Aksaray///68

selam Aksaray lı bayanlar...yaza az kaldı İNŞALLAH bu yaz saglıkla AKSARAY a gıderım...orda dinlenıyorum benn ya butun stresımı atıyorum sankı...baska bı yer orası....herkes gıtmelı...

Derdilaycim sevindim senin adina canim..hihoyyyt

Biz bu sene gidemiyoruz maalsef:çok üzgünüm:..
Cok özledim bende memleketimi..a.s

Allahtan bir mucize olurda insallah bende giderim:Saruboceq:

Sen aksarayin merkezindemi kaliyorsun??

Öptüm görüsmek üzereŞeniz

Hanimlar nerelerdesiniz??

Zeppcim napiyorsun canim, nerelerdesin?? Bebisler nasil? Öptüm kocaman a.s.

delikafaduldenBu topige yetisemiyorum :eek:

sevgicigim hepimiz iyiyiz Emre Deniz 2 aylik oldu :asigim:bal gibi :asigim:
Selim Mert ilk karnesini aldi...3,5 yasinda biliyorsun karnesi yildizli :asigim:: ):nazar:
''ben cok mutlu oldum annecigim'' diyor : )

sen nasilsin ?uzun zamandir gorusemedik :1hug:

kızlar Ankaradan Ortaköye kaç saatte gidilir birde yeni yapılan Toki evleri uzak mı ?ortaköye
canım otabüsle 2.5......3.. saatte gidilir ....gamyoncuiremsu bildigime göre tam merkezde degil ama uzaktada degil galiba ..:uhm: ben aksaray merkezdeydim ....

delikafaduldenBu topige yetisemiyorum :eek:

sevgicigim hepimiz iyiyiz Emre Deniz 2 aylik oldu :asigim:bal gibi :asigim:
Selim Mert ilk karnesini aldi...3,5 yasinda biliyorsun karnesi yildizli :asigim:: ):nazar:
''ben cok mutlu oldum annecigim'' diyor : )

sen nasilsin ?uzun zamandir gorusemedik :1hug:

Ay masallah:nazar:, büyümüs findikkurduda karne alirmis...Rabbim hep mutlu etsin ikisinide...Öptüm ikisinide tatli yanaklarindanŞeniz

Iyim zeppcim, 2-3 aydir calisiyorum bu yüzden pek giremiyorum.. Patronlar cok düsüncesiz, mahrum birakiyorlar beni KK´dan-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile

kızlar Ankaradan Ortaköye kaç saatte gidilir birde yeni yapılan Toki evleri uzak mı ?ortaköye

Arkadasim ankara- ortaköy arasi 3.5 - 4 saat.. Bu sene ortaköyden ankara - havaalanina giderken Arabayla tam 3,5 saat sürdü..

Derdilaycim sevindim senin adina canim..hihoyyyt

Biz bu sene gidemiyoruz maalsef:çok üzgünüm:..
Cok özledim bende memleketimi..a.s

Allahtan bir mucize olurda insallah bende giderim:Saruboceq:

Sen aksarayin merkezindemi kaliyorsun??

Öptüm görüsmek üzereŞeniz

canım cok sagol .evet aksaray merkeze gıdıyorum.bızımkılerın bazıları orda oturuyor aslında yeşilova köyünde ıdık ordada sadece 1 dayım ve 1 teyzem var oralarıda gezıyorum.akraba ziyaretleri guzel oluyor.inşallah sende bu sene gıdersın canım...
bızım burda hıc akrabamız yok hepsı dagılmıs yurt dısında cok, Turkıye nın ıcınde dagılmıs her yaz cogumuz Aksaray da bırlesıyoruz.ALLAH herkesı ozlemıne kavustursun..sızlerı opuyorum ...kaydirigubbakcemile3

selam kızlar yüregim sızlar yeni gelen güzellere hoşgeldiniz sefalar getirdiniz diyorum accık geç kaldım ;ama cezalıydım ancak hoşgörünüze ......

bende aksaraylıyı yeni üye oldum burda ne çok aksaraylı varmış... arkadaşlar bi toplanma günü yapalım ...aksaray malum fazla bi etkinliğin olmadığı herkesin evinde oturduğu bi yer tanışma günü yapalım çok güzel olur bence ...ne dersiniz....

Ay masallah:nazar:, büyümüs findikkurduda karne alirmis...Rabbim hep mutlu etsin ikisinide...Öptüm ikisinide tatli yanaklarindanŞeniz

Iyim zeppcim, 2-3 aydir calisiyorum bu yüzden pek giremiyorum.. Patronlar cok düsüncesiz, mahrum birakiyorlar beni KK´dan-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile

canim hayirli olsun cok sevindim :1hug:

sagol teyzesi guzel dileklerin icin :asigim::1hug:

bende aksaraylıyı yeni üye oldum burda ne çok aksaraylı varmış... arkadaşlar bi toplanma günü yapalım ...aksaray malum fazla bi etkinliğin olmadığı herkesin evinde oturduğu bi yer tanışma günü yapalım çok güzel olur bence ...ne dersiniz....

Aramiza hosgeldin fadime :1hug:
Ben orda olsaydim kesin basi cekerdim :)
hadi kizlar bir bulusma duzenleyin :jeyyar:

ay ben kk buluşmasına gelirmişim taa Adana'dan ama yazın yıllık izinde kesin görüşelim fadime68cim

X