haftaya başlamayı düşünüyorum da.
kulağa bant takmıyorlarmı eşin neden izin vermedi başka ne yapıyorlar.bende haftaya başlamayı düşünüyorum da.
evet ilk defa gidecem.23 nisanda başlamayı düşünüyorum.bende kapalıyım göbeğe iğne takıyorlarmış dr.erkek acaba yanındaki hemşire falan varmıdır takacak bir erkeğin takmasını bende istemem.herkes çok memnun inş. bizlerde memnun kalırız sen daha önce yaptırdığında ne kadar kilo vermiştin ve kaç ayda vermiştin diyet spor da yapmışmıydın.
merhaba herkese, geçen perşembe bende başladım akupunktura. benim gittiğim doktorun seansı 50tl işlemde çok kısa sürüyo kulaklarımda 4 iğne var şimdi. faydasını da gördüm ama fiyatı benim için biraz fazla. sizlerin gittiği ve memnun kaldığı daha uygun bir yer var mı İstanbul da? neresinde olduğu farketmez
Moralin bozulmuş sanırım ama hiç bir yöntem kendi kendine zayıflatmıyor keşke öyle bişey olsa ama zayıflamaya yardımcı yöntemler arasında benim ilk tercihim akapunktur oolmuştur pisikolojikte olsa sana faydası oluyorsa çok güzel ama akapunktur yararları kanıtalnmış bir yöntem zaten zaten akapunktur diyet yapmayı kolaylaştırıyor tek başına zayıflatmıyor aslında sen başarıyorsun kilo vermeyi bu yöntemde çok güzel bir destekçi stres olmadan,miden kazınmadan halsizlik yaşamadan zyıflıyorsun en azından bende öyle oluyor metobolizmam çok yavaş onu harekete geçiriyor ben yarın gidicem çok mutluyum... çok kilolumusunki ne kadar vermen gerek....
Merhaba,hayırlısı olsun inşallah verirsin sende.benimkide 50 lira hatta kilom çok olduğu için haftata 2 kere gelebilirmisin gelsen iyi olur dedi bakalım biraz zorlanıcaz ama sonradan kilo verdikce seanlar azılıyor..yeni başladım c.tesi günü ismini vermende sakınca yok sanırım cemile mantaş. iyi bir hanım.ama daha 1 hafta olduğu için gidin yada gitmeyin diyemem. ben anadolu yakasındayın sen nerdesin genelde 50 civarı akapunktur fiyatları araştırdım orta kara bu dr. karar verdim kızılaylarda ve polikliniklerde de var sanırım ama sen nerde oturuyorsun...
Canım sanırım bana yazdın, biliyorum akupunktur tek başına sihirli bir değnek değil tabiki ama bu hafta ile birlikte 4 hafta oldu yani çok yavaş verdim ben daha önce kendim 1 ayda 6-7 kilo arası vermiştim ama irade işi malesef iradem zayıf devam edemedim pis boğazım yüzünden ve bana detek olacak bir yöntem olarak akupunkturu seçtim ama çok yavaş gidiyor neyse bakalım biraz daha devam etmeye karar verdim ona göre hareket ederim bu arada kilom seksene dayandı 43:
ben beşiktaşta oturuyorum ama gidebilirim her yere farketmez. Doktorun sana haftada 2 kere çağırabilirim demesi ilginçmiş aslında biraz. Çünkü benim annemde akupunkturla verdi ve başladığında 110 kiloydu yani gayet tombikti:) ama o bile haftada bir gidiyodu hatta baktı 10 güne kadar acıkmama etkisi devam ediyor, on günde bir gitmeye başlamıştı.
geçen perşembe yaptırdım ve iştahım hakikaten kapandı, yani gözümün önünde olmayınca aklıma yemek gelmiyor, bu sabah evde tartıldım, başladığım kilodan 1.8 kilo daha az gösteriyor ki doktorun verdiği diyeti harfi harfine yapmadım,o diyet biraz ağır geldi bana bende biraz daha insancıllaştırarak yaptım
ben beşiktaşta oturuyorum ama gidebilirim her yere farketmez. Doktorun sana haftada 2 kere çağırabilirim demesi ilginçmiş aslında biraz. Çünkü benim annemde akupunkturla verdi ve başladığında 110 kiloydu yani gayet tombikti:) ama o bile haftada bir gidiyodu hatta baktı 10 güne kadar acıkmama etkisi devam ediyor, on günde bir gitmeye başlamıştı.
geçen perşembe yaptırdım ve iştahım hakikaten kapandı, yani gözümün önünde olmayınca aklıma yemek gelmiyor, bu sabah evde tartıldım, başladığım kilodan 1.8 kilo daha az gösteriyor ki doktorun verdiği diyeti harfi harfine yapmadım,o diyet biraz ağır geldi bana bende biraz daha insancıllaştırarak yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?