- 21 Temmuz 2006
- 9.312
- 21
- 45
- Konu Sahibi DeveKuxsxu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar nerelerdesiniz . ta 3. sayfada buldum burayı aaaaaaaaa
Nbr bayanlar nerelerdesınız ???
özletmeyın kendınızı bayyy
gerilere düşmüş sayfa nürürsünüz bakalım arkidişler....
canım çevresinde diyosan . ıhlara vadısı var . sultan hanı var hasandagında yanlış hatırlamıyosam gezilecek yerler var piknik yerleri var ben hersene gittıgımde mutlaka iznimizin yarısını geçirdigimiz çiprilik var .. ankaraya geleli 15 sene oldu ama ..mirmirmirmirarkadaşlar Aksaray da nereye gidilir nereler gezilir öz tavsiye ettiğiniz birr yerler var mı biraz tanıtırmısınız :)
arkadaşlar Aksaray da nereye gidilir nereler gezilir öz tavsiye ettiğiniz birr yerler var mı biraz tanıtırmısınız :)
canım çevresinde diyosan . ıhlara vadısı var . sultan hanı var hasandagında yanlış hatırlamıyosam gezilecek yerler var piknik yerleri var ben hersene gittıgımde mutlaka iznimizin yarısını geçirdigimiz çiprilik var .. ankaraya geleli 15 sene oldu ama ..mirmirmirmir
içinde ise . yeni yapilan park var . merkezde . baya büyük yazın çok güzel orda akşam ..içinde luna parkda var .havuzda ..delikafadulden ay unuttugumu yada yanlış yazdıgımı aksarayda ikamet eden hemşolar düzeltsin ....kaydirigubbakcemile3:teselli:a.s.
Selamlar bnde aksaraylıyım ve aksaraydayım :))