Aksaray///68

aksarayda doğup büyüdüm,hep küçücük bir şehir gelirdi aksaray bana.hep büyük şehire gitmek isterdim....şimdi koskocaman istanbulda yapayalnızım milyonlarca insan içinde sadece kocamı tanıyorum, ağlamaktan bi hal oldum... o kadar özlüyorum ki aksarayımı.ne kadar seviyomuşum meğer ben memleketimi :KK43: şimdi tek kelime edebildiğim sadece kocam var yanımda.....

ahh canım :KK43: evet insan yaşarken bilemiyo kıymetini.. evlenerek gittin sanırım.. umarın kocan gerekli desteği sağlıyodur sana :2: temelli mi gittin acaba yani bir daha dönmemek üzere mi? :44:

ahh canım :KK43: evet insan yaşarken bilemiyo kıymetini.. evlenerek gittin sanırım.. umarın kocan gerekli desteği sağlıyodur sana :2: temelli mi gittin acaba yani bir daha dönmemek üzere mi? :44:

çok şükür eşim ilgisini esirgemiyo.evet evlenerek geldim buraya ve temelli kalıcaz eşimin işi gereği.aksarayım küçüktü müçüktü ama benim bitanecik memleketimdi.çarşıda yürürken bile bir sürü tanıdıkla karşılaşırdım ne güzeldi :KK49: burda komşularla bile karşılaşamıyorum o derece yani :KK53:

X