Aksaray///68

beş parmagın beşi bir mi toplum olarak sapıtmışız, işsizlikle orantılı olarak suç oranı arttı yoksa cennet memleketimizin ne suçu var ????
Ayrıca zepp yegenimizin fotolarını ekle de ekrandan bari sevelim

beş parmagın beşi bir mi toplum olarak sapıtmışız, işsizlikle orantılı olarak suç oranı arttı yoksa cennet memleketimizin ne suçu var ????
Ayrıca zepp yegenimizin fotolarını ekle de ekrandan bari sevelim

Hem fikiriz canim bu konuda
ekledim kiz yerimseniben gormedin mi :mymeka:
profil albumumde ama sadece arkadas listemdekiler gorebilir kaydirigubbakcemile5

ozaman bizde seni arkadas listemize ekleriz cnm :)) napıyosun zepcim.bebişin nasıl uzun saglıklı bi ömürversin.analı babalı büyüsün rabbim...

zepp masallah pek tatli abisinin kopyasi olmus buda:nazar:
acyip doguruyorsun ha zepp kafa varmi bu isin bir ilmi:CüvCüv:

ozaman bizde seni arkadas listemize ekleriz cnm :)) napıyosun zepcim.bebişin nasıl uzun saglıklı bi ömürversin.analı babalı büyüsün rabbim...

sagol canim ..
yetismeye calisiyorum iki cocuk bir ese :bbo:
yorgunum acikcasi :bbo:

zepp masallah pek tatli abisinin kopyasi olmus buda:nazar:
acyip doguruyorsun ha zepp kafa varmi bu isin bir ilmi:CüvCüv:

kaydirigubbakcemile3Alemsin kiz :asigim:

derdilay başın sagolsun rahmetlinin mekanı cennet olsun memlekete gittiginde anneanne istiyorsan illa benimki sana da yeter üstüne promosyon yaptım anneanne alana dede bedava ......

ay canım tesekurederım annanenle dedenı paylastıgın ıcın...aynı topraktan nede olsa a.s

kaç gündür bakıyorum ne gelen var ,ne gidennn...:1no2:arkadaşlar unuttunuz mu senağlama,AKSARAYlılar nerdesınız?inşallah ıyısınızdır.:nazar:

kaç gündür bakıyorum ne gelen var ,ne gidennn...:1no2:arkadaşlar unuttunuz mu senağlama,AKSARAYlılar nerdesınız?inşallah ıyısınızdır.:nazar:
haklısın canım ben diyet guruplarında oldugum için buraya pek zaman kalmıyor.. nasılsınız .......a.s.

merhaba kizlar ;benim mazeretim var hemde cok tatli bir mazeret :asigim:
sivasli sogukmus canim kar varmis bugun annemle gorustum ....

Herkes iyidir insallah a.s.

unutur muyuz hic
d058.gif

coluk cocuk ugrasiyorum ben :):ecrin_bebek:bayagi yogunum ...bu hafta hep misafir agirladim a.s

arkadaşlar bende aksaraylıyım ve cok sevıyorum özlüyorum aksarayı hel karlı başı dumanlı hasandagını içim gıdıyor

a.s.sızlerı gordugume cok sevındım hemserılerım ....kucak dolusu sevgıler kısslar bı daha boyle uzun sure bırakmayın burayı öpuldunuzŞeniz

X