Aksaray///68

2395.gif

arkadaşlar Aksaray da nereye gidilir nereler gezilir öz tavsiye ettiğiniz birr yerler var mı biraz tanıtırmısınız :)

arkadaşlar Aksaray da nereye gidilir nereler gezilir öz tavsiye ettiğiniz birr yerler var mı biraz tanıtırmısınız :)
canım çevresinde diyosan . ıhlara vadısı var . sultan hanı var hasandagında yanlış hatırlamıyosam gezilecek yerler var piknik yerleri var ben hersene gittıgımde mutlaka iznimizin yarısını geçirdigimiz çiprilik var .. ankaraya geleli 15 sene oldu ama ..mirmirmirmir

içinde ise . yeni yapilan park var . merkezde . baya büyük yazın çok güzel orda akşam ..içinde luna parkda var .havuzda ..delikafadulden ay unuttugumu yada yanlış yazdıgımı aksarayda ikamet eden hemşolar düzeltsin ....kaydirigubbakcemile3:teselli:a.s.

canım çevresinde diyosan . ıhlara vadısı var . sultan hanı var hasandagında yanlış hatırlamıyosam gezilecek yerler var piknik yerleri var ben hersene gittıgımde mutlaka iznimizin yarısını geçirdigimiz çiprilik var .. ankaraya geleli 15 sene oldu ama ..mirmirmirmir

içinde ise . yeni yapilan park var . merkezde . baya büyük yazın çok güzel orda akşam ..içinde luna parkda var .havuzda ..delikafadulden ay unuttugumu yada yanlış yazdıgımı aksarayda ikamet eden hemşolar düzeltsin ....kaydirigubbakcemile3:teselli:a.s.

ek olarak kultur park var guzel yeni alis veris merkezi acilmis park site ...
yine kultur park civarinda guzel restorantlar var yerimseniben

50-60km uzaklıktadır max 1saat sürer ulaşım sorunu yoktur şehir merkezine küçük şirin orta anadolu yerleşim yeridir orda çalışacaksanız kent merkezınde ikametgah edebilirsiniz gidiş geliş yaparsınız

kızlar nasılsınız bakalım.sizler kömbe biliyomusunuz.kayınvalidem yapıyoda ben çok seviyorum yumuşacık :)))

Merhaba hemsocuklarim nasilsiniz bakim?

Aksarayi cok özledim ya. Burnumda tütüyor.. Hepinizi kocaman öptüm,,

Hanimlar nerelerdesiniz??

Zeppcim napiyorsun canim, nerelerdesin?? Bebisler nasil? Öptüm kocaman a.s.

X