- 13 Ocak 2009
- 12
- 0
- Konu Sahibi DeveKuxsxu
merhabalar bende aksraylıyım bütün aksaraylılara selamlar.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizdende sana canım .........a.s.a.s.merhabalar bende aksraylıyım bütün aksaraylılara selamlar.....
Hanimlar nerelerdesiniz??
Zeppcim napiyorsun canim, nerelerdesin?? Bebisler nasil? Öptüm kocaman a.s.
canım otabüsle 2.5......3.. saatte gidilir ....gamyoncuiremsu bildigime göre tam merkezde degil ama uzaktada degil galiba ..:uhm: ben aksaray merkezdeydim ....kızlar Ankaradan Ortaköye kaç saatte gidilir birde yeni yapılan Toki evleri uzak mı ?ortaköye
delikafaduldenBu topige yetisemiyorum
sevgicigim hepimiz iyiyiz Emre Deniz 2 aylik oldu :asigim:bal gibi :asigim:
Selim Mert ilk karnesini aldi...3,5 yasinda biliyorsun karnesi yildizli :asigim:: )
''ben cok mutlu oldum annecigim'' diyor : )
sen nasilsin ?uzun zamandir gorusemedik :1hug:
kızlar Ankaradan Ortaköye kaç saatte gidilir birde yeni yapılan Toki evleri uzak mı ?ortaköye
Derdilaycim sevindim senin adina canim..hihoyyyt
Biz bu sene gidemiyoruz maalsef:çok üzgünüm:..
Cok özledim bende memleketimi..a.s
Allahtan bir mucize olurda insallah bende giderim:Saruboceq:
Sen aksarayin merkezindemi kaliyorsun??
Öptüm görüsmek üzereŞeniz
Ay masallah, büyümüs findikkurduda karne alirmis...Rabbim hep mutlu etsin ikisinide...Öptüm ikisinide tatli yanaklarindanŞeniz
Iyim zeppcim, 2-3 aydir calisiyorum bu yüzden pek giremiyorum.. Patronlar cok düsüncesiz, mahrum birakiyorlar beni KK´dan-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile
bende aksaraylıyı yeni üye oldum burda ne çok aksaraylı varmış... arkadaşlar bi toplanma günü yapalım ...aksaray malum fazla bi etkinliğin olmadığı herkesin evinde oturduğu bi yer tanışma günü yapalım çok güzel olur bence ...ne dersiniz....
Aramiza hosgeldin fadime :1hug:
Ben orda olsaydim kesin basi cekerdim :)
hadi kizlar bir bulusma duzenleyin :jeyyar:
hoş geldin hemşom . aramıza ......a.s.tamam beklerim ben hep burdayım :)